- 11 Ağustos 2015
- 1.204
- 527
- 73
- Konu Sahibi Hasretim bebiko
-
Ay gozunaydn canim kendim gibi sevindim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin maasallahKızlar hayırlı sabahlar Rabbim dualarimizi kabul etti hamileyim çok şükür. Darısı tüm isteyenlerin başına
Canim sen ne kadarlik evliydinAğlama kuzum ya kıyamam
Ayyyy cok guzel bugun arka arkaya guzel haberleri aliriz ins rabbim saglikli bi sekilde kucaklarina almayi nasip eder ins eee darisida bizlere inssüperrr sevindimmm
hayırlı olsun inşallah Allah sağlıcakla tamamına erdirsin
darısı listedeki diğer tüm isteyen arkadaşlara inşallah
Bu arada arkadaşım hatice de hamile yeni öğrendik
Bu liste uğurlu gelsin hepinize canlar
Amin inşallah kuzum Rabbim isteyen herkese nasip etsinAy gozunaydn canim kendim gibi sevindim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin maasallah
7. Ayımıza girdiğimiz gün öğrendim canımCanim sen ne kadarlik evliydin
Himmm iyi cok hasretlik cekmemissin ins oglusunu saglikli bi sekilde kucagina alirsin7. Ayımıza girdiğimiz gün öğrendim canım
canım gözün aydın. çok mutlu oldum senin için rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsinAmin inşallah kuzum Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Oğluşummu?Himmm iyi cok hasretlik cekmemissin ins oglusunu saglikli bi sekilde kucagina alirsin
amin canım inşallah Rabbim sizlerede yaşatsın bu duyguyucanım gözün aydın. çok mutlu oldum senin için rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin
canım arkadaşının da gözü aydın. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..süperrr sevindimmm
hayırlı olsun inşallah Allah sağlıcakla tamamına erdirsin
darısı listedeki diğer tüm isteyen arkadaşlara inşallah
Bu arada arkadaşım hatice de hamile yeni öğrendik
Bu liste uğurlu gelsin hepinize canlar
amin canım inşallah... maşallah süphanallah hepinizeamin canım inşallah Rabbim sizlerede yaşatsın bu duyguyu
AMİNNNNNNNNNNNN BİTANEMMMAyyyy cok guzel bugun arka arkaya guzel haberleri aliriz ins rabbim saglikli bi sekilde kucaklarina almayi nasip eder ins eee darisida bizlere ins
Hep duamdasınız canlar, Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah
demetin tahminleri tutuyor maşallahOğluşummu?
aminn aminnnn amiin inşallahHep duamdasınız canlar, Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah
Kalbin temiz tabiki canım benimValla yuzde 80 tutuyor ya temiz kalpluyim yada derler ya aptala malum olur diye ama birincisini tercih ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?