- 2 Şubat 2013
- 1.270
- 446
- 133
- Konu Sahibi dutyapragi
-
Arkadaşlarım ben önceden katılamayacağımı belirtmiştim. Baktım ismim hala var. Beni Çıkarırsanız sevinirim başka yerlerden de duaya katılmıştım işlerim çok sağlık durumumda müsait değil şu sıralar hakkınızı helal edin. Allahım bütün güzel dualarımızı kabul eder inşallah. Allah herkesten razı olsun inşallah.
Onu anlıyorum canım ama zamanında katılmadıkları için dua ilerlemiyor gibi gözüküyor o yüzden dedim...Zaten 2 kere duaya katılmazlarsa grupdan çıkarılıyor. Kural böyle
Dua zorla olan bir şey değildir. İsteyen katılırOnu anlıyorum canım ama zamanında katılmadıkları için dua ilerlemiyor gibi gözüküyor o yüzden dedim...
canım ben hergün okuyabildiğim kadar okurum sen duası tamamlanırsa yeniye tamamlanmazsa eskiye yazarsınDevam eden listeye mi yeni kişiye mi
arkadaslar simddi kimin icin okuyacagizBugün işe gitmeden 300 tane okuyabildim
Yeni kişiye geçiyoruz. Gul333 için okuyoruzarkadaslar simddi kimin icin okuyacagiz
Ben gruptan cikiyorum.Gorunen koy klavuz istemez.Isin basinda grup uyeleri bu kadar ilgisiz ise sonlarinda nasil olacak.Su saat olmus hala dua tamamlanmadi.Ben herseyi stress yapan birisiyim.Dua tamamlandi mi tamamlanmadi mi diye hergun kendime bir kat daha stress yapmak istemiyorum.Hepinize hayirli gunler diliyorum.Hoscakalin.
Siradakine 300
Bugün işe gitmeden 300 tane okuyabildim
ben +200 daha okudum
Yeni kişiye yazdım canımben +200 daha okudum
Yeni kişiye yazdım senideBugün işe gitmeden 300 tane okuyabildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?