- 5 Kasım 2014
- 7.514
- 5.191
- 248
- 39
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #5.881
Cry ve cider icin duami aldim 300erbetul8516
Cry ve cider için 200 er alıyorum
Malum hafta sonu geldi o yüzden
5-cider13 ................................................................300
6- U ucan balon ..........................................................300 okudum erken oldu ama neyse :)
cider13 için 500 alıyorum...
cider için 200betul8516
betul8516 canım iki gündür yine çok yoğunum siteye bile giremedim,listeyi güncellenmişsin eline sağlıklara da herkes için şimdilik 200 yazar mısın?Fazla okursam belirtirim.Sıralamamızı neye göre değiştirdin?Ben sonlara kalmışım da :))
uygunsa benim icin 300yazabilirsin liste icin
ve evet canım herkese 300 okuyorum
Ben katılcam canim olabiliyosa bana 250 yazarmısın herkese..
cider13 arkadaşımın dileği niyetine 250 tane okudum allahım kabul eylesin
Allah razı olsun herkesten amin inşallah rabbim hepimize nasip etsin inşallahCry- tatlım duan bitti
rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı elatlar versin. amin. fazla fazla okundu.
ilk defa senin listene her kes katıldı kızAllah razı olsun herkesten amin inşallah rabbim hepimize nasip etsin inşallahevet farkındayım fazla okundu yeni arkadaşların duâlarını da almak nasip oldu rabbim tez zamanda herkeze hamiş haberlerini duymayıda nasip etsin
ilk defa senin listene her kes katıldı kız
maşallah
kac yıllık evlisin tatlım benimAyyy vallahi eşim hep der çok ballısın diye burdada karşıma çıktı fazla dua alınca heyecanlandım şimdi hamiş kalsam bari bu ay
yumurtlaama dönemini takip et ve bugun soğan içmeye başla ben iki ay yaptım hamile kaldımcider13 icin 350okudum rabbim kabul etsin hayirli evlat versin ben yine regl oldum dogru zsmnda Allah insaallah nasip eder ....cumlemize
cider13 icin 350okudum rabbim kabul etsin hayirli evlat versin ben yine regl oldum dogru zsmnda Allah insaallah nasip eder ....cumlemize
yumurtlaama dönemini takip et ve bugun soğan içmeye başla ben iki ay yaptım hamile kaldım
2 yıllık evliyim caınım 1.5 senedir de bebiş bekliyoruzkac yıllık evlisin tatlım benim
aa benimde 2 yılım tatlım.2 yıllık evliyim caınım 1.5 senedir de bebiş bekliyoruz
Bende hiç olmadı rabbim inşallah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kist var bende eşimdede varikosel çıktı 1.5 yıl olunca hsg testi yaptırdım herşey temiz çıktı şükür sonra eşime test istediler eşimde varikosel teşhisi çıktı 4 aydır onunla uğraşıyoruz bu ay son test ve hormon testi yapıldı bugün ona göre ameliyat olacakaa benimde 2 yılım tatlım.
2 bebiş kaybettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?