- 21 Mayıs 2013
- 6.798
- 8.410
- 198
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #6.081
Serii icin 200 okumustum.yetmezse daha okurum
Hayirli sabahlar herkese... kendim için 300 okudum... Rabbim hepinizden razi olsun. Cuma günü nasip se opum var. Bu son tedavim. 43 yaşındayım. Ve bir evladım olsun çok istiyorum. 2. Denememde Rabbim nasip etmişti. Ama bebeğim benimle 8 hafta kalabildi. .. o günleri yaşattığı için bile Rabbime binlerce kez sukrediyorum.
İnşallah bu sefer rabbim icin iyi kul peygamber efendimiz icin iyi ummet ve bizim icin hayırlı sağlıklı kucağıma alıp buyutecegimiz bir evlat nasip eder. Hem benim için hem sizler için hem de içi evlat acısıyla yanan herkes için. ..
Rabbim hepinizden razi olsun...
çok haklısın tatlım 250 alınsa ben üzerini tamamlarım
Hayirli sabahlar herkese... kendim için 300 okudum... Rabbim hepinizden razi olsun. Cuma günü nasip se opum var. Bu son tedavim. 43 yaşındayım. Ve bir evladım olsun çok istiyorum. 2. Denememde Rabbim nasip etmişti. Ama bebeğim benimle 8 hafta kalabildi. .. o günleri yaşattığı için bile Rabbime binlerce kez sukrediyorum.
İnşallah bu sefer rabbim icin iyi kul peygamber efendimiz icin iyi ummet ve bizim icin hayırlı sağlıklı kucağıma alıp buyutecegimiz bir evlat nasip eder. Hem benim için hem sizler için hem de içi evlat acısıyla yanan herkes için. ..
CANIM DUAN BİTTİ.Canım sendeki problem neydi. Bende sen yaşlardayım benim eşim azosperm.Allah emeklerimizin dualarımızın sonucunu güzel eylesin.Her isteyene sağlıklı bebişler nasip etsin.
Bugünki arkadaşımın 300 duasını okudum rabbim kabul etsin inş
Bana liste sonuna kadar 200 yazar misiniz lütfen listeyle ilgilenen arkadaşlar
uygunsa benim icin 300yazabilirsin liste icin
Canım sık giremiyorum bu aralar ama dualarımı haftasonuna kadar olanını okudum(Öznur için de okudum) Siteye girdikçe yazarım ama şimdilik kişi başına 200 okudum Rabbim kabul etsin kızlar Allah'a emanet olun
allah razı olsun canımmm aynı şekilde sen ve kuzun Rabbime emanet bifiğimiz bilmediğimiz her türlü hastalıktan kazadna beladan nazardan korusun yüce yaradanım....
Ben katılcam canim olabiliyosa bana 250 yazarmısın herkese..
300 aldım canımSIRAYLA 1 ARKADAŞIMIZA 7.000 ADET;
"RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETENTAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA"Okuyoruz.
Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.
Dünyada herşey duayla arkadaşlar,bizde birbirimize vesile olalım.
Cry- ARKADAŞIMIZ İÇİN OKUYORUZ...
RABBİM HAYIRLI, SAĞLIKLI ve ALİM BİR EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH.
Yeni listemiz
1-hasbeee .....................................................................200
2- @merve1603 ................................................................
3-mini87 ....................................................................
4-Cry- .........................................................................300
5-cider13 .....................................................................
6- U ucan balon .................................................................
7-fulya3535 ....................................................
8-Seriii (ŞEHRİBAN) .................................................300
9-demet1973 ...............................................................
10- G guzbahar ................................................................300
11-damla_22 ..............................................................300
12-687403_igt (GÜLAY) ..................................
13-oznur65 ......................................................200
14- @mustafabusra .........................................................
15-beyaz_gelincik01 ....................................................
16- @elzem__( emel) .................................................................
17- S sngl35 .....................................................................
18-fatihpepe ..............................................................300
19-betul8516 ..................................................
20-tubatesbih .............................................................
21-Avrenim ...............................................................
22-papyonkilikli .......................................................
23-ecrin87 ..................................................................
24- M meleek9090 ..........................................................
25- @benimhalaumudumvar17 ......................................
26-eilenn ................................................................
27-sevdakusum ..................................................
KALAN:....5100
* MAZARETSİZ 3 GÜN DUA ALMAYAN LİSTEDEN ÇIKARTILIR.
*/* KIZLAR LÜTFEN SAYILARINIZI 250 DEN AZ ALMAYALIM...
Allah razı olsun canım herkese teşekkür ediyorum Allah hepimize hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsinCANIM DUAN BİTTİ.
SAĞLIKLI HAYIRLI EVLAT VERSİN RABBİM
300 aldım canım
Guzbahara 300 okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?