- 22 Eylül 2015
- 717
- 1.040
- 113
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #6.281
Allah razı olsun canımListeye başladığımda 10. uncu sıradaydı. Önceki arkadaslara okuyamamam içime sinmemişti.
1-hasbeee
2- Z Zeynep8987
3-mini87
4-Cry-
5-cider13
6- U ucan balon
7-fulya3535
8-Seriii (ŞEHRİBAN)
9-demet1973
Arkadaşlarımız için de 500 er adet duamı okudum. Rabbim kabul etsin. Sağlıklı hayırlı ömürlü imanlı salih saliha evlatlar nasip etsin
eşime de kıyamadım hep o yapıyo.Canimm dikkat et kendine. Is güç yapma canım ya bosver. Bebegin daha onemli herseyden. Istirahat et canım. Rabbim sana bağışlasın kuzucuğunu
Hepimizden razı olsun canımmmmmmAllah razı olsun canım
Canım benim iş güç biter mi? Bu dönemde önemseme bunları. Istirahatine bak sen canım.eşime de kıyamadım hep o yapıyo.
ama yapmıcam artık
hakketten hamile değilmişim gibi davranıyodum
ama bu hafta gerçekten yorulduğumu fark ettim
Canım Allah razi olsun.Listeye başladığımda 10. uncu sıradaydı. Önceki arkadaslara okuyamamam içime sinmemişti.
1-hasbeee
2- Z Zeynep8987
3-mini87
4-Cry-
5-cider13
6- U ucan balon
7-fulya3535
8-Seriii (ŞEHRİBAN)
9-demet1973
Arkadaşlarımız için de 500 er adet duamı okudum. Rabbim kabul etsin. Sağlıklı hayırlı ömürlü imanlı salih saliha evlatlar nasip etsin
Canım hepimizden razî olsun RabbimCanım Allah razi olsun.
canim kendine ve bebegine dikkat et. sen de biliyorsun iş bitmez ben illa yapacak iş buluyorum evde :) yapma canm bebegin daha onemlieşime de kıyamadım hep o yapıyo.
ama yapmıcam artık
Geçmiş olsun canım kendine ve bebisine dikkat et 9 ay esin yapsın boşver nasılsa ondan sonra yine yaparsıneşime de kıyamadım hep o yapıyo.
ama yapmıcam artık
canım duan bitti.Kendim için 300 aldım , allah razı olsun hepinizden , ne muradın iz varsa versin inşallah.
beyaz gelincik e 300 okudum
Beyazgelincik arkadaşım için 300 aldım
beyaz_gelincik01 için 300 okudum. Rabbim kabul etsin..
betul8516 canım beyaz_gelincik01 için 500 okudum. Rabbim kabul etsin inşAllah. Gönlünün muradını versin Rabbim. betul8516 Canım nickimin yanına adımı da ekler misin rica etsem Sevda :)
BeyazGelincik için 200 okuyorumbetul8516
beyazgelincik01 için 300 aldım canımbetul8516
beyazgelincik01 için 250 aldımbetul8516
betul8516 canım bikaç gün nete giremeyebilirim liste sonuna kadar 200 er tane aldım haberin olsun
Beyaz gelincom icin 300 aldimbetul8516
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?