- 13 Aralık 2013
- 1.527
- 1.054
- 108
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #6.421
Bence çok şanslı birisin bir tane evladın varmış ne güzel ben ise eşi ameliyat a girip sonucu olumlu olursa ancak tüp bebek tedavisine geçebilecek ve evladı olma ihtimali Düşük yüzdelerle yüzümüze çarpılan biriyim ve benim gibi niceleri... Tabi ki herkese derdi zor gelir ama senden çok daha kötü durumda olanları ve tüp bebek tedavisi ne geçebilmeyi bile hayal olanları düşün. Kusura bakmayın normalde güzel cümleler kurarım ama bu konu olunca anlatamıyorum işte... Allah herkese yaşatsın evlat sevincini...bugun sira bendeymis simdi fark ettim listeye bakip duami okuyacaktim ismimi gorunce aglamamak icin zor tuttum kendim
dusuk yaptiktan sonra biraz ara verdim ve gecen gun kontrol icin dr.a gittim rahimde (yumurtaliklarda galiba) kist olusmus(
hic beklemiyordum mr,kan testi,smear testi verdim ayin 9unda gidicem dr.a tekrar
kisti gorunce dr.bebeknivin biraz ara ver dedikotu oldum ben bebek ogluma kardes icin hayal kurarken yine bisey cikti
bugun duami okuyan herkesten Allah razi olsun Rabbim isteyen herkese en kisa zamanda saglikli uzun omurlu hayirli evlatlar nasip etsin insallah
Ben katılcam canim olabiliyosa bana 250 yazarmısın herkese..
betul8516 250 tane okuyorum fatihpepe icin
canım bu arkadaşlar için 300 er okuyorum memlekete gidiyorum giremeyebilirim
amin insallahBence çok şanslı birisin bir tane evladın varmış ne güzel ben ise eşi ameliyat a girip sonucu olumlu olursa ancak tüp bebek tedavisine geçebilecek ve evladı olma ihtimali Düşük yüzdelerle yüzümüze çarpılan biriyim ve benim gibi niceleri... Tabi ki herkese derdi zor gelir ama senden çok daha kötü durumda olanları ve tüp bebek tedavisi ne geçebilmeyi bile hayal olanları düşün. Kusura bakmayın normalde güzel cümleler kurarım ama bu konu olunca anlatamıyorum işte... Allah herkese yaşatsın evlat sevincini...
Fatihpepe nin 250si kalmis ama okumayanda var.fatihpepe tamamini okuyayaimm mi ? Bence herkesin okumasi daha iyi ama sen bilirsin. 150 okucam oku dersen 250yi tamamlarim
canım hz ıbrahım duasında yoksunbetul8516 senin için 300 okuyorum :)
yazamadım bi türlü ama ancak şimdi fırsat buldum.aldım ordaki duamı şimdi.canım hz ıbrahım duasında yoksun
ama onlar dunkuler bugunkulerı de kaydet ıstersen onlarıda yazayım okudu dıye. yenı lısteyı yayınlıcam ama senle tugceyı beklıyom.dun
yazamadım bi türlü ama ancak şimdi fırsat buldum.aldım ordaki duamı şimdi.
onlarıda aldım..ama onlar dunkuler bugunkulerı de kaydet ıstersen onlarıda yazayım okudu dıye. yenı lısteyı yayınlıcam ama senle tugceyı beklıyom.
benim kalan 100u ben aldim :/
canımmmmbenim kalan 100u ben aldim :/
Ben katılcam canim olabiliyosa bana 250 yazarmısın herkese..
uygunsa benim icin 300yazabilirsin liste icin
allah razı olsun canımmm aynı şekilde sen ve kuzun Rabbime emanet bifiğimiz bilmediğimiz her türlü hastalıktan kazadna beladan nazardan korusun yüce yaradanım....
Bana liste sonuna kadar 200 yazar misiniz lütfen listeyle ilgilenen arkadaşlar
betul8516 canım bikaç gün nete giremeyebilirim liste sonuna kadar 200 er tane aldım haberin olsun
Canım ben 250 okudum,bundan sonraki tüm arkadaşlara da 250 alıyorumbetul8516
17/18/19/20 için 250 şer alıyorum cnm
17- S sngl35 .....................................................................
18-fatihpepe ..............................................................300
19-betul8516 ..................................................150
20-tubatesbih .............................................................250
21-Avrenim ...............................................................250
canım bu arkadaşlar için 300 er okuyorum memlekete gidiyorum giremeyebilirim
Betül için 300 aldım rabbim kabul etsin inş
betul8516 senin için 300 okuyorum :)
betul8516 canım 250 tane okudum allahım hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle evladını kucağına almayı nasip eylesin allahım yuvana huzur sağlık mutluluk bereket versin inşallah
300 okudum
betul8516 canımcım senin için 500 adet okudum. Rabbim sağlıcakla yavrucuğunu kucağına almayı nasip etsin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?