- 10 Eylül 2009
- 12.395
- 40.707
- 598
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #7.081
200 aliyrm cider13 icin
AY İNŞ CANIMMM. BENDE KONTROLE GİTTİĞİMDE DÜN SAĞ TARAFTAN YUMURTLAMAIŞSIN ALLAH BÜYÜK DEMİŞTİ DOKTORUM.canlar bende şimdi tüp bebk merkezinden geldim adetimn 2. günü komturolüm vardı 2 tane solda 1 tane sagda yumurtam gözüktü küçkmüş daha inş büyür bu ay tüpe gerk kalmadn norml yoldn hamile kalırım inşşş
betul8516 canim cidere 250 okudum. Rabbim kabul etsin en yakin zamanda evladina kavuştursun inşallah
bacımm sen hamile deilmsn takvimn var? kafm karıştı gııAY İNŞ CANIMMM. BENDE KONTROLE GİTTİĞİMDE DÜN SAĞ TARAFTAN YUMURTLAMAIŞSIN ALLAH BÜYÜK DEMİŞTİ DOKTORUM.
DÜN DEĞİL GİTTİĞİM GÜN YAZICAKTIMMMbacımm sen hamile deilmsn takvimn var? kafm karıştı gıısenin yaşın kac canm ben 40 yaşndayım ondan korkuyorum gelecek ay tüpe başlıcaz nasipse çok pahalı yaa
ayyy bak şimdi daha cok heyacan yaptım inşş senin gibi olurum bnde hemn bu ay hamile kalırım ALLAHIM duy sesimiDÜN DEĞİL GİTTİĞİM GÜN YAZICAKTIMMM
5 AĞUSTOSTA
4 AĞUSTOSTA YUMURTLAMIŞSIN DEDİ..
300 okudum cnm ama yazım gelmemiş burda takılı kalmış
BİLMİYORUMKİ TTALIM. SONUÇ OLARAK HAZ ALMADIN. YANİ TEDAVİ İÇİN GİTTİNkızlar merhaba bişey sormak istiyorum ben bu ay 3 tüp bebek denemesi için tedavi görüyorum sabah muayne oldum geldim
dualarımı okuyabilir miyim? yoksa gusül abdesti almam gerekiyor mu?
nebileyim canım ya sorayım dedim haklısın yani dediğinde o zaman ben dualarımı alayımBİLMİYORUMKİ TTALIM. SONUÇ OLARAK HAZ ALMADIN. YANİ TEDAVİ İÇİN GİTTİN
GUSÜLÜN NİYE BOZULSUNKİ...
AMA İÇİNE SİNMEZSE Bİ BANYO YAP..nebileyim canım ya sorayım dedim haklısın yani dediğinde o zaman ben dualarımı alayım
benimde pek sinmez ama işe geldim direk canım ben dualarımı alayım akşam eve gidince duşumu alır okurum kafam rahat olsun yinede ceavp için teşekkürler inş. haftaya perşembe transferim olacak :)AMA İÇİNE SİNMEZSE Bİ BANYO YAP..
BANA HASTANELER PİS GELİR HEMEN GELİR GELMEZ ÜSTÜMÜ MAKİNAYA ATIP YIKANIRIMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?