- 5 Kasım 2014
- 7.514
- 5.191
- 248
- 39
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #7.421
elzem emel için 150 duamı alıyorum
amin Allah razı olsun okuyan herkesten rabbim hepimizin dualarını kabul eylesinCANIM DUAN BİTTİ. NE EKSİK NE FAZLA OKUNDU
TAM TAMINA 7000 RABBİM KABUL ETSİN
TEZ ZAMANDADA SENİN HAMİŞ HABERLERİNİ ALALAM KUZUM
SAĞLIKLI VE HAYIRLI BİR EVLATCIĞIN OLSUN AMİN...
elzem__ ( EMEL) içn 300 okuyorum Allah kabul etsin...
betul8516 emel için 200 aldım allah kabul etsin inşallah
ONLARDA KATILMAK İSTEDİ LİSTE BİTMEDİ 7 ARALIKTA BİTİYO DEDİMbetül bacım bu listenin altında pembe yazılı kişiler ne?
elzem__ ( EMEL) içn 200 okudum Allah kabul etsin...
TAMAM TATLIMEmel icin 200 aldim. Onumuzdeki 3 gun yogunum okuudkca onlarida simdiden yazacagim
selam arkadaşlar rabbim hayırla hepimize versin bende bugünkü arkadaşımız için 200 tane aldımbetul8516
Bugun icin 100 okuudmbetul8516
emel icin 150 aldım
emel için 100 aldım canm
Canım kendim için 200 tane okudum Allah kabul etsinbetul8516
Bu arada hepinizden Allahım razı olsun. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin..
betul8516 yeni listeye...bana herkes icin 250 yazabilirmisin..
canım en baştan sona kadar bana yine 200 yazabilir misin perşembe başlayacak sanırım çok iyi olmuş çıktı alabilşcem
Bana yine herkes için 200 yaz canım ben takip ederim listeyi ama hergün girip bildirim yapamam o yüzden toplu alayım
Canım sen her arkadaşa muhakkak 150 yaz. Aksatmıyorum ama bazen dalgınlığa geliyor. Kimsenin hakkı geçmesin
tamam tesekkurler 200aldim
günaydınbetul8516 liste sonuna kadar 200 alıyorum herkes için
Merhaba,
listenin başından sonuna kadar 200 aldım, okudum... her arkadaşımıza ayrı ayrı niyetenerek.. fakat bu aralar her gün girip yazamaıyabiliyorum.. mümkünse tüm listeye okudu olarak not alırmısınız beni
teşekkürler, iyi günler
betul8516 canım mümkünse liste sonuna kadar bana 150 yazabilirmisin listenin çıktısını aldım düzenli hergün okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?