- 5 Kasım 2014
- 7.514
- 5.191
- 248
- 39
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #7.581
Salı avrenim içincnm ctesi/pazar/pazartesi icin 200 er okuyorumbetul8516
Ne demek asıl sen hakkını helal et sonuçta hepimiz Allah rızası için okuyoruzAvrenim ve papyonkilikli icin 150 ser tane okuyorum ...arkadaşlar kusura bakmayın lütfen ben dün sayfaya baktım pazartesi için okunuyordu ben de sayfa kapandı ya günleri kaydirdik zannettim...Bugün iki arkadaş için okuyorum...@Avrenim arkadaşım zamanında okuyamadigim için hakkını helal et lütfen.... betul8516
salı 100 aldım cnm
Avrenim ve papyonkilikli icin 150 ser tane okuyorum ...arkadaşlar kusura bakmayın lütfen ben dün sayfaya baktım pazartesi için okunuyordu ben de sayfa kapandı ya günleri kaydirdik zannettim...Bugün iki arkadaş için okuyorum...@Avrenim arkadaşım zamanında okuyamadigim için hakkını helal et lütfen.... betul8516
Salı ve carsamba 200er adet aldımbetul8516 iyi gunler
papyonkilikli için 250 okudum Allah kabul etsin...
carsamba 200 aldım
Avrenim ve papyonkilikli icin 150 ser tane okuyorum ...arkadaşlar kusura bakmayın lütfen ben dün sayfaya baktım pazartesi için okunuyordu ben de sayfa kapandı ya günleri kaydirdik zannettim...Bugün iki arkadaş için okuyorum...@Avrenim arkadaşım zamanında okuyamadigim için hakkını helal et lütfen.... betul8516
Papyonkilikli icin 200 aldim
2 aralık için 150 aldımbetul8516
papyonkılıklı için 200 alıyorum Rabbim bebeğini kucağına sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin inşallahbetul8516
betul8516 papyonkilikli için 200 okudum allah kabul etsin ınşallah
Papyonkilikli icin 200 okuyorumbetul8516
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?