- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- 173
ne güzel siz ne okuyosunuz.canım 5 er kişiye 41 er yasin okunuyo ve tamamlanıyo çok şükür.bizdede herkese okunuyor sırayla.siz ne okuyosunuz.yasinmi.
kızlar bende çıkıyorum.hepinize iyigeceler.Allaha emanet olun.eoe listemiz 2005.sayfada bakmak istersen.Rabbim sizinde dualarınızı kabul etsin.hepimizinkini inşaallah.eğer bu dua listesinede katılmak istersen yazarsın canım.sanada iyi geceler.
biz şuan rabbi yessir (10000) ve salavat- tefriciye (4444) aynı anda okuyoruz. kim ne kadar okursa, bitince aramızdan hamile biri herkese dua yapıyor. duamız sürekli değişiyor. talebe göre değiştiriyoruz. kelimei tevhid okuduk bundan önce, ayetel kürsi, ihlas. sırayla okuyoruz işte teklife göre.
sizin o halde herkes her hafta 5 yasin okuyor demek. diğerlerinden de okuyor o halde. güzel Allah kabul etsin. burdakilerin problemleri farklı farklı sanırım. bizim hep kan pıhtılaşması sonucu kalp durması yaşayanlar.
Allah herkesin gönlne göre versin, dualarınız kabul etsin.
Canım evet bazen birinci günü adetim geliyo,bikaç gün gelmeyip 3. 4. gün çoğalmaya başlayıp devam ediyodu...Günüm geçti canım,ama bu belirti değil benim için,zaten düzensiz sayılan bi adetim var...Dün geldi,ama nasıl desem pembemsiydi ve afedersiniz çamaşırımda dahi bişey yok şu vakte okadar,sadece okadarlık oldu..Hayırlısı be canım inşaallah
Canım inşaallah önemli bişey değildir..
Canım afedersin akıntı nasıl oluyo acaba? :26:
Ema hastaymış,burda biri yazmıştı öyle öğrendim.Sonra sordum ama arada kaynadı heralde..Ben mesaj attım ama girmemiş foruma,cevap gelmedi dolayısıyla..Nolmuş kızlar tam olarak nedir sorun :26:
Şimdilik şüpheli sayılır ama kaptırmıyorum kendimi çünkü bebeğe şartlanmıyorum artık,herşey Takdiri İlahi,Rabbim Ol derse olur inşaallah
Amiiinn benim kardeşim girecek,az önce konuştuk,çok stres yapıyomuş kuzum benim,dua edin ablaları
Rabbim herkesin ve kardeşlerimizin yardımcısı olsun,zihin açıklığı versin canım
cnm cok afedersin ama hafif sarim tirak bi akinti oluyo zaten hemen farkedilir. canim sen hic doktora gittin mi? seni korkutmak istemiyorum ama beninde ilk dusugumde koyu kahverengi bi lekelenmem olmustu 2 gun sonra cok acik pembe akintim olmustu doktora gittim sonrada dusuk yaptim.yanlis hatirlamiyosam senin bikere daha cok sancili gecmisti adetin.. bence bi doktora git cnm belkideyerlesemeden dusuyodur benin basima gelmisti hatta kan pirtilasmasindan suphelenmisti doktor.. yinede sen bilirsin ama ihmal etme cnm
Ay canım evet afederdin öyle oldu bugün :26: Canım işte ben hiç o kahverengi akıntıyı yaşamadım..Yerleşme kanaması kahverengi akıntı oluyomuş sanırım ama burda da bi arkadaşımız pembe de oluyo dedi...Seninki nasıldı?
Son adetimde bitmesinden 3-4 gün önce çok sancı ve yoğunluk yaşamıştım.....Şimdiki adetim ise,dün oldum..Ama nasıl desem pembemsi bir akıntı sadece ve şuan devamı yok..Yerleşme kanaması olabilir dediler ama yerleşme kanamasıda kahverengi diye okudum..Adetimin devamı gelmezse test yapıcam..Devamı gelirse de,birkaç aya gidicem doktora...Haftaya falan annemlere gidicem çünkü,hemen hemen bir aya yakın öyle geçecek..Sonrasında da başlıcaz artık bi yerden..İlk gittiğimde muayene nasıl olur peki :18:
kahverengi akintin olmadiysa korkma cnm. benim dusuk olmadan kahverengi olmustu dusuk belirtisi demislerdi ama suanki hamileligimdede pembe akintim olmustu doktor normal demisti sanirim yerlesme kanamasiydi.. ay insallah seninkide yerlesme kanamasidir cnm
Ay canım evet afederdin öyle oldu bugün :26: Canım işte ben hiç o kahverengi akıntıyı yaşamadım..Yerleşme kanaması kahverengi akıntı oluyomuş sanırım ama burda da bi arkadaşımız pembe de oluyo dedi...Seninki nasıldı?
Son adetimde bitmesinden 3-4 gün önce çok sancı ve yoğunluk yaşamıştım.....Şimdiki adetim ise,dün oldum..Ama nasıl desem pembemsi bir akıntı sadece ve şuan devamı yok..Yerleşme kanaması olabilir dediler ama yerleşme kanamasıda kahverengi diye okudum..Adetimin devamı gelmezse test yapıcam..Devamı gelirse de,birkaç aya gidicem doktora...Haftaya falan annemlere gidicem çünkü,hemen hemen bir aya yakın öyle geçecek..Sonrasında da başlıcaz artık bi yerden..İlk gittiğimde muayene nasıl olur peki :18:
muayeneye ilk gittigimde rahimden ultrasonla rahim kalinligina bakmisti bide deisik bi aletle yumurtaliklara bakmistibiraz karnim agrimisti ogun ama sukur bisey yokmus.sonrada tahlill veriyo cnm ben tahlilleri yaptiramDan hamile kalmistim insallah seninde oyle olur cnm en kisa zamanda nasip eder rabbim
Canım ben okuyorum mesela,normal adetlerde de oluyomuş o kahverengi akıntı,ama ben şuana kadar hiç yaşamadım onu.Bilmiyorum iyi mi kötü mü bu durum...
Ay canım ya amin inşaallah...Peki o pembemsi akıntı sadece bi defa mı oldu,devam eden bi akıntı mıydı?Aynı zamanda adet sancısı gibi sancıların var mıydı?
Eksik etme dualarından Esmacım
Canım ben ilk evlendiğimde vajinismustum,oyüzden ondan kalan korkum var öyle tırsıyorum ki muayeneden...Tahlillerde de adet zamanı gitmek gerekiyo sanırım...Neyse gidince öğrenicez bakalım...Amin canım benim,inşaallah,eksik etme beni dualarından;ben zaten hiç olmadığım kadar pozitif ve ümitliyim,Rabbim hayırlara çıkarsın,gelsin benimde meleğim hayırlarla
Çok teşekkür ederim Esmacım
adet bitiminde gelen akinti gibi cnm valla bence gelmemesi iyi cnm ben korkuyorum kahverengi akintidan.. iki kere geldi cnm benim pembe akintim.ilkini onemsememistim ikincide korkmustum sabah hemen doktara gitmistim..
cnm unuturmuyum herzaman dualarimdasiniz
rica ederim cnm ins rabbim nasip eder en kisa zamanda hic korkma ben onceden hic gitmemistim kadin doguma cok cekinerek gittim ama bebek icin katlaniyoruz cnm herseye.. sancilarinda oluyodu cnm adet sancisi gibi doktor bile demisti agrilarin olcak ssakin korkma diye..
ben cikiyorum cnm optm seni cok tatli ruyalar bebisini gor insallah ruyanda
İyi bari canım ya,herkes kahverengi akıntıdan bahsedince bende mi problem var ki dedim
İnşaallah benim pembe akıntım da,bebeğimin yerleşmesidir...Hakkımızda hayırlısı olsun Esmacım...Rabbimizden gelen herşeye razıyız..
Gece yatmadan özel dua edersin dimi bana,meleğini şahit ederek
Çok rahatlattın inan içimi,çok iyi geldi konuşmak,Rabbim razi olsun,yariniz yardımcınız olsun inşaallah
kızlar ksura bakmayın uzun zamandır yoktum geçen hafta cenazemiz vardı neyse ben de kahverengi leke geldi hemen 1 damla falan hatta ben hasta oldum sandım ped stoğu yaptım lakin bir damladan sonra hiç gelmedi regl günüm de geçti sat 11 şubat dı 35 günde regl oluyom sizce kahverengi lekelenme yerleşme kanaması olabilir mi bebekim benimle midir?
ederim tabi cnm. allah razi olsun cnm..
Canım başınız sağolsun....Kahverengi ve pembe leke yerleşme kanaması olabilirmiş...Kişiye göre değişiyo sanırım.Benimde pembemsi akıntım geldi...İnşaallah hakkımızda hayırlısı olur...
Evde testin varsa yapsaydın keşke..İnşaallah bebeğinin seninle olduğunun habercisidir bu lekelenme,inşaallah hayırlı haberler verirsin bize canım
canım allah hakkımızda hayırlısnı versin inşallah seninde bebeğin seninledir ve sana sımsıkı tutunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?