Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

he valla ne yalan sölimmm istedi

Yaaa valla birinciye eslem aşure gönderiyorsa ben her hafta birinci olurum
Çok severim aşureyiiii

Eslemmm birinci benmişim gönder aşuremi kss

hayırlısı olsun inşaallah canım.ikinciye gerek kalmadan alırsın inş.bebişini kucağına.benim 5. tedavim bu.sonuncu olması isteğim.inş.
amin canım....hepimiz için tedavilerimiz son olsun yada kendiliğinden geliversin....ne güzel olurdu...

iyi geceler merhaba hoşgeldin....bizler iyi sen nasılsın...olur hayatım bir gün izin tatil hepsi olur ..inşallahh...

kızlar çıkıyorum ben öptüm hepinizi Allaha emanet olun
sende allaha emanet ol canım..arayı çook açma...

İyî geceler
Nasılsınız bakimmm

Ben bu haftaki duaları okudum Allah kabul etsin inş amin
iyi gecelr canım sen nasılsın...ev işleri ne alemde..

İyi geceler canım hoşgeldin

Ben bi taraftan yemek yiyorum bi taraftan bakıyorum
iyi geceler kız sen hep bu saatlerde bişey yiyon banamı öyle geliyor kii...kaç kilosun sen bakim....:))

geçmiş olsun....sağlık olmayınca ...hiçbişey anlam kazanmıyor...evet hava soğuk artı burda kar yağdı ..

kızlarr ben rüyamdaa dün gecee çok alakasız ama bir koca poşet dolusuu kıyma gördümmmhatta rüyamda kocama dioorum bu bizim mi diee oda hiç bana cevap vermiooo bagırararak uyandım çok etkilendimmm
canım hayır olsun...tabirlere bakmak lazım .....

he valla ne yalan sölimmm istedi

Yaaa valla birinciye eslem aşure gönderiyorsa ben her hafta birinci olurum
Çok severim aşureyiiii

Eslemmm birinci benmişim gönder aşuremi kss

Göndermez miyim sen iste

Eki Görüntüle 666396

iyi geceler kız sen hep bu saatlerde bişey yiyon banamı öyle geliyor kii...kaç kilosun sen bakim....:))

Ay canım çok mu dikkat çekiyo Azıcık kiloluyum azıcık ucundan hemen

iyi geceler tatlı rüyalar arkadaşlar a e o kendinize iyi bakınn hamile şüphesi içinde olan kardeşler çok takılmayın dinleninn bebişleri radyasyona maruzz bırakmayınnn:109::109::126::126::126:öpüldünüzz

Suprizzz cnm selamm

Ya valla bugün hastaidim. Cnm hiçbişi istemedi. Sağlık ve huzur hayatta en önemli şey. Allah ım bunları eksik etmesin inş hayatımızdan.
Ev olayı pek parlak değil ya.
Bütçeme göre düzgün ev yok. Ya evlerimi olsaymışşşş hiç çalışma kirası ile geçinn. Ne kadar pahalı evler.
Bide böyle karanlık yamul yumuk evler. Birbirinin içinde evler.
Dua edin de içime sinen hayırlı bir ev bulayıö inşş amin

sana da iyi geceler .

duanızı nasıl yapıyorsunuz.? 5er 5 er kişiye mi?

hoşgeldin.genelde 5 er kişiye okuyoruz her hafta.bazen değişebiliyo.5 er yasin,707 ya varis,100 adet enbiya suresiniz 89.ayeti okunuyor her hafta.

Sanada hayırlı geceler canım tatlı rüyalar,Allaha emanetsin

parmaklarına kal mı geldi.........bekle bekle nereye kadar dimi canım...............

hoşgeldin.genelde 5 er kişiye okuyoruz her hafta.bazen değişebiliyo.5 er yasin,707 ya varis,100 adet enbiya suresiniz 89.ayeti okunuyor her hafta.

ben kan pıhtılaşması topiğindeyim. biz de dua okuyoruz da. sizinki farklıymış. biz herkese okuyoruz. kim ne kadar okursa. 41 yasini tamamlayabiliyormusunuz?

a.s evett sağlık olsun gerisi boşşş...bişekilde yoluna girecektir....evler hep öyle iyi olanlarda çokk pahalııı.....buralarda da aynı dediğin gibi....allah işini kolaylaştırsın canım....

iyi geceler....görüşrüüz..

ben kan pıhtılaşması topiğindeyim. biz de dua okuyoruz da. sizinki farklıymış. biz herkese okuyoruz. kim ne kadar okursa. 41 yasini tamamlayabiliyormusunuz?
ne güzel siz ne okuyosunuz.canım 5 er kişiye 41 er yasin okunuyo ve tamamlanıyo çok şükür.bizdede herkese okunuyor sırayla.siz ne okuyosunuz.yasinmi.

hepinize iyi geceler....rabbim kimseyi bunaltmasın..darda sıkıntılı oolanlara yardım etsin....hepimizin göbişinde bebiş olsun....allah hepimizin çabalarını boşa çıkarmasın....sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin....inşallahh..

Amin cnm înş tez zamanda gönlüme göre hayırlı bir ev bulurum.
Bana dua edin olır mu. Bu yazı hayırlısı ile yeni evimde geçireyim inşş

kızlar bende çıkıyorum.hepinize iyigeceler.Allaha emanet olun.eoe listemiz 2005.sayfada bakmak istersen.Rabbim sizinde dualarınızı kabul etsin.hepimizinkini inşaallah.eğer bu dua listesinede katılmak istersen yazarsın canım.sanada iyi geceler.

Amin cnm aminnn. Hepinizin tez zamanda sağlıklı hayırlı bebişleri olsun inş.
Hayırlı biri ile hayırlı huzurlu yuva ve hayırlı sağlıklı evlatlar banada nasip olur inş.

Amin canım benim amin inşaallah,hayırlı geceler tatlı rüyalar,Allaha emanetsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…