- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
Rüyan hayırlara çıksın canımcım,canın köfte mi istedi yoksa
İnşaallah canım
Kütahyadayım ben canım.İnşaallah buyur gel bende sıkılıyorum tüm gün evde,her zaman beklerim inan.Yazın çok güzel oluyo buralar,iznin falan varsa yolun düşerse beklerim her zamanAfiyet olsun canım
Canım birkaç gün daha bekliyimde adetimin devamı gelmezse yaparım bi test..Bazen öyle oluyo çünkü,önce geliyo bikaç gün gelmeyip sonra devamı geliyo.Ama bu seferki pembemsiydi...İnşaallah öyledir hayırlı haberler veririm size ama adet sancılarım da var,olmasa acaba derim de işte,hayırlısı inşaallah yinede
ay çaldırdım ama bir faciaya sebep olmaam dimi............
evet hava soğuk.aferin sana kendine iyi bak zaten. lazımsın kız sen bize.daha düğününe gelcez,lohusa mevlidine gelceeeeeez.aşuremiiiiiiiiii ahh ahhhhh esleme söle yollasın sana ödül bana da komisyon....
amin canım....hepimiz için tedavilerimiz son olsun yada kendiliğinden geliversin....ne güzel olurdu...hayırlısı olsun inşaallah canım.ikinciye gerek kalmadan alırsın inş.bebişini kucağına.benim 5. tedavim bu.sonuncu olması isteğim.inş.
kızlar merhaba iyi geceler herkese nasılsınız
seyyancım listede senelik izinde görünüyoruminşallah kısa sürede döneceğim dualarımıza aslında çıkmak hiç istememiştim ama hakka girmek istemiyorum okuyamadım diyerek
salı günü opun mu var yumurta sayısına sıkma canını kaliteli olsun önemli olan o
sende allaha emanet ol canım..arayı çook açma...kızlar çıkıyorum ben öptüm hepinizi Allaha emanet olun
iyi gecelr canım sen nasılsın...ev işleri ne alemde..İyî geceler
Nasılsınız bakimmm
Ben bu haftaki duaları okudum Allah kabul etsin inş amin
iyi geceler kız sen hep bu saatlerde bişey yiyon banamı öyle geliyor kii...kaç kilosun sen bakim....:))İyi geceler canım hoşgeldin
Ben bi taraftan yemek yiyorum bi taraftan bakıyorum
geçmiş olsun....sağlık olmayınca ...hiçbişey anlam kazanmıyor...evet hava soğuk artı burda kar yağdı ..İyi geceler :2:Bende bildiğiniz gibi ama bugün hem yattım. Her yerim ağrıyordu valla
Ballı süt, zencefilli bal sıcak su torbası filan biraz topladım kendimi. Sabah kalkamadım yatakdan za zor topladım kendimi.
Havada çok soğuk yaaaa. Resmen kar havası var.
Hadi ya birincimi oldum. Ödülüm eslemin aşuresi olsa ne iyi olurdu valla
canım hayır olsun...tabirlere bakmak lazım .....kızlarr ben rüyamdaa dün gecee çok alakasız ama bir koca poşet dolusuu kıyma gördümmmhatta rüyamda kocama dioorum bu bizim mi diee oda hiç bana cevap vermiooo bagırararak uyandım çok etkilendimmm
he valla ne yalan sölimmm istedi
Yaaa valla birinciye eslem aşure gönderiyorsa ben her hafta birinci olurum
Çok severim aşureyiiii
Eslemmm birinci benmişim gönder aşuremi kss
iyi geceler kız sen hep bu saatlerde bişey yiyon banamı öyle geliyor kii...kaç kilosun sen bakim....:))
iyi geceler tatlı rüyalar arkadaşlar a e o kendinize iyi bakınn hamile şüphesi içinde olan kardeşler çok takılmayın dinleninn bebişleri radyasyona maruzz bırakmayınnn:109::109::126::126::126:öpüldünüzz
duanızı nasıl yapıyorsunuz.? 5er 5 er kişiye mi?
iyi geceler tatlı rüyalar arkadaşlar a e o kendinize iyi bakınn hamile şüphesi içinde olan kardeşler çok takılmayın dinleninn bebişleri radyasyona maruzz bırakmayınnn:109::109::126::126::126:öpüldünüzz
hoşgeldin.genelde 5 er kişiye okuyoruz her hafta.bazen değişebiliyo.5 er yasin,707 ya varis,100 adet enbiya suresiniz 89.ayeti okunuyor her hafta.
a.s evett sağlık olsun gerisi boşşş...bişekilde yoluna girecektir....evler hep öyle iyi olanlarda çokk pahalııı.....buralarda da aynı dediğin gibi....allah işini kolaylaştırsın canım....Suprizzz cnm selamm
Ya valla bugün hastaidim. Cnm hiçbişi istemedi. Sağlık ve huzur hayatta en önemli şey. Allah ım bunları eksik etmesin inş hayatımızdan.
Ev olayı pek parlak değil ya.
Bütçeme göre düzgün ev yok. Ya evlerimi olsaymışşşş hiç çalışma kirası ile geçinn. Ne kadar pahalı evler.
Bide böyle karanlık yamul yumuk evler. Birbirinin içinde evler.
Dua edin de içime sinen hayırlı bir ev bulayıö inşş amin
iyi geceler....görüşrüüz..iyi geceler tatlı rüyalar arkadaşlar a e o kendinize iyi bakınn hamile şüphesi içinde olan kardeşler çok takılmayın dinleninn bebişleri radyasyona maruzz bırakmayınnn:109::109::126::126::126:öpüldünüzz
ne güzel siz ne okuyosunuz.canım 5 er kişiye 41 er yasin okunuyo ve tamamlanıyo çok şükür.bizdede herkese okunuyor sırayla.siz ne okuyosunuz.yasinmi.ben kan pıhtılaşması topiğindeyim. biz de dua okuyoruz da. sizinki farklıymış. biz herkese okuyoruz. kim ne kadar okursa. 41 yasini tamamlayabiliyormusunuz?
Amin cnm înş tez zamanda gönlüme göre hayırlı bir ev bulurum.a.s evett sağlık olsun gerisi boşşş...bişekilde yoluna girecektir....evler hep öyle iyi olanlarda çokk pahalııı.....buralarda da aynı dediğin gibi....allah işini kolaylaştırsın canım....
iyi geceler....görüşrüüz..
hepinize iyi geceler....rabbim kimseyi bunaltmasın..darda sıkıntılı oolanlara yardım etsin....hepimizin göbişinde bebiş olsun....allah hepimizin çabalarını boşa çıkarmasın....sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin....inşallahh..
hepinize iyi geceler....rabbim kimseyi bunaltmasın..darda sıkıntılı oolanlara yardım etsin....hepimizin göbişinde bebiş olsun....allah hepimizin çabalarını boşa çıkarmasın....sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin....inşallahh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?