ben geçen temmuzda çekindim canım. 5 dk lık bir işlem, korkulacak birşey yok.üstelik kas gevşetici ilaç yapıyorlar normalde, benim ilaç alerjim yüzünden onu bile yaptırmadan çektirdim. ihmal etme bir an önce çektir. eskilerden janines var belki bilirsin. o da benim gibi sebepsiz infertildi, 6 yıldan sonra, 3 tüp denemesinden sonra rahim filmi çekindiği ay hamile kaldı. filmin öyle bir etkisi de var, ufak yapışıklıkkları açabiliyormuş.o da korkusundan sürekli erteliyordu.çekinmek lazım.
Ayseciğim basta senden ve okuyan bütün arkadaşlardan Allah razı olsun.. Hepinizin ağzına sağlık. dualarımız kabul olur innnnnşalllaahh.......
canııııım, umarım oralarda bir mercimek vardıııııırrrrrrr
Pozitif???? Ay süperbir haber buuuuu!!!:119::124: gözün Aydın canım... Allah sağlıcakla kucağına alıp büyütmeyi de nasip etsin inşallah
Ay bi kaç saat girmedim sayfaya iki gebeyle birden karşılaştım...
Ayseciğim bu Hafta kırmızıları gördüm canım, haftasonu kendim için bile okuyamadım. Bu hafta değil de Ondan sonraki haftaya listeye ekleyebilirsen sevinirim tatlım...
ayşecım yasinimi artırabılırsın sayı uyarsa
200 tanede ayetel kürsü okuyacagım inş.
liste yardımınada bu hafta başlarım yıne canım inş.
rahim filmi içinse hiç korkma cok kolay ama abartılan bi işlem. teknolojisi iyi bi hastanede cekılırsen sorun olmaz Rabbim hayırlısını versin inş.
üzülme aysecan olacak inş.çok üzgünüm moralim bozuldu kızlar yaa
sağol canım arkadaşım yardımlasınca daha kolay oluyo..rahim filmi daha önce çektirdimde sizinde benimki gibi zormu geçti diye merak ettim
kızlar belki daha ilk tedav,n neden bu kadar üzülüyorsn diyeceksiniz ama eşimde çok umutluydu çok üzüldü
Canım ben 5 yasin okuyabilirim 3 yazmışsın 5 tane okurumperlanore== 3 tane okuyacak
ozne hayat==3tane okuyacak
redhairredgırl==2 tane okuyacak
aruna==3 tane okuyacak
bahar27==3tane okuyacak
antikdeniz==3ane okuyacak
topeguk==3tane okuyack
tandora==3tane okuyacak
sardunya==3 tane okuyacak
sebilem==3tane okuyacak
antisocial==3 tane okuyacak
seminay84==3 tane okuyacak
orlic==3tane okuyacak
burcu81==3 tane okuyacak
ynzo6==3tane okuyacak
ozay37barış==2 tane okuyacak
şaşkınanne==3tane okuyacak,
yaseminseza==3 tane okuyacak
hayalot=3tane okuyacak
yandev==2tane okuyacak
melek04==2 tane okuyacak
umutluu===2 tane okuyacak
esmacvs==2tane okuyacak
ayse035===3 tane okuyacak
özlemlk==2 tane okuyacak
cemrem29==2tane okuyacak
41zzeynep==2 tane okuyacak
fiyonk makarna==2 tane okuyacak
angrybird==2 tane okuyacak
bu hafta tandora ve sardunya arkadaşlarımıza okuyoruz allah kabul etsin
çok üzgünüm moralim bozuldu kızlar yaa
ben çekindim rahim filmi de o gün aklıma geldi sizlere de sormak istedim benim kolay geçmedihsg sonrası kustum ve acillk oldum..ama sonuç temiz çıktı
kızlar belki daha ilk tedav,n neden bu kadar üzülüyorsn diyeceksiniz ama eşimde çok umutluydu çok üzüldü
Canim arkadasım sabır daha cok yenisin sen bize dualarla bebislerimizi biraz daha yaklaşmamızı sağladın senin sayende dua ederken tahlil olmayı beklemek daha kolay gecti benim 3 denemem ve Allah'ın izniyle yarın ogrencem burda hayırlı haberlerimi vericem inşallah buradaki herkesten o mutlu haberide alicam sabır arkadaslar Allahım sana yalvarıyorum sen hiç kimsenin evini cocuk sesine muhtaç bırakma herkesin gönlüne gore ver yarabbim
Canım 3. tüp bebek denemenmi?Çok zor ya hem maddi hem manevi Allah boşa çıkartmasın inşallah bu sefer hayırlı güzel haberi alırsın.Maliyeti nekadar tuttu?Ben özele sordumda 5000 5500 arası değişiyor dediler.Aminnn inşallah Allah hepimize o güzel duyguyu nasip eder?Sizin neden olmadı?
üzülme aysecan olacak inş.
bi gün emegımızıın meyvesını verecek Rabbım sen inançlı birisin üzülmeninde çok sevınmenınde yanlışlıgını bılırsın
yasınlerını bana ekle okuyamazsan okurum ben
g.olsun zor atlatmıssın stresmı yaptın acep cok kolay bı işlem normalde
ayşecim bozma moralini ,daha çoooook başındasın ,inşallah Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasib eder sana,ard arda))
Canım ben 5 yasin okuyabilirim 3 yazmışsın 5 tane okurum
Çok geçmiş olsun Ayşeciğim hakkınızda hayırlısı canım stres yapma kendine inan strestende birşey olmuyor.Bemde söktrücü kullandım adet olmak için hala gelmedi.Olsan bir dert olmasan bir dert.Allah yardımcımız olsun umarım bundan sonra tedavin olumlu olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?