Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ben çekindim rahim filmi de o gün aklıma geldi sizlere de sormak istedim benim kolay geçmedihsg sonrası kustum ve acillk oldum..ama sonuç temiz çıktı

mercimek filan yok bitanem adet oldum

sağol canım arkadaşım yardımlasınca daha kolay oluyo..rahim filmi daha önce çektirdimde sizinde benimki gibi zormu geçti diye merak ettim

kızlar belki daha ilk tedav,n neden bu kadar üzülüyorsn diyeceksiniz ama eşimde çok umutluydu çok üzüldü

çok üzgünüm moralim bozuldu kızlar yaa
üzülme aysecan olacak inş.
bi gün emegımızıın meyvesını verecek Rabbım sen inançlı birisin üzülmeninde çok sevınmenınde yanlışlıgını bılırsın
yasınlerını bana ekle okuyamazsan okurum ben
sağol canım arkadaşım yardımlasınca daha kolay oluyo..rahim filmi daha önce çektirdimde sizinde benimki gibi zormu geçti diye merak ettim

g.olsun zor atlatmıssın stresmı yaptın acep cok kolay bı işlem normalde

ayşecim bozma moralini ,daha çoooook başındasın ,inşallah Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasib eder sana,ard arda))

Canım ben 5 yasin okuyabilirim 3 yazmışsın 5 tane okurum

ben çekindim rahim filmi de o gün aklıma geldi sizlere de sormak istedim benim kolay geçmedihsg sonrası kustum ve acillk oldum..ama sonuç temiz çıktı

kızlar belki daha ilk tedav,n neden bu kadar üzülüyorsn diyeceksiniz ama eşimde çok umutluydu çok üzüldü

Çok geçmiş olsun Ayşeciğim hakkınızda hayırlısı canım stres yapma kendine inan strestende birşey olmuyor.Bemde söktrücü kullandım adet olmak için hala gelmedi.Olsan bir dert olmasan bir dert.Allah yardımcımız olsun umarım bundan sonra tedavin olumlu olur canım

canım benim çok üzme lütfen kendini hakkında hayırlısı olsun. inşallah bidahaki ay bebişin gelir ve ama şunuda unutma tedaviler bazen uzun dönem sürebiliyor stres yaparsan hormonların etkilenir ve buda iyi bişey olmaz şimdi bu ay kısmet buymuş de ve dualara tedaviye devam tatlım inşallah herşey güzel olacak

üzülmemek elde değil tabi ki üzüleceksin, ağlayacaksın. bugün bu duyguyu yaşamazsan devam edemezsin zaten. inşallah sonu güzel olucak, sadece 6 tedavi yaşamış biri olarak diyebilirim ki kendini çok kaptırıp yıpratma. birgün olacak de ki; yaşamayı ertelemeden bugünü de yaşa. ben yıllardır herşeyi erteliyorum. benim yaptığım hatayı yapma diyebilirim naçizane. tatiline de git, alışverişini de yap. tedavi parası biriktiricez diye 3 yıldır tatile gitmedim ben. şimdi işe gelirken ayaklarım geri geri gidiyor.

Son düzenleme:

Canim arkadasım sabır daha cok yenisin sen bize dualarla bebislerimizi biraz daha yaklaşmamızı sağladın senin sayende dua ederken tahlil olmayı beklemek daha kolay gecti benim 3 denemem ve Allah'ın izniyle yarın ogrencem burda hayırlı haberlerimi vericem inşallah buradaki herkesten o mutlu haberide alicam sabır arkadaslar Allahım sana yalvarıyorum sen hiç kimsenin evini cocuk sesine muhtaç bırakma herkesin gönlüne gore ver yarabbim

Canım 3. tüp bebek denemenmi?Çok zor ya hem maddi hem manevi Allah boşa çıkartmasın inşallah bu sefer hayırlı güzel haberi alırsın.Maliyeti nekadar tuttu?Ben özele sordumda 5000 5500 arası değişiyor dediler.Aminnn inşallah Allah hepimize o güzel duyguyu nasip eder?Sizin neden olmadı?

Ewet canim 3 tup bebek denemem maliyeti 2500 $ ve 3850 tl ilaçlarım tuttu canim bende sorun adet olmuyorum ilaç kullanmazsan dualarınızı bekliyorum yarın sonucu ogrencem inşallah bebislerim benimledir hala

canım regli oldum malesef bu haftaki lisyete katılamıycam ( bende çok üzgünüm(((

perlanore== 3 tane okuyacak
ozne hayat==3tane okuyacak
redhairredgırl==2 tane okuyacak
aruna==3 tane okuyacak
bahar27==5tane okuyacak
antikdeniz==3ane okuyacak
topeguk==3tane okuyack
tandora==3tane okuyacak
sardunya==3 tane okuyacak
sebilem==3tane okuyacak
antisocial==3 tane okuyacak
seminay84==3 tane okuyacak
orlic==5tane okuyacak
burcu81==3 tane okuyacak
ynzo6==3tane okuyacak
ozay37barış==2 tane okuyacak
şaşkınanne==3tane okuyacak,
yaseminseza==3 tane okuyacak
hayalot=3tane okuyacak
yandev==2tane okuyacak
melek04==2 tane okuyacak
umutluu===2 tane okuyacak
esmacvs==2tane okuyacak
ayse035===3 tane okuyacak
özlemlk==2 tane okuyacak
cemrem29==2tane okuyacak
41zzeynep==2 tane okuyacak
fiyonk makarna==2 tane okuyacak
angrybird==2 tane okuyacak

AYSECIM SAYILARI ARTIRDIM İSTEYENLERIN ZATEN CUMA GELINCE EKSIKLERIMIZ OLUYOR ONUN YERİNE OKUNMUS OLUR

Özlemcim önce Allahın izniyle yarın hayırlı haberi alırsın inşallah.Senin için dua edicem inşallah. Yarın mutlu haberini buradan alırız inşallah

canım sağol allah razı olsun o zaman sen oku benim yasinleri...
vallahi hsgyi stres yaptım ve ağrı eşiğim düşükmüş dr öyle söylemişti

sağol canım benim.. inş.gelir adetinde stersin gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…