Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olsun canım ne olacak
payıma düşen 4 yasini okudum yetiştirdim
Allahım arkadaşlarımın gönlünün muradını versin kabul etsin inşallahhh
Canım nasılsın hoşgeldin
hosbulduk canımm:)ıyıyım sen nasılsın:) hadı guzel haber ver bana hala olmadı de:)
rahim ince çıktı yani progestanla hallolur mu acaba..inş sonucun iyi hayırlı bi sonuç çıkar
rahim ince çıkınca östrojen bandı veriyorlarmış sanırım ama gerek kalmadı sanırım. şimdilik pozitif :)
daha adet olmadım ama biraz kasıklarım ve belim ağrıyor bugün 32. Günm çok merak ediyorum hemen test te yapmak istemiyorum kafam karısık açıkcası çünkü ara ara sancı atıyo adet oluyorm diyorum ama olmuyorum
bu ıyı haber hadı ınsallah bebişin belirtileridir aysecım...ben de lekelerle ugrasıyorum hala malesef..dr u aradım tam baslayınca ıkıncı gun gtmemız gerekıyormus hala beklemedeyım artısı beklıyoruz bız destres basladı bende de
hakkında hayırlısı canım.rabbim üzmesin seni eşini çok zor bi sınav biz insanlar için hersey .. adetin ikinci günü mü dr a gideceksin canım
Ayseciğim basta senden ve okuyan bütün arkadaşlardan Allah razı olsun.. Hepinizin ağzına sağlık. dualarımız kabul olur innnnnşalllaahh.......birazda bağışlayacağım
daha adet olmadım ama biraz kasıklarım ve belim ağrıyor bugün 32. Günm çok merak ediyorum hemen test te yapmak istemiyorum kafam karısık açıkcası çünkü ara ara sancı atıyo adet oluyorm diyorum ama olmuyorum
Pozitif???? Ay süperbir haber buuuuu!!!rahim ince çıkınca östrojen bandı veriyorlarmış sanırım ama gerek kalmadı sanırım. şimdilik pozitif :)
perlanore==50 tane okuyacak
melek04==50 tane okuyacak
yaseminseza==50 tane okuyacak
ayse035==200 tane okuyacak
okumak isteyenler eklenecektir
rahim filmi çekindiniz mi nasıl geçti