Canlarım nasılsınız
Özledim sizleri inşallah yeni hamişlerimiz vardırrr
Beni sorarsanız ben aynen devam ediyorum şimdi kendimizi toplama sürecindeymişiz bekliyoruz bakalım
Bebeğimizin bize göz kırpması bize Rabbimin bir işareti miydi bilmiyorum ama eşimle konuştuk yıl sonuna kadar bekleyeceğiz sanırım tüp için bakalım inşallah o zamana kadar gelir bebeğimiz
ben iyiyim canim sorularina cevap vermek isterdim ama gecmisi okuyamadim malesefcanim hayirlisi olsun insallah ben inaniyorumki sene sonuna kadar gelecek buraya o bebis sen hamis hamis yazacaksin buraya uzulme sakin tatlim icini ferah tut lutfen
İnşallah canım inşallah bakalım şimdi zaten beklemedeyiz benim toparlanmam gerekiyormuş ya cumartesi dr.a gideceğiz kontrole bakalım ne diyecek inşallah yolundadır herşeyde kurtuluruz bir an önce bu durumdan ne dua okuyabiliyorum ne bi yasin hala ya 2hafta oldu
Canlarım nasılsınız
Özledim sizleri inşallah yeni hamişlerimiz vardırrr
Beni sorarsanız ben aynen devam ediyorum şimdi kendimizi toplama sürecindeymişiz bekliyoruz bakalım
Bebeğimizin bize göz kırpması bize Rabbimin bir işareti miydi bilmiyorum ama eşimle konuştuk yıl sonuna kadar bekleyeceğiz sanırım tüp için bakalım inşallah o zamana kadar gelir bebeğimiz
canlar nasılsınız bakem.benim opu bugün oldu.6 tane yumurta toplamışlar fakat başka bişi bilmiyorum.detaylı bilgiyi yarın embriyolog arayıp verecekmiş.hayırlısı artık.tabi yine çok konuşmuşum ayılırken.eşim beni sadece birkere sayıkladın hep topikteki kızlara dua ettin dedi.ay kıyamam ben onasizler beynimde ve yüreğimde o kadar yer etmişsiniz ki geçen histereskopide de bunda da ayılırken hep sizi anmışım.özellikle hepinize dua etmişim hep, ama iki kişiyi isimle söylemişim.neyse ben iyiyim çok şükür.ayıldım nihayet.5 gün içersinde transfer olacak Allahın izni ve fazlı keremiyle inş.hepinizden dualarınız için Allah razı olsun.sevdim ben sizi ya
canlar nasılsınız bakem.benim opu bugün oldu.6 tane yumurta toplamışlar fakat başka bişi bilmiyorum.detaylı bilgiyi yarın embriyolog arayıp verecekmiş.hayırlısı artık.tabi yine çok konuşmuşum ayılırken.eşim beni sadece birkere sayıkladın hep topikteki kızlara dua ettin dedi.ay kıyamam ben onasizler beynimde ve yüreğimde o kadar yer etmişsiniz ki geçen histereskopide de bunda da ayılırken hep sizi anmışım.özellikle hepinize dua etmişim hep, ama iki kişiyi isimle söylemişim.neyse ben iyiyim çok şükür.ayıldım nihayet.5 gün içersinde transfer olacak Allahın izni ve fazlı keremiyle inş.hepinizden dualarınız için Allah razı olsun.sevdim ben sizi ya
hadi hayırlı olsun canımmmm az kaldı inş kavuşmana canım
Hadi hayırlı olsun canım,Rabbim kolaylaştırsın,hayırla sağlıkla nasip etsin..
Duaların için Allah razi olsun,bende çok dua ettim sana Rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin.Sende seviliyosun canım...
sa arkadaşlar.... seyyyanım geçmiş olsun yumurtaların bebeiş olsun inşşşşşaallaaaaaaaaahhhh.... kız kimin ismni sayıkladın hadi lan ettt biri muhat olsa öteki kiim kim kim hadi sölesene kim .......:))))))))))))
İnşaallah herşey yolundadır canım,bir an önce toparlanırsın inşaallah..
Ya canım ben tefriciyelerimi falan okumuyorum nolur nolmaz diye ama artık 10günü geçti ya özre girer mi acaba?:44:
Yetiştiremeyeceğim yoksa yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?