Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Canlarım nasılsınız
Özledim sizleri inşallah yeni hamişlerimiz vardırrr
Beni sorarsanız ben aynen devam ediyorum şimdi kendimizi toplama sürecindeymişiz bekliyoruz bakalım
Bebeğimizin bize göz kırpması bize Rabbimin bir işareti miydi bilmiyorum ama eşimle konuştuk yıl sonuna kadar bekleyeceğiz sanırım tüp için bakalım inşallah o zamana kadar gelir bebeğimiz

ben iyiyim canim sorularina cevap vermek isterdim ama gecmisi okuyamadim malesefcanim hayirlisi olsun insallah ben inaniyorumki sene sonuna kadar gelecek buraya o bebis sen hamis hamis yazacaksin buraya uzulme sakin tatlim icini ferah tut lutfen

Seyyancim ben 5 yasin,707 ya varis ve 100 enbiya s. 86. Ayet bitti canim . Beni okundu yapabilirsin

Selamün aleyküüm,kimsecikler yok mu

Ayşecim bebişin cinsiyetini öğrendin mi

Seyyancım seni de merak ediyorum,inşaallah herşey yolunda gitmiştir,Mevlam ikizlerini sana bağışlasın

Ben bugün çok regl sancısı çektim,ha oldu ha olacak nerdeyse,hayırlısı olsun

ben iyiyim canim sorularina cevap vermek isterdim ama gecmisi okuyamadim malesefcanim hayirlisi olsun insallah ben inaniyorumki sene sonuna kadar gelecek buraya o bebis sen hamis hamis yazacaksin buraya uzulme sakin tatlim icini ferah tut lutfen

İnşallah canım inşallah bakalım şimdi zaten beklemedeyiz benim toparlanmam gerekiyormuş ya cumartesi dr.a gideceğiz kontrole bakalım ne diyecek inşallah yolundadır herşeyde kurtuluruz bir an önce bu durumdan ne dua okuyabiliyorum ne bi yasin hala ya 2hafta oldu

İnşaallah herşey yolundadır canım,bir an önce toparlanırsın inşaallah..

Selam kızlar,
Seyyancım özelden atamıyorum yine mesaj engeli :) 5 Yasin, 707 Varis ve 100 Enbiya okudum. Listeye ekleyebilirsin... Allahım eksiklerimiz varsa onları tam etsin inşallah....

canımmmmmmmm ilaç isimleriiiiiiiiiiiiidiğer tarafaamı yazdın bakmadım henüz mutlaka yaz canımm bana cumartesi bizim durum netleşecekkk :))

canlar nasılsınız bakem.benim opu bugün oldu.6 tane yumurta toplamışlar fakat başka bişi bilmiyorum.detaylı bilgiyi yarın embriyolog arayıp verecekmiş.hayırlısı artık.tabi yine çok konuşmuşum ayılırken.eşim beni sadece birkere sayıkladın hep topikteki kızlara dua ettin dedi.ay kıyamam ben ona sizler beynimde ve yüreğimde o kadar yer etmişsiniz ki geçen histereskopide de bunda da ayılırken hep sizi anmışım.özellikle hepinize dua etmişim hep, ama iki kişiyi isimle söylemişim.neyse ben iyiyim çok şükür.ayıldım nihayet.5 gün içersinde transfer olacak Allahın izni ve fazlı keremiyle inş.hepinizden dualarınız için Allah razı olsun.sevdim ben sizi ya

bu arada dualarını okuyan arkadaşlar henüz listeyi güncellemediğim için kimsenin adı altında okundu yoktur.merak edenleriniz olmuş.okuyanları tek tek not alıyorum,merak etmeyin.

hadi hayırlı olsun canımmmm az kaldı inş kavuşmana canım

hem gecmis olsun hem hayirli olsun yumoslarin insallah az kaldi yumoslarini sicacik karninda buyutmene insallah ikiz olurlar rabbimin izniyle tabiki hayirlisiyla saglikla sihhatle....

Hadi hayırlı olsun canım,Rabbim kolaylaştırsın,hayırla sağlıkla nasip etsin..

Duaların için Allah razi olsun,bende çok dua ettim sana Rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin.Sende seviliyosun canım...

hadi hayırlı olsun canımmmm az kaldı inş kavuşmana canım

sağol canım Allah razı olsun.evet inş.az kaldı.Rabbim hepimize bu duyguyu hayırlısıyla en kısa zamanda yaşatsın burdan bebişlerimizin müjdeli haberlerini vermeyi hepimize nasip etsin.

sa arkadaşlar.... seyyyanım geçmiş olsun yumurtaların bebeiş olsun inşşşşşaallaaaaaaaaahhhh.... kız kimin ismni sayıkladın hadi lan ettt biri muhat olsa öteki kiim kim kim hadi sölesene kim .......:))))))))))))

Hadi hayırlı olsun canım,Rabbim kolaylaştırsın,hayırla sağlıkla nasip etsin..

Duaların için Allah razi olsun,bende çok dua ettim sana Rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin.Sende seviliyosun canım...

sağol canım benim.duaların içinde sağol.Rabbim senden de buradaki herkestende razı olsun.sana özelden mesaj attım.

1. Doğacak Çocuğun mücahid olması için KAF Suresi okunur.
  2. Güzel Yüzlü olması için YUSUF Suresi okunur.
  3. Ahlakı güzel olması için İNSAN-İBRAHİM Suresi okunur.
  4. İlk 4 ay 70 bin SÜBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ okunur.
  5. 9 ay boyunca 71 tane ENBİYA SURESİ okunur.
  6. Doğumu Kolaylaştırsın diye İnşikak Suresinin ilk 3 ayeti okunur.
  7. Çocuk doğduktan sonra 36. günü Enbiya Suresi okunur.
  8. Ateşli Hastalık olmaması için Ali İmran Suresi okunur.
  9. Ağlayan Çocuğa Cuma saati kulağına ezan ve Ali İmran Suresi 83. ayeti okunur.
  10. Bol bol Yasin okunur.
  11. Terfice, tüncina hatimleri okunur.

amin canım inş. kız hepinize dua etmişim.o kadar ki kociş beni bi kere sayıkladın dedi.kıyamamseninde güzel ve müjdeli haberini bekliyoruz.çarşamba yani yarın.inşşşşşşşşşşşş.güzel haberlerle gelirsin.böyle gelirsin.bide eslem tabi onunda durumu muallakta.ikinizde böle gelin.

Ya canım ben tefriciyelerimi falan okumuyorum nolur nolmaz diye ama artık 10günü geçti ya özre girer mi acaba?:44:
Yetiştiremeyeceğim yoksa yaaa

10 günü geçince özre giriyo canım evet,bende başlamadım ibadetlerime bişey yapamıyorum devamı gelir diye,bende sen gibiyim yetişecek daha çok şey var.Özre giriyo 10 gün geçince ama sen yinede bi başkasına da sor canım;Kays'a da sorabilirsin burda bak oda,vebal almıyım şimdi nolur nolmaz...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…