Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım hafif kestaneyi andırıyor. ama arabistanda buna ceviz diyor olabilirler.
ama kakaolu kurabiyeye de benzettim
pek kurabiye sevmem ama canım çekti yawf
kaysssssssssssssssssssss test yaptın mı
eslammmmmmmmmmmmm test yaptın mı

Ayaklara bakın yaa,Rabbim lütfen bizede nasip et hayırlısıyla,yerim ben minnacık ayakları

bende istiyom baneane banane
Kendi kendime teselli bulayım bari biraz,gelince size de moral olsun

allahümme salli ala seyidina muhammedivveala alihi ve sahbihi
inşaallah canım sanada herkesede banada nasip etsin.
Ay inşaallah isteyen herkesle birlikte benimde hayırlı sağlıklı ikizlerim olur da giydiririm böyle

Aminn diyen herkese nasip et Rabbim,en yakın zamanda nasip et hayırlısıyla
aminnnnnnnnn
Benimkiler kesin tombik olur böyle,bende ısırırım yanaklarını bol bol

çok tatlılar yaaaaaaaaaaa

canım şu anda bende var.mekkeden gelen biri almış bana.ben yapmadım henüz.bu ceviz değil.değişik bişi.ikiye bölüyosun ama bölebilirsen biz satırla kestikiçinden hindistan cevizi gibi bişi çıkıyo.getiren nasıl yapıldığını tam bilmediği için yapamadım.ama ikiye bölüp yarısını suda kaynatıp hergün içiyomuşssun.özelliği nedir,bilmiyorum.yapayım bari ben.

Ben şimdi bunu getirtsem nasıl getirtcem ya,patates soğana da benziyo Ben bi araştırayım şunu iyice nette neymiş..

Benimde çekti şimdi ya,akşam yemek yedim ama acıktım gene

Canım evde test yok,Perşembe günü çarşıya gidelim diyo eşim,o gün alırım artık.Ama bugün adet sancılarım çoktu,olcam artık heralde ya,hayırlısı...Senin düzenli geliyo mu artık,kesin regl misin

Canım sana getiren ne deyip getirdi peki?Öğrenmen mümkün mü,Orda bunun adı neymiş?Bak yukarda tarifi var,öyle yap istersen,şifanın nerden geleceği belli olmaz...

Ben bugün sancı çektim ya geliyolar bana yavaş yavaş artık,tekrar sardım araştırmalara

hey kızlar nerdesiniz ya özledim valla.muhat naber.kays ilan ettim bilmem anladınmı.eslemliva mesajımı okudunmu .

hey kızlar nerdesiniz ya özledim valla.muhat naber.kays ilan ettim bilmem anladınmı.eslemliva mesajımı okudunmu .

Canım ben senin mesajını okudum,bende sana gönderdim gelmedi mi okumadın mı,şimdi biraz daha iyiyim ama mesajı okuyunca endişelenip üzülme sadece dua ediver,ben iyiyim geçti gitti

orada araplar bunu çocuk için diye satıyorlarmış.alan arapça bilmediği için adını bilmiyo ne yazıkkine çok araştırdım yapayım hemen bu gece bari.gelmesinler o gelenleri gönder sevmediğin birine ona musallat olsunlarsende rahat ve mutlu ol herşey güzel olacak çünkü.

Canım ben senin mesajını okudum,bende sana gönderdim gelmedi mi okumadın mı,şimdi biraz daha iyiyim ama mesajı okuyunca endişelenip üzülme sadece dua ediver,ben iyiyim geçti gitti

şimdi sen bana hani uzun uzun yazmışsın.sonra bende sana upuzun yazdım.2.cevap okumadınmı kız.sevgiyle yazdım ben o satılarıdua zaten ediyorum ama iyi olduğunu da bileyim içim rahat etsin.

Anneme çocuk için getir diyemem ki,kadın bilmiyo derdimi pöff Neyse araştırayım bakalım,vardır belki bi adı falan

Canım bak belki benim bunu bu gece görmem ve gelip burda paylaşmam da vardır bir hayır,sende okadar araştırmışsın,belkide onu yapma zamanın gelmiştir tamda tedavi aşamasındasın,vardır bizim bilemediğimiz göremediğimiz hikmetler sebepler

Gönderdim gitti,kapı açık ama herhangi bi rüzgarda sallantıda gelebilirler her an

şimdi sen bana hani uzun uzun yazmışsın.sonra bende sana upuzun yazdım.2.cevap okumadınmı kız.sevgiyle yazdım ben o satılarıdua zaten ediyorum ama iyi olduğunu da bileyim içim rahat etsin.

Yok kuzum gelmedi valla,bende girip çıkıp durdum yazdımı ki diye Allah Allah :26:

İçin rahat etsin artık canım merak etme,zırlayınca kalmadı stres attım iyiyim valla,eski Eslem sahalara geri döndü

canım bak sana bişi dicem.benim arkadaşım nisanda evleniyor.ve düğün ertesinde ümreye gidecekler.istersen sana getirteyim onlan.söylerim getirir.bende sana kargoyla falan yollarım olurmu.

canım bak sana bişi dicem.benim arkadaşım nisanda evleniyor.ve düğün ertesinde ümreye gidecekler.istersen sana getirteyim onlan.söylerim getirir.bende sana kargoyla falan yollarım olurmu.

Ay canım Allah razi olsun...Ben anneme resmini gösterip şifa niyetine getir diyim olmazsa,oda anlar heralde bebek için olduğunu,hem orda da çocuk için satıyolarmış ya,o zaman zaten anlar....Arkadaşını zahmete sokmayalım Düşünmen yeter canımcım,sen yap bakalım inşaallah vesilen olur

selam kızlar yine yoksunuzzzzzzzzzzzzzzz.....

muhat bana küstün mü yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......hiç cevap yamıyon banaaaaaa

eslem ve kays test yapmanız bekleniyor inşallah hamilesinizdirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..........

seyyan seyyannnnnnnnnnnn geeeeeelllllll

süpriz naber nasılsınnnnnnn

yettim gari.....geldim ...muhat telden giriyo ya canım sorun yaşıyo heralde.bazen yazılanları görmüyo.hele benimkileri tel.resmen kıskanıyo inanamazsın.dün konuşuyoruz telden pat diye kapandı.muhatın tel bana ,bende ona gıcık oluyoz.seninkileride görmemiştir o yüzden.yoksa seni demi kıskanıyo bu tel.nasılsın.okudunmu yazılıları .

kızlarrrrrrrrrrrrr pc deyim artıkkkkkkkk
bi geçmişe bakim geliyorummmmmmm

Hoşgeldin öğretmenlerin güzeli

Kays yarın test için gidecek,inşaallah hayırlı haberler verir bize,dua edelim onun için

Canım benimki gelmedi daha ama sancılarım vardı bugün,yola çıkmış gelmek üzere yani Hayırlısı yinede,en doğrusunu Rabbim bilir

Muhat kayboldu yine,kurabiye yapmaya mı gittin kız bizede yolla

Kızlar bu arada Mutluluk ve Ecrin23 tü galiba;uzun süredir yoklar :26:

Emacım yoksun bugün nerdesin iyisin dimi canımcım

canım eşimde kestaneye benzetti
adını tam bilsek burdaki aktarlarda vardır belkim

bu gece niye yapıyon kız
iyi bi zamanlama yap çatlamana yakın kullan

küsermiyim sana kız
cepteydim 2 haftadır şimdi pc deyim
eşim sağolsun

iyi geceler kızlaaaaaaaaar nasılsınız :) benimde adetime 9 gün var daha.. bakalım sabırla bekliyorum. Allah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

okumadım daha tatlımmmmmm nerdeeeeeeeeeee......gel sen oku seyyanım yaaaaaaaaaaaa.....

ayyyyyyyy inşallahhhh kaystan güzel haberler alırızzz...bende hala adet olamadım yaaaaaaa karnım ağrıyorrr belim ağrıyor hala yok yok çıldıracammm sıkıntıdannnnnnnn.....olsamda rahatlasammmmmm...bişeyleri parçalayasım geliyorrrrrrr.......

muhat çabuk dönnnnnnnnnnnnnnnnn..fazla kalamayacam malum yarın okul varrrrrrrrrrrrrrrrr......kızlar hatta evde yalnızım topluca bana gelinnnnnnnnnnn....sabaha kadar sohbet edelimmmmmmmmm....

kızlarrrrrrrrrrrrr pc deyim artıkkkkkkkk
bi geçmişe bakim geliyorummmmmmm
çok şükür geldin.pc de inş.beni yok göstermiyodur.

mutluluk bana geçen hafta dualar için özel mesaj attı.ama ecrin23 yok.bo haftada gelmezse listede dondurucam.çıkarmak yok belki gelir.ama yine uzun süre girmezse bakarız.inşaallah iyidir bir sıkıntısı yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…