canlarim benim..guzel anne adaylari,melek anneleri,bu gunler gececek,belkide gecmiycek,belkide cogumuzun kaderinde cocuk yok,bi yerde bunu kabullenmekte var,ama umut edip veren Allah o mucize verendir diyerek dua etmekte var,bunu bilemiyoruz....bebeyimiz yok belki olmuycak ama bunu saptanti haline getirerek hayati kendimize zehir etmiyelim,sonucta ruya alemindeyiz,uyanipta basimizi o tahtaya deydiginde uyanicaz kabirda ruyadan...eee o zaman bu dunya bir oyun alemi,ruya alemi,yalan ise,bir gun bitecekse,cocuk olunca bitmeyecekmi,ha olursa iyi olur guzellesir dunyamiz ama sorumluluklar dahada cok artacak,hamile kalipta dogurmakla bitse keske,onu egitirken nasil egittigimizinde vebalini vereceyiz,hepimiz biliyoruz bunleri sukurler olsun ama bikez daha hatirlamak iyi gelir belki.......baska ugraslar arayin kizlar kendinize,kafanizi illede bebek diye doldurmayin,yoksa yolda bi hamile yuruse bana inadami?diye dusunuyor insan....ben su an iyim sukurler olsun gorumcemin hamileligini dinledim az once karnini sevdim,birazcik uzuldum imrendim ne guzel diye..ama biliyorumki bu benim sinavim ve ben de Taktiri ilahiye raziyim....kedim beni cok mutlu ediyor,evden surekli tuy temizliyorum,kil dan tiksinirdim basim acik mutfaga dahi girmem,ama kedimin tuylerini temizlerken biraz tiksinmiyorum,onu tariyorum eger yemini unuttuysam kosa kosa eve geliyorum,eve gelince beni kapida karsilayan bir bebeyim var artik,artik duvarlar ustume gelmiyor,,bu sekilde sizde rahatlayin...insallah en kisa zamanda ikinci bebeyimde gelir ve hepimizinde gelir...amma yazdim okurken gozluk felan takin bari....