• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Kızlarr o kadar yorgunum dedim,bi bana yorgunluk kahvesi yapmadınız,ikiz doğurun inşaallah :27: :27:

Hadi kahveniz benden olsun,hem için hem dedikodu yapın :51: :51:

turkkahvesi_cesitleri.jpg

Benim çıkmam lazım :50:

Yarın yolcuyum nasipse,eksik etmeyin dualarınızdan :16: :16:

Bidaha girdiğimde bi diyomuşum ki,kızlar hamileyimmmm :52: :52:

Nerdee :19: Kırmızılar geldi,kesin reglim derim bu gidişle ben :53:

Hadi öpüldünüzz fıstıklar,Allaha emanetsiniz :54: :54: :54:

Seviyorum lemm hepinizi :29: :29: :29: :29:

canımmmmmmm iyi yolculuklar rabbim yolunu açık etsinnn....bl bol dinlen diyecem ama anneye gidince biraz zor gibi...neden gidiyon annene....inşallah hamileyim dersin tatlımmmmmm..pozitif düşünnnnnn....Allah'a emanet ol tatlım..kahveler için sağol.....süper olmuş

bakalım bursa işini zaman gösterecek..ya bursa ya izmir..hangisi açık olursa tabi...ya ayşenin yanına gidecez ya da seyyanın...

artık sende gel muhatımmm....ama nerede olursak olalım hep böyle gönüllerimiz bir olsunnnnnn.....
koca memlekette şehir kalmadı demi:D bula bula bursa:p

Kızlarr o kadar yorgunum dedim,bi bana yorgunluk kahvesi yapmadınız,ikiz doğurun inşaallah :27: :27:

Hadi kahveniz benden olsun,hem için hem dedikodu yapın :51: :51:

turkkahvesi_cesitleri.jpg

Benim çıkmam lazım :50:

Yarın yolcuyum nasipse,eksik etmeyin dualarınızdan :16: :16:

Bidaha girdiğimde bi diyomuşum ki,kızlar hamileyimmmm :52: :52:

Nerdee :19: Kırmızılar geldi,kesin reglim derim bu gidişle ben :53:

Hadi öpüldünüzz fıstıklar,Allaha emanetsiniz :54: :54: :54:

Seviyorum lemm hepinizi :29: :29: :29: :29:

annelerin ellerinden öperim canım:D
çok selam götür:)
güzel haberle gelecegine inanıyoruz, olmazsa bir başka ay :D

bi çatırdama sesleri duydum senden mi geliyoooooooooooooooo:1:

seyyanım öyle deme kıyamam ben muhatıma onuda alır gelirimmmmmm..
.çoooooooook çalış yüksek puan al muhatımmm.
birlikte gidelim bursayaaaaaaaaaa.....

aman muhatıda al git:52:biraz kızdırayım dedim sen de yani......ah ah keşke muhat bursaya gelse.......:16:

bahar geldi biz hala çiçek açıcaz....
kız tohum baharda ekilir:D
2 aya kadar da boy atar büyür çimlenir:D
tam zamanı yani:D:D
koca memlekette şehir kalmadı demi:D bula bula bursa:p

muhatım sadece tüpbebekten dolayı isteyecez tayini..birde bursa istanbula yakın....
bakalım hayırlısı olsun.....sende gellllllllllllllllllllll
bakalım canım artık iş puana kaldı:D
ne çatlıycam beeeeeaaa
gelmiyom işte :p

aman muhatıda al git:52:biraz kızdırayım dedim sen de yani......ah ah keşke muhat bursaya gelse.......:16:

muhatı da alıp yanına gelecez yaaaa ..sen hamileyken çok sinirli oldun mu neeeeee:53::53::53:
kızdırma muhatımııı kızdırmaaaaa...

sahipsiz buldun demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yoooooooooooooooooooooooooooooo değilllllllllll
hemşerim toprağım o benimmmmmmmmm....

muhatı da alıp yanına gelecez yaaaa ..sen hamileyken çok sinirli oldun mu neeeeee:53::53::53:

sahipsiz buldun demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yoooooooooooooooooooooooooooooo değilllllllllll

kız tohum baharda ekilir:D
2 aya kadar da boy atar büyür çimlenir:D
tam zamanı yani:D:D

kıyamamamamamamamama ben ona ya.gel sen kız gel.bursa seninle daha bi güzelleşsin:16:
:D
bursaya gelsem de sana en son haber vercem seyyan :)
seyyan oraya gelirsek eger senin doğuma da birlikte gideriz:D:D:D:
ayyyyy ne kalabalık olur ama.
sen bas bas bagırırken biz dışarda güleriz kikirderiz :):):):

sinirli değilim canım ya ölemi yansıdı.şaka takılıyorum.ikinizde gelin hepiniz gelin hatta.ama ben çıkyom küstüm:19:

kızlarrrrrrrrrrr ben ne yaptım biliyonuz muuuuuuuuuuuuuu

ben adet olmadan önceeeeeee hatime başladımmmmm..2 cüz okudum...inşallah bitiririm..bana dua edin bitireyim inşallah...

rabbim nasip etsin.....bitirirmsem eğer hatim duamı yapar mısınızzzzz?????

seyyan sen doğur biz kikirdeyecezzzzzzzzzz.....sonrada sen kikirdersin inşallahhhhhhhhh..

sinirli değilim canım ya ölemi yansıdı.şaka takılıyorum.ikinizde gelin hepiniz gelin hatta.ama ben çıkyom küstüm:19:

kız seyyan biliyom tabi şaka takıldığınıdaaaaaaaaaaaa sadece sinirli lafına mı takıldınnnnnnnnnnn....hamileyken dediiiiiiiimmmm amaaaaa bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.....aaaaaaaaaaaaaaa küsmeeeeeeeeeee nereyeeeeeeeeeeee...kız dur birlikte çıkalım gitmeeeeee...

kızlarrrrrrrrrrr ben ne yaptım biliyonuz muuuuuuuuuuuuuu

ben adet olmadan önceeeeeee hatime başladımmmmm..2 cüz okudum...inşallah bitiririm..bana dua edin bitireyim inşallah...

rabbim nasip etsin.....bitirirmsem eğer hatim duamı yapar mısınızzzzz?????

seyyan sen doğur biz kikirdeyecezzzzzzzzzz.....sonrada sen kikirdersin inşallahhhhhhhhh..

canım yardım ederim ben de:D
ama haftayadan sonra edebilirim.
hehehehe aynı arabada olurmuşuz seyyan aglayıp bagırırken gülme tutarmış bizi :D
burda da gülme tuttu :D

:D
bursaya gelsem de sana en son haber vercem seyyan :)
seyyan oraya gelirsek eger senin doğuma da birlikte gideriz:D:D:D:
ayyyyy ne kalabalık olur ama.
sen bas bas bagırırken biz dışarda güleriz kikirderiz :):):):

sen gelde en son ben duyayım.ayyyyyyyyyyyyy hayali bile çok güzel.ama sizde hamile olcanız ya benim bağrışlarım korkutmasın sizi:83:sen kikirdedikçe taz zamanda doğuracise diye bağırırım içerden bende.:27:

sen gelde en son ben duyayım.ayyyyyyyyyyyyy hayali bile çok güzel.ama sizde hamile olcanız ya benim bağrışlarım korkutmasın sizi:83:sen kikirdedikçe taz zamanda doğuracise diye bağırırım içerden bende.:27:

sanmıyorum öyle diyebilecegini :D

artık enjektör mü fırlatırsın makas mı fırlatırsın bilmiyorum :D
eline bebek denk gelip fırlatmada:D
göbek bagından yakalarız gerçi yere düşmeden:D

canım yardım ederim ben de:D
ama haftayadan sonra edebilirim.
hehehehe aynı arabada olurmuşuz seyyan aglayıp bagırırken gülme tutarmış bizi :D
burda da gülme tuttu :D

canımmmmm sağol bitanem..hatimi bitirmenin zamanı var mı???ben 8 nisan için okumuyorum..ayyyy 8 nisan dedim:26::26: seyyan duymasınnnnnnn..kuzum inşallah o gün bayramın olucak....mercimekler tutunacaklarrrrr annelerine.....

güleriz seyyan doğursunda kahkaha atarızzz ayyyyollllllll....

Back
X