dur şimdi ben onu dövemekten beter ederim
" lâ ilahe illallah muhammedun resulullah"
canım zor zor hakikaten bu tedavinin en zor tarafı.bide böle zaman uzayınca şeytanda boş durmuyo.habire vesvese veriyo ya olmadıysa diye.melun şeytan.döv onu muhat.....
anam dur bende dovecegim onu euzubillahiminesseytanirracim bismillahirrahmanirrahim arkasindan felak ve nas okundu
canım ya okuyorum okuyorumda zaman geçmiyo ,geçmedikçede böle vesvese geliyo.salavat getiriyorum.felak nas okuyorum.zaten hergün mutlaka meryem suresi ,kuran okuyorum.sende geçtin o günlerden bu beklemek işin en zor yanı değilmi????
şeytanın gık çıkaracak hali kalmadı elhamdürillah :)
canım size yazmayı unuttum balah rahatsızdı...
aaaaaaa sen nerden biliyodun ki.canım sen kelimei tevhidine bir 2000 daha ekle .
canım başka bi topikte yazıp çıkmıştı :) orda okudum az önceden özelden mesaj attı.
20 civarında da yasin okumuş. onuda her hafta düzenli olarak eklememizi rica etti.
her hafta 4 er tane okuyacakmış. ben de özelden o girdikçe takip ederim.
canım listeden çıkaracaklarını çıkar da diğer arkadaşlara çabuk sıra gelsin:)
canım şimdi balah tan 20 tane ekliyeyimmi listeye.bide kimleri çıkartalım.yalandünya,tna, var aklıma gelmedi listeye bi baksana.2145. sayfa
muhat bu haftaya 4 yasinin dışında 20 yasinide ekleyebilirsiniz daha fazlasınıda okuyabilirim.hayırlı geceler
canım çok geçmiş olsun.Rabbim sıkıntılarına derman olsun inşaallah.sağolasın okudukların için.Allah razı olsun.en kısa zamanda aramızda görmek istiyoruz.Allaha emanet ol.selam canlar nasılsınız
ben iyi olmaya çalışıyorum biraz sağlık sorunlarım var
benden her hafta 4 yasin ekleyin fazlasıyla okuyorum muhatada söyledim o iletmiş saolsun.
bu hafta kaç yasin açığı varsa özelden mesaj atın arada 5 dakikalığına girebiliorum ben okurum
birikmiş fazlaca yasinim var onlar sayılırsa onlarlada tammlayabilirsiniz.hepiniz allaha emanet olun.dualarım sizinle benide eksik etmeyin dualarınızda
ve her şerde gerçekten bir hayır varmış rabbim bunu birkez daha öğretti bana....
en kısa zamanda döncem aranıza
saolasın canım
aslında eksiğimiz çoktu:)
bu birikmiş duaların hızır gibi yetişti :)
mutluluk 27 den ahaber var mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?