Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım zor zor hakikaten bu tedavinin en zor tarafı.bide böle zaman uzayınca şeytanda boş durmuyo.habire vesvese veriyo ya olmadıysa diye.melun şeytan.döv onu muhat.....

anam dur bende dovecegim onu euzubillahiminesseytanirracim bismillahirrahmanirrahim arkasindan felak ve nas okundu

canım hoşgeldin.inşaallah sorun yoktur.nasılsın iyimisin.bayadır yoksun.okuyabilecekmisin.bu hafta çoğu arkadaşımız regl.liste 2145.sayfada

anam dur bende dovecegim onu euzubillahiminesseytanirracim bismillahirrahmanirrahim arkasindan felak ve nas okundu

canım ya okuyorum okuyorumda zaman geçmiyo ,geçmedikçede böle vesvese geliyo.salavat getiriyorum.felak nas okuyorum.zaten hergün mutlaka meryem suresi ,kuran okuyorum.sende geçtin o günlerden bu beklemek işin en zor yanı değilmi????

şeytanın gık çıkaracak hali kalmadı elhamdürillah :)
canım size yazmayı unuttum balah rahatsızdı...

hemde en zor yani beklemek ben 9.gun dayanamadim evde test yaptim ama korka korka esimden gizli sakli ama sen yapma kuzum herkesin farkli oluyor biraz daha sabir bugunde bitti sayilir herseyin hayirlisi tatlim senin gobusunde herkesinkide insallah benimki gibi buyuyecek yavas yavas :13::13::13::13::13::13:

biz bi markete gidelim gelelim gitmeyin bi yere diyecegim ama saat zaten simdiden orda 11 gorusemezsek opuyorum sizi kizlar

aaaaaaa sen nerden biliyodun ki.canım sen kelimei tevhidine bir 2000 daha ekle .

canım başka bi topikte yazıp çıkmıştı :) orda okudum az önceden özelden mesaj attı.
20 civarında da yasin okumuş. onuda her hafta düzenli olarak eklememizi rica etti.

her hafta 4 er tane okuyacakmış. ben de özelden o girdikçe takip ederim.
canım listeden çıkaracaklarını çıkar da diğer arkadaşlara çabuk sıra gelsin:)

canım şimdi balah tan 20 tane ekliyeyimmi listeye.bide kimleri çıkartalım.yalandünya,tna, var aklıma gelmedi listeye bi baksana.2145. sayfa

canım şimdi balah tan 20 tane ekliyeyimmi listeye.bide kimleri çıkartalım.yalandünya,tna, var aklıma gelmedi listeye bi baksana.2145. sayfa

canım ecrin23 ü de çıkar özelden mesaj atmama ragmen geri dönmedi :)

selam canlar nasılsınız
ben iyi olmaya çalışıyorum biraz sağlık sorunlarım var
benden her hafta 4 yasin ekleyin fazlasıyla okuyorum muhatada söyledim o iletmiş saolsun.
bu hafta kaç yasin açığı varsa özelden mesaj atın arada 5 dakikalığına girebiliorum ben okurum
birikmiş fazlaca yasinim var onlar sayılırsa onlarlada tammlayabilirsiniz.hepiniz allaha emanet olun.dualarım sizinle benide eksik etmeyin dualarınızda

ve her şerde gerçekten bir hayır varmış rabbim bunu birkez daha öğretti bana....
en kısa zamanda döncem aranıza

muhat bu haftaya 4 yasinin dışında 20 yasinide ekleyebilirsiniz daha fazlasınıda okuyabilirim.hayırlı geceler

muhat bu haftaya 4 yasinin dışında 20 yasinide ekleyebilirsiniz daha fazlasınıda okuyabilirim.hayırlı geceler

saolasın canım
aslında eksiğimiz çoktu:)
bu birikmiş duaların hızır gibi yetişti :)

canım çok geçmiş olsun.Rabbim sıkıntılarına derman olsun inşaallah.sağolasın okudukların için.Allah razı olsun.en kısa zamanda aramızda görmek istiyoruz.Allaha emanet ol.

saolasın canım
aslında eksiğimiz çoktu:)
bu birikmiş duaların hızır gibi yetişti :)

mutlu oldum faydam olduysa
benimde gizli gizli nete girme isteğim bundanmış demekki
herşeyde bir hayır var:)

mutluluk 27 den ahaber var mı???

canım 2 3 gün önce mesaj mı attıydı yoksa yazdımıydı hatırlayamadım ama 5 yasin ve diğerlerini okuduğunu söyledi çıktı.şimdi onu çıkartamayız.ama ecrin 23 ve yalandünya yı çıkartıyorum.haftaya yoklar.yani yapılcak bişi yok.bu hafta çıkaracaktım içime sinmedi listede gördüğünüz gibi hepsinin isminin karşısına kısa notlar iliştirdim amaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…