gül gül Allah hep güldürsün inş.rabbim ağlatmasın.ay acımasız ben yırtıcam bi taraflarımı sen gülcen..........canım yardım ederim ben de
ama haftayadan sonra edebilirim.
hehehehe aynı arabada olurmuşuz seyyan aglayıp bagırırken gülme tutarmış bizi
burda da gülme tuttu
kız seyyan biliyom tabi şaka takıldığınıdaaaaaaaaaaaa sadece sinirli lafına mı takıldınnnnnnnnnnn....hamileyken dediiiiiiiimmmm amaaaaa bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.....aaaaaaaaaaaaaaa küsmeeeeeeeeeee nereyeeeeeeeeeeee...kız dur birlikte çıkalım gitmeeeeee...
canımmmmm sağol bitanem..hatimi bitirmenin zamanı var mı???ben 8 nisan için okumuyorum..ayyyy 8 nisan dedim:26::26: seyyan duymasınnnnnnn..kuzum inşallah o gün bayramın olucak....mercimekler tutunacaklarrrrr annelerine.....
güleriz seyyan doğursunda kahkaha atarızzz ayyyyollllllll....
kızlarrrrrr gözlerim çoook acıdı kızardııı...ben çıkıyorum..artık çıkıyorum lafımı 5 kez söylediğimi hayal edinnnnnn....
sizi görmek çoooooooooook güzeldi...özlemişim...yine görüşelim....Allah'a emanet olunnnn...yarın nöbetim var....
öpüldünüz tarafımdannnnnnnn
canım Allah kolaylıkla bitirmeni nasip etsin.ama bitiremezsende yardım ederiz inş.kızlarrrrrrrrrrr ben ne yaptım biliyonuz muuuuuuuuuuuuuu
ben adet olmadan önceeeeeee hatime başladımmmmm..2 cüz okudum...inşallah bitiririm..bana dua edin bitireyim inşallah...
rabbim nasip etsin.....bitirirmsem eğer hatim duamı yapar mısınızzzzz?????
seyyan sen doğur biz kikirdeyecezzzzzzzzzz.....sonrada sen kikirdersin inşallahhhhhhhhh..
artık Allah ne verirse ne geçerse elime bilemem o anda......sanmıyorum öyle diyebilecegini
artık enjektör mü fırlatırsın makas mı fırlatırsın bilmiyorum
eline bebek denk gelip fırlatmada
göbek bagından yakalarız gerçi yere düşmeden
ya kızlar hep benden bahsediyoz.Rabbim sizede nasip etsin en ısa zamanda böle arka arkaya doğuralım benim hayalim öle.hemen benden sonra sizin tekerteker haberinizi almak istiyorum.ben böle istiyom banane ya bananecanımmmmm sağol bitanem..hatimi bitirmenin zamanı var mı???ben 8 nisan için okumuyorum..ayyyy 8 nisan dedim:26::26: seyyan duymasınnnnnnn..kuzum inşallah o gün bayramın olucak....mercimekler tutunacaklarrrrr annelerine.....
güleriz seyyan doğursunda kahkaha atarızzz ayyyyollllllll....
tamam kız ama ben sana ne yapçam o zaman şey ben öle yemeni falan bilmem......neyse bşka bişi düşünürüm bende.kırmızı yemenimde hazır mercimeklere söledim herşey hazır bi eksik sizsiniz dedim.gönlü bol muhatım düşünmen bile yeter.kızzz seyyan sen doğur kırmızı yemeniniben yapcam
canım yapmadım
Nasılsınız kızlar.İnşallah hepiniz iyisinizdir.Geçen gece Nehirimiz korkuttu bizi.:18:Afedersiniz kustu oda genzine gitmiş.Çocuk tıkanmış kalmış.Bir baktıkki kıpkırmızı morarmış Allah korusun boğuluyor sandık .Hem ağzından hem burnundan nasıl geliyor.Burnunada bir şey yapamıyor Allah'tan burun aspritarörü vardıda onunla temizledik çok korkuttu bizi.Teyzeleri birer defa Nehir için nazar duası okuyup bağışlarmısınız. Allah'a emanet olun görüşmek dileğiyle
ayyyy perişanlık mı istedi sisin canınız
çifter çifter doğurun emiiiiiiiiiii
ayaklarınız şişsinde hamileyken babetlere sığmasın,
yüzünüz çillerle dolsun(buna amin demeseniz de olur, anlarım :)
sütle dolunda sagma makinelerine kalın inşaallah
boklu boklu bezlerini değiştirirken elinize bulaşsın emiiiiiii
oğlunuz olsun çis yapsın altını değiştirirken çişi sizi ıskalasın : )
zırt bırt bebek bezi alın taaaaaaaaaaaaaam mııııı
Kızlarr o kadar yorgunum dedim,bi bana yorgunluk kahvesi yapmadınız,ikiz doğurun inşaallah
Hadi kahveniz benden olsun,hem için hem dedikodu yapın
Benim çıkmam lazım
Yarın yolcuyum nasipse,eksik etmeyin dualarınızdan
Bidaha girdiğimde bi diyomuşum ki,kızlar hamileyimmmm
NerdeeKırmızılar geldi,kesin reglim derim bu gidişle ben
Hadi öpüldünüzz fıstıklar,Allaha emanetsiniz
Seviyorum lemm hepinizi
kızlarrrrrr gözlerim çoook acıdı kızardııı...ben çıkıyorum..artık çıkıyorum lafımı 5 kez söylediğimi hayal edinnnnnn....
sizi görmek çoooooooooook güzeldi...özlemişim...yine görüşelim....Allah'a emanet olunnnn...yarın nöbetim var....
sende Allaha emanet ol canım.iyi nöbetler sana.kızlarrrrrr gözlerim çoook acıdı kızardııı...ben çıkıyorum..artık çıkıyorum lafımı 5 kez söylediğimi hayal edinnnnnn....
banada yol gözüktü.sende öpüldün.hayırlı geceler hepinize.........tamam canım ben de çıkayım
hepinizi öpüyorummmmmmmmmmmmm
aeo mucuk mucuk
canım Allah kolaylıkla bitirmeni nasip etsin.ama bitiremezsende yardım ederiz inş.
artık Allah ne verirse ne geçerse elime bilemem o anda......
ya kızlar hep benden bahsediyoz.Rabbim sizede nasip etsin en ısa zamanda böle arka arkaya doğuralım benim hayalim öle.hemen benden sonra sizin tekerteker haberinizi almak istiyorum.ben böle istiyom banane ya banane
tamam kız ama ben sana ne yapçam o zaman şey ben öle yemeni falan bilmem......neyse bşka bişi düşünürüm bende.kırmızı yemenimde hazır mercimeklere söledim herşey hazır bi eksik sizsiniz dedim.gönlü bol muhatım düşünmen bile yeter.
onlar tek gelsinler de bi yemeniden mi çekinecez
hadi uyu artık zararlı sana:)
hadi iyi geceler.
canım 3 doktora gittim hepside aynı şeyi söledi ama ilk ikisinde kist görünmüyodu son gittiğim doktor yani tüp bebek doktoru çok küçük kist olduğunu söledi ama önemli değilmiş doktorum yaşım genç olduğu umutlu yumurtanın sayısı az olsa bile kalitelidir diyo 1 yumurta bir bebek diyo pes etmek yok sonuna kadar gidicez sen mücale ettiğin sürece elimizden geleni yapcaz diyo bende bi ümitle o mucizeyi bekliyorum işte allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..peki kullandığın ilaçlar sonucu etkilemiş olabilir mi sordun mu dr a.
bu arada hergün 2 tane çocuk aspirini yut.
menapoz olayını engelleiyo.
kist yapmıyo canım onlar, acaba vardı da dr mi ilk başta farketmedi.
sakın tek dr ye bakarak karar verme.
mutlaka 2. bi dr ye git.
bizim canımızı gereksz yere sıkan drler çok oldu çünkü.
burda çocugun olmaz denilen arkadaşlar şuan bebeklerine çok yaklaştı
darısı sana canım
1 haftaya biter canım
canım idrarımı tutamıyorum
o yüzden de abdes tutmuyo dua da edemiyorum
daha önce idrarım kanlıydı korkuttu bizi bayag
akşama tutar hale gelirim idrarımı
Merhaba canım tedavin hayırlı olsun inşallah.. 1 değil de 2 tane yumurta bulsun doktor ikisi de bebek olsun e olmuşken biri kız biri de oğlan olsun
canım dr doğru demiş:)canım 3 doktora gittim hepside aynı şeyi söledi ama ilk ikisinde kist görünmüyodu son gittiğim doktor yani tüp bebek doktoru çok küçük kist olduğunu söledi ama önemli değilmiş doktorum yaşım genç olduğu umutlu yumurtanın sayısı az olsa bile kalitelidir diyo 1 yumurta bir bebek diyo pes etmek yok sonuna kadar gidicez sen mücale ettiğin sürece elimizden geleni yapcaz diyo bende bi ümitle o mucizeyi bekliyorum işte allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..
aaaaaaaaaa büyük badire atlarmışsınız, üzüldüm yawwkızlar dün doktora gittim kontrole ilaç yetereli gelmedi bir daha ilaç yazdı..eczaneyle görüştüm gelip ilaç alacam diye zaten söylemiştim pazartesi gelip ilaç alacam çünkü ilacım normalde de bitmişti.. dedim.
eczanedeki kız tamam demişti.
saat 4 gibi aradı ilacı getiremiyoruz yarın sabah saat 8 de gelir diyor.
ay delirdim saat 4 de bana haber veriyor yarın vurunsan olmazmı.
eşimle soluğu eczanede aldık.ilacı akşam 6 da vurunmam gerek diyorum yapacağım bişey yok diyor.yarım saat tartıştık eşim diyor bütün emeklerimiz boşa mı gidecek zar zor bu aşamaya geldik.anlıyorum diyor ama birşey yapamam diyor etraftaki eczaneleri ara diyoruz kimseyi tanımıyorum diyor biz sağa sola sorduk elinizde ilaç var mı diye kimsede yok ilaç.
artık oturdum hüngür hüngür ağladım görseniz beni herkes bana bakıyor.gözüm kimseyi görmüyorum.doktoru arıyoruz bugün vurunmasak sabah ilaç geliyormuş diye olmaz dedi doktor hemen bir yerden bulun dedi..akşam vakti eczaneler 7 de kapatıyorlar.
eşim neyapacağını şaşırdı.enson cerrahpaşada bir eczane buldu orda varmış hemen oraya gidin 7 de kapanacak yoksa..
biz taksiye atladık oraya gittik ama ne haldeyim düşünün neyse yetiştik yarım saat gecikmeli olarak vurunduk ama öldüm..
bugün çok gerginimm bennnn yaa ALLAHIM HERKESİ farklı şekilde imtihan edioo
bugün bir ark hamilee ağlıyoda ağlıyodaa allahımm eften püften şeylere istediği ay hamile kaldııı ve umursamıyoo zaten hamile oldugunu öğrendiğimizde bana göre değil felan demiştii...
neyse aglıyoda ağlıyodaa bende bir güzelll kızdım kendineee bizim ne kadar mücadele ettiğimizi görmüyormusun ne ağlıyorsunnn dedim kıymetini bil zarar vermee bebege dedim yokkkk ama nerde nafile bir kulağından girdi diğerinden çıktııı ...deli oluyorummm bölelerinee yawww
çok haklısınız Allah bir emanet yolluyor yok istemem falan diyorlar ne hakla ya.ben de çok kızıyorum böyle insanlaraNe hikmetse bana da böyle istenmeyen gebelik haberleri tam da her tedavim negatif olduğunda geldi.Güzel Allahım sabrımı sınıyor.Olsun sınıyorsa seviyor demektir.
kızlar dün doktora gittim kontrole ilaç yetereli gelmedi bir daha ilaç yazdı..eczaneyle görüştüm gelip ilaç alacam diye zaten söylemiştim pazartesi gelip ilaç alacam çünkü ilacım normalde de bitmişti.. dedim.
eczanedeki kız tamam demişti.
saat 4 gibi aradı ilacı getiremiyoruz yarın sabah saat 8 de gelir diyor.
ay delirdim saat 4 de bana haber veriyor yarın vurunsan olmazmı.
eşimle soluğu eczanede aldık.ilacı akşam 6 da vurunmam gerek diyorum yapacağım bişey yok diyor.yarım saat tartıştık eşim diyor bütün emeklerimiz boşa mı gidecek zar zor bu aşamaya geldik.anlıyorum diyor ama birşey yapamam diyor etraftaki eczaneleri ara diyoruz kimseyi tanımıyorum diyor biz sağa sola sorduk elinizde ilaç var mı diye kimsede yok ilaç.
artık oturdum hüngür hüngür ağladım görseniz beni herkes bana bakıyor.gözüm kimseyi görmüyorum.doktoru arıyoruz bugün vurunmasak sabah ilaç geliyormuş diye olmaz dedi doktor hemen bir yerden bulun dedi..akşam vakti eczaneler 7 de kapatıyorlar.
eşim neyapacağını şaşırdı.enson cerrahpaşada bir eczane buldu orda varmış hemen oraya gidin 7 de kapanacak yoksa..
biz taksiye atladık oraya gittik ama ne haldeyim düşünün neyse yetiştik yarım saat gecikmeli olarak vurunduk ama öldüm..
çok haklısınız Allah bir emanet yolluyor yok istemem falan diyorlar ne hakla ya.ben de çok kızıyorum böyle insanlaraNe hikmetse bana da böyle istenmeyen gebelik haberleri tam da her tedavim negatif olduğunda geldi.Güzel Allahım sabrımı sınıyor.Olsun sınıyorsa seviyor demektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?