Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım yardım ederim ben de
ama haftayadan sonra edebilirim.
hehehehe aynı arabada olurmuşuz seyyan aglayıp bagırırken gülme tutarmış bizi
burda da gülme tuttu
gül gül Allah hep güldürsün inş.rabbim ağlatmasın.ay acımasız ben yırtıcam bi taraflarımı sen gülcen..........

takılmadım canım ya küsermiyim hiç sana beeeeeen......şakalarım da bi abuk hamilelikten heralde...............ay neyse fazla kaptırmıyayım kendimi ben.hamileyim falan diye komik oluyo sanki biraz....

kızzz seyyan sen doğur kırmızı yemeniniben yapcam

kızlarrrrrr gözlerim çoook acıdı kızardııı...ben çıkıyorum..artık çıkıyorum lafımı 5 kez söylediğimi hayal edinnnnnn....

sizi görmek çoooooooooook güzeldi...özlemişim...yine görüşelim....Allah'a emanet olunnnn...yarın nöbetim var....

öpüldünüz tarafımdannnnnnnn

tamam canım ben de çıkayım
hepinizi öpüyorummmmmmmmmmmmm
aeo mucuk mucuk

canım Allah kolaylıkla bitirmeni nasip etsin.ama bitiremezsende yardım ederiz inş.

canım yapmadım

Gerçeğini yaparsın inşallah şekerim :)

Canımmmm çok geçmiş olsun okuruz tabii ne demek canım

Aminnnnnnnnnnnnn

Hayırlı yolculuklar canım çok selam söyle annenlere ve çok yorma kendini canımcım.
Sende seviliyorsun hemde çok

Hayırlı geceler canım

sende Allaha emanet ol canım.iyi nöbetler sana.
tamam canım ben de çıkayım
hepinizi öpüyorummmmmmmmmmmmm
aeo mucuk mucuk
banada yol gözüktü.sende öpüldün.hayırlı geceler hepinize.........

canım 3 doktora gittim hepside aynı şeyi söledi ama ilk ikisinde kist görünmüyodu son gittiğim doktor yani tüp bebek doktoru çok küçük kist olduğunu söledi ama önemli değilmiş doktorum yaşım genç olduğu umutlu yumurtanın sayısı az olsa bile kalitelidir diyo 1 yumurta bir bebek diyo pes etmek yok sonuna kadar gidicez sen mücale ettiğin sürece elimizden geleni yapcaz diyo bende bi ümitle o mucizeyi bekliyorum işte allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..

günaydın herkese

ben hasta olcam gene yaa her yerim ağrıyor boğazım ağrıyor.

seyyan ben önümüzdeki haftanın dualarınıda okudum. Allah kabul etsin amin. (5 yasin 100 89. ayet, 707 Ya varis)

regli olcam diye okudum erkenden ama tık yok hala

kızlar dün doktora gittim kontrole ilaç yetereli gelmedi bir daha ilaç yazdı..eczaneyle görüştüm gelip ilaç alacam diye zaten söylemiştim pazartesi gelip ilaç alacam çünkü ilacım normalde de bitmişti.. dedim.
eczanedeki kız tamam demişti.
saat 4 gibi aradı ilacı getiremiyoruz yarın sabah saat 8 de gelir diyor.
ay delirdim saat 4 de bana haber veriyor yarın vurunsan olmazmı.
eşimle soluğu eczanede aldık.ilacı akşam 6 da vurunmam gerek diyorum yapacağım bişey yok diyor.yarım saat tartıştık eşim diyor bütün emeklerimiz boşa mı gidecek zar zor bu aşamaya geldik.anlıyorum diyor ama birşey yapamam diyor etraftaki eczaneleri ara diyoruz kimseyi tanımıyorum diyor biz sağa sola sorduk elinizde ilaç var mı diye kimsede yok ilaç.
artık oturdum hüngür hüngür ağladım görseniz beni herkes bana bakıyor.gözüm kimseyi görmüyorum.doktoru arıyoruz bugün vurunmasak sabah ilaç geliyormuş diye olmaz dedi doktor hemen bir yerden bulun dedi..akşam vakti eczaneler 7 de kapatıyorlar.

eşim neyapacağını şaşırdı.enson cerrahpaşada bir eczane buldu orda varmış hemen oraya gidin 7 de kapanacak yoksa..
biz taksiye atladık oraya gittik ama ne haldeyim düşünün neyse yetiştik yarım saat gecikmeli olarak vurunduk ama öldüm..

canım dr doğru demiş:)
1 yumurta + 1 sperm=bebiş
aman beslenmene dkkat et stres falan da yapma rahat ol:)
aaaaaaaaaa büyük badire atlarmışsınız, üzüldüm yaww
canım ecza depolarını arasaydınız daha kolay bulurdunuz.
sevindim ama iğneyi bulmanıza.
sonu güzel olacak canım benim olcak böyle şeyler ne yazıkki.
sıkıntı yapıp iyce germe kendini haaa

çok haklısınız Allah bir emanet yolluyor yok istemem falan diyorlar ne hakla ya.ben de çok kızıyorum böyle insanlara Ne hikmetse bana da böyle istenmeyen gebelik haberleri tam da her tedavim negatif olduğunda geldi.Güzel Allahım sabrımı sınıyor.Olsun sınıyorsa seviyor demektir.

herşey bir sınav inan ki.ya hamileleer yok kilo aldım yok oram çatladı yok şöyle...ben diyorum ona boşver çoçun sağlıklı olsun sağlıklı doğur önemli olan bu.
Allahım inşallah hamile kalırım da heryerim çatlasın hiç önemli değil..

aaaaaaaaaa büyük badire atlarmışsınız, üzüldüm yaww
canım ecza depolarını arasaydınız daha kolay bulurdunuz.
sevindim ama iğneyi bulmanıza.
sonu güzel olacak canım benim olcak böyle şeyler ne yazıkki.
sıkıntı yapıp iyce germe kendini haaa[/QUOTE]

valla öyle canım benim. inan o an hiçbirşey aklıma gelmedi iğneyi vuramasaö ne olacak.düşünemiyorum bile eşim olmazsa kendime gelemezdim oçare bulmaya çalıştı.ama çok şükür inşallah sonu güzel olur ama size tavsiyem ilaçaları büyük hastanelerin oralarda alın küçük eczaneler işi bilmiyor delirttiler beni zaten ilacı raporlu aldığım için.
başında da çok sorun çıkmıştı.
neyse güzel şeyler olsun hayatımızda inşallah.

selamınaleyküm listee baktım göremedim nerelrseyse

kızlar 1 hafta giremeyebilirim eşim 1 haftalığını vaizlik kursuna gidiyor antalyaya

ben okumaya çalışacağım en azından regl olana kadar

ama buraya yazmam haftaya cumayı bulur
tabi ara ara internetli bi yere gidersem girer yazarım arada derede
kaç tane okuyabilirsem

bana çokk dua edin olur mu

geldiğimdede güzel haberler alayım sizden

ALLAH cc emanet olun kızlar

canim gecmis olsun tatlim ilaci bulabilmissin cok sukur bizim burda kargoyla eve geliyor ilaclar buzdolabinda saklanacak olanlarda ozel bir kapta geliyor keske turkiyedede boyle olsa

canim Rabbim bizi cok buyuk sinava tabi tutuyor bir arkadasimda yeni evlenmisti hemen hamile kaldi beklemiyordu hic neyse gecende dortlu taramasinda problem cikmis amniyosentez yapmislar bana kararliydim aldiracaktim diyor eger down sendromu ciksaydi nasil uzuldum ve kizdim anlatamam 5 aylik bebek kalbi herseyi var nasil kiyilir Rabbim ozurlulude olsa ona can vermis tabi Rabbim herkese saglikli sihhatli hayirli evlat nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…