Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ozne hayat==3tane okuyacak
kuzucuklarım ben 3 tane yasinimi okudum çok yoğun girip yazamadım okudum diye
allah yerine ulaştırsın allah kabul etsin işallah
kızlar dün akşam adet oldum.. Bu hafta listeye eklemeyin. Herşey için teşekkürler..
Bismillahirrahmanirrahim
Ya Rabbi , Sen affetmeyi seversin. Bağışlayanların en hayırlısı Sensin. Affedicisin. Rabbim, bizleri, annemizi babamızı ve affına muhtaç tüm inananları bağışla . Rabbimiz, bizlere hayırlı iş, hayırlı eş , hayırlı ömür ve hayırlı ölüm nasib eyle. hem dünyada hem ahirette iyilikler güzellikler nasib eyle. Dertli olanlara deva, hasta olanlara şifa, borçlu olanlarında cümlesine edalar nasib eyle Ya Rabbi . Sen bizlere Rahmetinle, merhametinle muamele eyle. Rabbimiz Ümmet-i muhammede hayırlar ihsan eyle . Hamd Alemlerin Rabbi Allah'a mahsustur
Amin CANLARIM SAĞLIK SORUNLARI SEBEBİYLE GELEMİYORUM HAYIRLI CUMALAR DİLEMEK İÇİN GELDİMM
Umarım o güzel müjdeli haberi alırsın hayırlısı olsun![]()
kızlar çok yoğundum daha okuyamadım öğleden sonra işe gidicem okuldan geldiğimde saat 6 gibi falan okurum
Saol canim aldım iyi gidiyomos
Saol canim aldım iyi gidiyomos
oh ne güzel bi haber daha canım..rabbim hayırlı evlat etsin inş.
Kızlar hepinize teşekkür ederim dualarınızı benden esirgemediniz Allah hepinizin kalbine gore versin bugünkü kan tahkimin 238 olmuş Pazartesi gine tahlil bu bekleyişde zor Dr kalp atışını duymadan hiç bişey diyemeyiz ama hamilesin diyo allahım sen yardım et bebislerim beni bırakmasın bu sevinci herkes yasasın sabrın sonu selamet ben buna inanıyorum alacam cocuklarımı kucağına ve hepinizinde hamile haberini duyacagim burda icimde öyle bı his var çünkü kurban oldugum Allah dualarımızı bir gün kabul edecek hepimizin evi küçük afacanlarla dolacak dosta düşmana karsı 
Kızlar ben fakülteye gidiyordum normalde.Dün akşam özelden randevu aldım.Nagihan hanım diye bir doktor iyi olduğunu hep duyuyordum.Ve kasıma kadar doluymuşAnca kasımın sonuna alabildim randevuyu.Ben söktürücü kullandığım halde hala adetim gelmiş değil.Canım sıkılıyor bu duruma.Klomene geçip yumurta takibi yaptırıcam artık,Ürolog doktoru öyle tavsiye etti..Bakalım gidince doktor ne diyecek?
![]()
Saol canim enkisa zamanda senin haberini duyacağız hade kızlar bu ay iyi çalışın hepiniz bu ay hamile arkadasım olacaksınız Allah'ın izniyle