Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kızlar dün akşam adet oldum.. bu hafta listeye eklemeyin. herşey için teşekkürler..

ozne hayat==3tane okuyacak
redhairredgırl==2 tane okudu
aruna==3 tane okudu
bahar27==5tane okudu

antikdeniz==3ane okuyacak
topeguk==3tane okuyack
tandora==3tane okudu
sardunya==3 tane okudu

antisocial==3 tane okuyacak
seminay84==3 tane okuyacak
orlic==8tane okudu
burcu81==3 tane okudu

ynzo6==3tane okuyacak
ozay37barış==2 tane okudu
şaşkınanne==3tane okuyacak,
yaseminseza==3 tane okudu
hayalot=3tane okudu
yandev==2tane okudu

melek04==2 tane okuyacak
umutluu===2 tane okuyacak
esmacvs==2tane okudu
ayse035===3 tane okuyacak
özlemlk==2 tane okudu
cemrem29==2tane okuyacak
41zzeynep==2 tane okudu
fiyonk makarna==2 tane okuyacak
angrybird==2 tane okuyacak

ayet el kursi listemiz

melek04==50 tane okuyacak
yaseminseza==50 tane okuyacak
ayse035==200 tane okuyacak
orlıc== 200 tane okudu
hayalot==50 tane okudu
yandev== 100 tane okudu
özlemlk==50 tane okudu,
esmacvs==100 tane okudu
burcu81== 100 tane okudu

sonicim canım arkadasım üzülme kuzum hayırlısı dünde konustuk senle
Rabbime sıgın canım benım

Son düzenleme:
Bismillahirrahmanirrahim
Ya Rabbi , Sen affetmeyi seversin. Bağışlayanların en hayırlısı Sensin. Affedicisin. Rabbim, bizleri, annemizi babamızı ve affına muhtaç tüm inananları bağışla . Rabbimiz, bizlere hayırlı iş, hayırlı eş , hayırlı ömür ve hayırlı ölüm nasib eyle. hem dünyada hem ahirette iyilikler güzellikler nasib eyle. Dertli olanlara deva, hasta olanlara şifa, borçlu olanlarında cümlesine edalar nasib eyle Ya Rabbi . Sen bizlere Rahmetinle, merhametinle muamele eyle. Rabbimiz Ümmet-i muhammede hayırlar ihsan eyle . Hamd Alemlerin Rabbi Allah'a mahsustur
Amin CANLARIM SAĞLIK SORUNLARI SEBEBİYLE GELEMİYORUM HAYIRLI CUMALAR DİLEMEK İÇİN GELDİMM

kızlar çok yoğundum daha okuyamadım öğleden sonra işe gidicem okuldan geldiğimde saat 6 gibi falan okurum

Bismillahirrahmanirrahim
Ya Rabbi , Sen affetmeyi seversin. Bağışlayanların en hayırlısı Sensin. Affedicisin. Rabbim, bizleri, annemizi babamızı ve affına muhtaç tüm inananları bağışla . Rabbimiz, bizlere hayırlı iş, hayırlı eş , hayırlı ömür ve hayırlı ölüm nasib eyle. hem dünyada hem ahirette iyilikler güzellikler nasib eyle. Dertli olanlara deva, hasta olanlara şifa, borçlu olanlarında cümlesine edalar nasib eyle Ya Rabbi . Sen bizlere Rahmetinle, merhametinle muamele eyle. Rabbimiz Ümmet-i muhammede hayırlar ihsan eyle . Hamd Alemlerin Rabbi Allah'a mahsustur
Amin CANLARIM SAĞLIK SORUNLARI SEBEBİYLE GELEMİYORUM HAYIRLI CUMALAR DİLEMEK İÇİN GELDİMM

Aminnn canım Allah razı olsun.Çok geçmiş olsun Allah sanada şifa versin.Hayırlı Cumalar görüşmek üzere:16::34::3:

Kızlar hepinize teşekkür ederim dualarınızı benden esirgemediniz Allah hepinizin kalbine gore versin bugünkü kan tahkimin 238 olmuş Pazartesi gine tahlil bu bekleyişde zor Dr kalp atışını duymadan hiç bişey diyemeyiz ama hamilesin diyo allahım sen yardım et bebislerim beni bırakmasın bu sevinci herkes yasasın sabrın sonu selamet ben buna inanıyorum alacam cocuklarımı kucağına ve hepinizinde hamile haberini duyacagim burda icimde öyle bı his var çünkü kurban oldugum Allah dualarımızı bir gün kabul edecek hepimizin evi küçük afacanlarla dolacak dosta düşmana karsı 😍😍😍😍

hitler 3 esir yakalamış ingiliz fransız ve birde yahudi
hitler=size bi soru soracağım bilirseniz sizi bırakacağım demiş
ingilize sormuş= titanik kaç yılında battı?
hemen cvp vermiş 1912 diye
hitler ingiliizi serbest bırakmış
fransıza sormuş bu kez==titanikte kaç kişi öldü?
hemen cvp vermiş=1050 diye
sıra yahudye gelince SAY LAN İSİMLERİNİ demiş

Kızlar hepinize teşekkür ederim dualarınızı benden esirgemediniz Allah hepinizin kalbine gore versin bugünkü kan tahkimin 238 olmuş Pazartesi gine tahlil bu bekleyişde zor Dr kalp atışını duymadan hiç bişey diyemeyiz ama hamilesin diyo allahım sen yardım et bebislerim beni bırakmasın bu sevinci herkes yasasın sabrın sonu selamet ben buna inanıyorum alacam cocuklarımı kucağına ve hepinizinde hamile haberini duyacagim burda icimde öyle bı his var çünkü kurban oldugum Allah dualarımızı bir gün kabul edecek hepimizin evi küçük afacanlarla dolacak dosta düşmana karsı 

canım senin ikiz mi olacak bebişlerim demişsin

Kızlar ben fakülteye gidiyordum normalde.Dün akşam özelden randevu aldım.Nagihan hanım diye bir doktor iyi olduğunu hep duyuyordum.Ve kasıma kadar doluymuş:53:Anca kasımın sonuna alabildim randevuyu.Ben söktürücü kullandığım halde hala adetim gelmiş değil.Canım sıkılıyor bu duruma.Klomene geçip yumurta takibi yaptırıcam artık,Ürolog doktoru öyle tavsiye etti..Bakalım gidince doktor ne diyecek?:31:

Kızlar ben fakülteye gidiyordum normalde.Dün akşam özelden randevu aldım.Nagihan hanım diye bir doktor iyi olduğunu hep duyuyordum.Ve kasıma kadar doluymuş:53:Anca kasımın sonuna alabildim randevuyu.Ben söktürücü kullandığım halde hala adetim gelmiş değil.Canım sıkılıyor bu duruma.Klomene geçip yumurta takibi yaptırıcam artık,Ürolog doktoru öyle tavsiye etti..Bakalım gidince doktor ne diyecek?:31:

evliliğimin 3, ayına kadar bende senin gibi farlutal kullanıyordum adet söktürücü ama yinede adet olamıyordum
6 ay diana 35 kullandım ama korunuyosun o hapla ilaç bitti 3 aydır 33 günde bir adet oluyorum yine iyi eskiisine göre

Back
X