- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evliliğimin 3, ayına kadar bende senin gibi farlutal kullanıyordum adet söktürücü ama yinede adet olamıyordum
6 ay diana 35 kullandım ama korunuyosun o hapla ilaç bitti 3 aydır 33 günde bir adet oluyorum yine iyi eskiisine göre
Canım iyi sayılırdı benimde duphaston kullanmıştım onun etkisiyle bir kaç ay düzenli gitti.Ama şimdi ne olduysa düzensiz oldu yine.Ben şimdi çocuk isteğim olduğu için diane kullanamam.Hem doğru bulmuyorum ben doğum kontrol ilacını:18:Benim Tsh hormonum yükselmiş biraz en son tahlilde öyle gördm 3 kusurlarda onunda etkisi var diye düşünüyorum.Onun içinde ilaç alıyordum düşünce değer doktor 1 iç 2 yerine dedi.Şimdi tekrar yükseldi.Gidince doktora soracağım dozunu yükseltsin yine.Kilo vermemdede engel çünkü.![]()
Canım iyi sayılırdı benimde duphaston kullanmıştım onun etkisiyle bir kaç ay düzenli gitti.Ama şimdi ne olduysa düzensiz oldu yine.Ben şimdi çocuk isteğim olduğu için diane kullanamam.Hem doğru bulmuyorum ben doğum kontrol ilacını:18:Benim Tsh hormonum yükselmiş biraz en son tahlilde öyle gördm 3 kusurlarda onunda etkisi var diye düşünüyorum.Onun içinde ilaç alıyordum düşünce değer doktor 1 iç 2 yerine dedi.Şimdi tekrar yükseldi.Gidince doktora soracağım dozunu yükseltsin yine.Kilo vermemdede engel çünkü.![]()
bence de dozajını dr sor..ama incir ve havuç kürünü öneririm
Bir ara soğan kürü yapmıştım midem bulandığı için yarıda bıraktım.Bu pko varya nelere sebep arkadaşım:18:Prolaktin, tsh bu tür hormonların yükselmesine sebep olabiliyor.O yüzdende incirde prolaktini yükselttiği için onuda yapamıyorum.Ama soğan kürünü zorlada olsa yaparım belki yine:18:Ben kadın doğumcu haricinde endokrinede gidiyorum ve o bölüm sayesinde hormonlarım eskiye göre daha iyi
Çünkü adı üzerinde hormonlara bakan bir bölüm.Sadece kadın doğumla olmuyor bence
![]()
canım senin ikiz mi olacak bebişlerim demişsin
Özlem cnm ne oldu kan tahlili anlamadım. iyi dime herşey. ne zaman net göreceksin bebişlei..
Canim 2 tane embriyo transfer ettiler ya o yüzden öle diyom daha keseyi görmedik bakalım sonuca Allah nasip ederse degerler 1500 çıktığında keseye bakacaklar canim benim
canım ben dr ma sordum incir kürünü faydası olur zararı olmaz dedi..ben 2 ay yaptımbu kürü sabah aksam 1bardak içtim aç karına ardından 1 orta boy kuru soğan sumaklayıp yedim..dr bebek olamaması için engel yok dedi.nasip allahtan
Nasıl yapıyorsun incir kürünü.Ama ben soğan küründen sonra incir kürü yapın diye duymuştum.Sen direk incir kürümü yaptın:44:Allah nasip ettimi oluyor canım.İnşallah en kısa sürede seninde güzel haberini alırız![]()
canım eksik yazmışım adetn 1.gününden başlayıp 21.gününe kadar içiyorsun 7gün ara verip tekrar 21gün içiyorsun ve küre son veriyorsun
Tamam canım çok teşekkür ederim, denerim bende inşallah![]()
canım ben soğan kürü yapmadım..
8-9 tane inciri yıka yarım lt suda kaynat.
3-4 tane taze havuç yıka yarım lt suda kaynat bunlar ılıyınca karıştır cam şisede muhafaza et
zaten 2 gün de bitiyo adetin birinci gününden başlayıp 1.gününe kadar sabah 1 aksam 1bardak içiyorsun..sonra 7gün arayla tekrar başlıyorsun aynı sekilde..
bu kürün etkisini artırmak için akşam yemekten önce içeceğin incr ve havç suyu arkasından kuru soğanı sumakla ye sonra yemeğini ye
incir==yumurtlama
havuç==çatlama ya iyi geliyormuş
soğanla birlikte adet düzenleniyormuş
tadıda çok güzel incirde çok saglıklı bi meyve hastalıklardada koruyor...tabi benim su an hersey yolunda ama bebek ne zaman olur onu rabbim bilir
Kızlar soğan suyu rahim duvarını gevşemiyor diye duymuştum bence iyi bı araştırın derim bu kurleri ne icin yapcaniz eğer bebek tutsun diyeyse en güzel ananas bunu unutmayın ve. Ayşe'cim sen tup bebek yapmıyordun deme bide sunu dene ebe güveci otu varya topla onu kaynar suya batir kasıklarına sar 1 saat öylede kendini sımsıkı sar sauna gibi iliskiye girmeden 1 2 saat once yap bunun sayesinde hamile kalan cok insan tanıyorum arkadasım
Allah aratmadan nasip etsin size ve isteyen herkeze![]()