Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ayyy aşı mı ben dayanamam.
nehir nasıl canım:)
canım sen yasinleri okumasan da sorun değil sen prensese iyi bak iyi haberlerini ver o da yeterli:)
seyyyaaaaan daha mı yatıyonnn kakkkkkk gariiii
hepiniz seyyan yazında kulşagı çınlasın :):)

Maaşallah suphanallah doğmuşta 1aylık bile olmuş Rabbim hayırlı evlat etsin canımmmm

Evet canım aşıya götüreceğimNapalım sağlıkları yerinde olsunda.Bir kitapta aşı yaptırmayın ne olduğu belirsiz şeylerle çocuklarımızı kendi ellerimizle hasta ediyoruz diye okumuştum.Ama elden ne gelirki.Yaptırmazsın Allah korusun birşey olsa bu sefer ömür boyu onun vicdanıyla yaşarsın.Nehir biraz afedersin kabız oldu teyzesi zeytinyağıyla biraz rahatladı gibi ama yinede var:18:Sen nasılsın iyimisin?Kıskandım şekerim Seyyanla aynı şehirdeyiz daha biz görüşemedik demek sana gelicek hıııAllah kavuştursun muhabbetiniz bozulmasın.İnşallah benimde görüşme fırsatım olur.Bak nazarın değdi görüşemiyoruzCanım inşallah biraz zaman geçsin okurum inşallah duaları yine.Ama şuan adetliyim.Allah razı olsun sağol Muhatcığım

çok merak ediyorum bende yaaaaa ne zaman yapacak testi kiiiii
seyyaaannnnnn gelde merakta koma bizi gariiiiiiiiii

Maaşallah suphanallah doğmuşta 1aylık bile olmuş Rabbim hayırlı evlat etsin canımmmm

Allah razı olsun canım evet günler hızla gelip geçiyor hiç anlamıyorsun bile.Aminn canım.Allah sizin evlatlarınızıda hayırlı eder inşallah

çok merak ediyorum bende yaaaaa ne zaman yapacak testi kiiiii
seyyaaannnnnn gelde merakta koma bizi gariiiiiiiiii

8 nisanda yapacakmış canım.İnşallah Allah gönlüne göre verirNehirde 8 mart doğumluİnşallah uğur getirir Seyyan teyzesine

:) acaba kimin nazarı değdi :)
canım sırtını falan da yagla ya :)

merhaba kizlar..
seyyancim ben 5 tane yasinimi okudum cnm rabbim kabul etsin ins.

gecelerin kuşu olmuşsunuz yaaaa o saate kadar muhabbet ediyorsunuz gündüz gözüyle saklanıyor musunuz napıosunuz kızçeler

canim özelden yazamadim mesaj kutun dolmuş.
yasinleri ve zikirleri tamamladim.

Merhaba arkadaşım çok geçmiş olsun Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın hiç kolay değil tedavi süreci.İnşallah anne olduğunda hepsi anı olarak kalacak.Nolur morelini bozma.Kedileri ben de çok severim çok istiyorum ama biz de kuş ve balık olduğu için alamıyoruz

bizim de 2tane kuşumuz var eşim onlar yavru versin diye elinden ne geliyorsa yaptı ama bizimkiler hiç oralı değiller

bizim de 2tane kuşumuz var eşim onlar yavru versin diye elinden ne geliyorsa yaptı ama bizimkiler hiç oralı değiller

Sorma yaa bizim papağanda öyle mal sahibine çekermiş (o da bizim gibi kısır çıktı) biz de dişi getirttik belki flört ederler diye ama bizimki hırlayıp durdu korktuk zarar verecek diye gönderdik.Ara sıra soruyor eşim arkadaşına benim gelin napıyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…