Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

seyyan nasılsın...çook kalmadın sıkıntı yoktur inşallah...akşama görüşrüüz inşallah...muhatt kulaklarını çınlatıp durdu..
canım iyiyim bir problrm yok uykum geldiydi biraz okudum çıktım.hadi gelin ben geldim amaaaaaaaaaaaa.........
Sizin paylaşımlarınızı okuyunca aranızda ki dostluk hoşuma gidiyor,Allah nazarlardan korusun ve hepinizi sevindirsin......:)
amin gerçekten Allah nazardan korusun.bu arada sizindde cumanız mübarek,dualarınız kabul olsun.

evet 1 üye 0 ziyaretçi.o üyede ben.ben çıkayım gelirsiniz demi muhat.muhat gelince çağrı yap bari.kızlar hadi gelin gelin yaaaaaaaaaaaa gelsenizeeeeeeeeeeeeee

seyyancım bu hafta ne kadar yasin okuyorsunuz?4 yasin yeterlimi?enbiya ya varis kaçtane çekiyoruz.muhata sordum ama daha girmedi.

seyyancım bu hafta ne kadar yasin okuyorsunuz?4 yasin yeterlimi?enbiya ya varis kaçtane çekiyoruz.muhata sordum ama daha girmedi.

5 er yasin okuyoruz canım ama sen 4+20 okumuştun zaten.ya varis hep aynı 707 enbiya suresinin ayetide 100 canım.

iyi olmaya çalışıyorum kendi adıma:)
sadece eski benden eser yok keyfim şırıngayla çekilmiş gibi sanki
sen nasılsın canım
canım ya Rabbim seni en kısa zamanda iyi ve hoş etsin.ama biraz daha güçlü olmaya çalış.bırakma sakın kendini.yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin gibi düşün.güzel şeylere az kaldı inş.

iyiyim elhamdülillah. hayırdır ne oldu

bende bilmiyorumki ne olduğunu sadece bir imtihandayım onu biliyorum önce evladımıkaybettim sonra maddi bir sıkıntı yaşadık dahasında ansızın sapasağlamken bir sağlık sorunu yaşadım.inşallah bununla bitmiştir imtihanım

zor şeyler canım.Allah yar ve yardımcın olsun.inş.sağlığın iyidir şimdi.önce sağlık.Rabbim en kısa zamanda sana hayırlı güzel kapılar açsın.

inşallah canım ya sıkıntı yapma kendine.imtihan dünyası işte.ne yaşayacağımız belli olmuyor

canım ya Rabbim seni en kısa zamanda iyi ve hoş etsin.ama biraz daha güçlü olmaya çalış.bırakma sakın kendini.yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin gibi düşün.güzel şeylere az kaldı inş.

inşallah canım benim hepimiz için öyledir.
yaşadıklarımın bana en güzel öğretisi bencil değilim artık kendimden önce başkası içinde dua edebiliyorum.karşımdakinin yerine kendimi koyabiliyorum.ve bazı hikayeleri duyunca allahım ben daha yolun başındayım ama ona ferahlık ver istediğini ver diyebiliyorum.

ama işte kuluz sonuçta.hele ben kendimi bazen yapayalnız hissediyorum allah razı olsun ok iyi bir eşim var.ama bazen anneme o kadar çok ihtiyacım oluyorki akıl alacak birine yüreğimdeki yangına tek bir söz söylesede su serpse diyorum ben hastayken başımda kalsında bana bir yudum su veren o olsa evet bunları annemin yerine yapan bir eşim var ama anne başka.kayınvalideme yaklaşıyorum diyorum sonuçta o bir anne ama her defasında daha büyük hayal kırıklığına uğratıo beni.allah herkese evlat nasip etsin ama her evladada anne babasıyla büyümeyi nasip etsin.
çok istiyorum evladım olsun ama dua ederkende rabbim ben ona iyi bir anne olacaksam anneli babalı büyüyeceklerse nasip et diyorum.

offff başını şişirdim kusuruma bakma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…