canım ben liste oluştun tek tek özelinize yazmak istiyorum adımı olur değilmi
ayşecim merhaba canım .... bayram sürecinde pek foruma girme ve özel mesaj yollama fırsatım olmadı... ama seni gördüğüme sevindim canım ... ben de varım arkadaşım .. oluşturacağın listeye eklersen sevinirim...[/QUO
hoşgeldin gayem
ısımlerımızı mı verıozzz kıslarr desıfre olucaz bızde kımse bılmıo tedavıyı
ama başka yoklu yok sanırım herkese ozelden msjda atılmaz:)))))
canım ben liste oluştun tek tek özelinize yazmak istiyorum adımı olur değilmi
ayy evet canım benım bı an once transferım olsun ıstıorum artık
erbıl beyı gorunce ıanncım kat be kat artıo cok pozıtıf atom karınca dıorum ben ona:)))))
Merhaba bahar sanirim bursalisin bende bursada yasiyorum az once seni bursalilarin topiginde gordumde tabi karistirmiyorsam :)))))
merhaba canım aramıza hoşgeldin seninde geçmiş bayramın mubarek olsun..alah dualarını kabul tedavini hayırla sonuçlandırsın. Seni de ekleyeceğim ama listeyi yarın yayınlayacağım..çünkü katılımları bekliyorum
arkadaşlar, bende bugün ve yarın 1000 tane ya evvel ve ya fettah isimin çekicem hepimiz için Rabbim inşlhh hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin diye..
Sevenin halinden sevenler anlar gel gör şu halimi bir teselli ver
Biz böyle kenetleniyoruzya bir birimize neşem yerine geliyo benim çok mutlu oluyorum çok canyoldaşlarım
yaz gitsin masalım ya,hayırlı bu konu ...
canım yaz gitsin,hayırlı dualar var sonuçta...ne olacak bitanem...
evet ben de önce umuta gidecektim..
iyi ki Erbil beye gittim,iyi ki onu seçtim,ne kadar moral veriyor,ne kadar motiva ediyor,Allah razı olsun ondan...
İnancımı katladı benim de ..öyle özel bir doktor ki...
aynen canım atom karınca tuttum bunu,aynen Erbil Beyi anlatıyor..
Ben inanıyorum seni de beni de ANNE yapacak Erbil Bey canım doktorum...
Kızlar lütfen yazın kendi ve eşlerin isim ve soyadlarınızı,çekinmeyin lütfen ,bunda ne utanılacak,ne sıkılacak hiçbirşey yok canım arkadaşlarım....
Hayır var sonunda ,dualar var,Mübarek ellerimizden,ellerinizden...
Ayşecim, yarın liste yapıcaksın ya canım bencede önce yasini şerifi hatimi bitirelim sonra meryem suresine geçeriz; ama yasini şerif yanında isterseniz Esmaül hüsnadanda 1000 tane gergün çekebilirzi veya başka birşey yapabiliriz. boş duruduğumuzda iş yerimizde fırsat buldukça yapabiliriz bence..
Ben de yaptım ben de yaptım..
Allah razı olsun canım benim..
Değil mi ,yeter ki hepimiz hamile kalalım...
Mübarek Ramazan bitti,bizler dualara başladık hayırlı sonuçlar alacağız inşallah...
ısımlerımızı mı verıozzz kıslarr desıfre olucaz bızde kımse bılmıo tedavıyı
ama başka yoklu yok sanırım herkese ozelden msjda atılmaz:)))))
arkadaşlar, bende bugün ve yarın 1000 tane ya evvel ve ya fettah isimin çekicem hepimiz için Rabbim inşlhh hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin diye..
Sevenin halinden sevenler anlar gel gör şu halimi bir teselli ver
Biz böyle kenetleniyoruzya bir birimize neşem yerine geliyo benim çok mutlu oluyorum çok canyoldaşlarım
ayenen canımm yaa ıyıkı dıorum bende musrafaa hocayla başlamıstım ben on gorusmede oda sırın babamdı:))
sonra erbıl beyle devat ettık sırın baab ızne cıkınca,cok memnunum cok sukur cnm bende cok ıananıorum
ayy soyadlarıdamı vercez abuuu kesın bılınır ozaman bızım okuldan kkyagelen arkadaslar var
soyad gerekmıoa yazabılırım isimleri de soyad gerekıosa ozelden tek tek talım artık:)))9
ayenen canımm yaa ıyıkı dıorum bende musrafaa hocayla başlamıstım ben on gorusmede oda sırın babamdı:))
sonra erbıl beyle devat ettık sırın baab ızne cıkınca,cok memnunum cok sukur cnm bende cok ıananıorum
ayy soyadlarıdamı vercez abuuu kesın bılınır ozaman bızım okuldan kkyagelen arkadaslar var
soyad gerekmıoa yazabılırım isimleri de soyad gerekıosa ozelden tek tek talım artık:)))9
canımmm rabbıme sukurkı bana bu ımtıhanı verdi ve benı kendıyle mesgul etti
yoksa sanmıorumkı ben onu bukadar anayım onui namazımı kılayım..yıne ınannclıydım ama ıtıraf etmek gerekırse , bu kadar yonelmezdım zannetmıorum..bıswy yapmıs değiliz yolun cok basındayız yınede,hac yoluna cıkan karınca mısalı,'varamasam bıle en azından o ugurda o yolda ölurum' dıoya oyle işte cnm
esımle oyle konusuoruz..cok sey değişti hayatımızda bu ımtıhanla birlikte,,hepınızın oyledır suphesız,burda olmamız bıle bu ımtıhan sayesınde,aslında bu tur ruyalar anlatılmazmıs ama ben cok etkılendım ve bu topık cektı bugun benı
demekkı dularımız ırmak olup akacak ve bızde ıcıcez o ırmaktan hepımzın evlatları olıcak sırayla yanı allahın ıznıyle..
canım bu listede ilk senden alacağız güzel haberi ayağını sürerek git arkadaşlar arkadandan gelecekler :)))
canım bişe olmaz biz bizeyiz burada hiç endişelenme . yaz gitsin için rahat olsun .
Allah kabul etsin tatlım .
canım ya birimiz hepimiz için hepimiz birimiz içinDD
ben ismimi veremem arkadaşlar. okumak isteyen arkadaşlarım nikimi ansınlar. tanıdık çıkabilir. deşifre olmak istemiyorum.
bazılarımızın ailesi bile bilmiyor.
Salatı tefriciye; konusunda da uzun bi dua bu. çalışan arkadaşlar hangi ara çekecekler. şahsım adına ben zorlanabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?