ayşecim kişi başına 5-6 yasin geliyor okunur tabiki bana hemen yaz 5 tane bu akşam kısmetse başlarım tabi birde okunacak arkadaşların gerçek isimleri lazım..
canım arkadaşım hemen bu akşam 6 yasin de ben okurum...
hemen yaz ismimi,yarın da okumaya devam ederim..
okuyacak arkadaşlar lütfen ismimizle okumanız çok önemli...benim ismim:kanat öztürk,eşimin ki:metin erdem öztürk...
Allah kabul etsin...
hepiniz alın arkadaşlar 5'er 6'şar...
okuruz 1 satte biter 6 yasin canlarım...
canım arkadaşım hemen bu akşam 6 yasin de ben okurum...
hemen yaz ismimi,yarın da okumaya devam ederim..
okuyacak arkadaşlar lütfen ismimizle okumanız çok önemli...benim ismim:kanat öztürk,eşimin ki:metin erdem öztürk...
Allah kabul etsin...
hepiniz alın arkadaşlar 5'er 6'şar...
okuruz 1 satte biter 6 yasin canlarım...
41 yasin 3 kişi 123 yasin eder toplam....
123 /23=6 yasin düşüyor kişi başına , 1 saatte okunur ayşecim 6 yasin...
Başlayalım bitanem bu gecenin hayrıyla başlayalım bitanem bugün.
birde bende ruveyda arkadaşımın tavsiyesiyle aldığım çok güzel ve çok tesirli bir dua kitabı var ismi azam duası var içerisinde ondanda her gün sure sure okurum hangi arkadaşımız için başlamışsak duaya onun ismine okurum.. Rabbim ismi azamla edilen
duaları geri çevirmezmiş bizim dualarımızıda kabul eylesin inşallah..
birzdan hazrlcm listeyi bugn mutlaka başlayacağız
cANIM İSİMLERDEN BİRİ BENİM,BİRİ DE MASAL,BİR DE BİR ARKADAŞ DAHA VAR,AYŞE HANIM YAZAR SANA...
3 KİŞİ VAR ÖNCELİKLİ ÖYLE BİLİYORUM BEN...
İLK TRANSFER BENİM..BU C.TESİ OLACAK BÜYÜK BİR OLASILIKLA(25.aĞUSTOS),BİR İHTİMAL PAZAR,PAZARTESİYE SARKABİLİR..
İSMİM :KANAT ÖZTÜRK.
EŞİMİN İSMİ:METİN ERDEM ÖZTÜRK..
ALLAH RAZI OLSUN.
RABBİM DUALARINIZI KABUL ETSİN..
ÇOK HEYECANLANDIM VE ÇOK MUTLU OLDUM...
Herkese Merhabaaaaaaaaaaaaaaaaa Güzel anne adayları :))
Kızlar dün arkadaşlara gittim . Şimdi şöyle diyebilirim
Aysecim , beni her hafta kesin olarak 2 kişi say canım arada bir arkadaşım da fırsat buldukça okuyup bana söyleyecek . yeni bebeği olduğu için çok zamanı olmuyor ama elimden geldiği kadar okurum dedi .
Ben 10 tane
dilek arkadaşım 10 tane
diğer arkadaşım 5 tane
yine okuyacak erkekler de var ama tatlım onlar okuduktan sonra sayı söyleyecekler bana .
Ben daha annemlere söylemedim allahım nasip ederse onlara da söylersem her hafta 1 arkadaşı ben ağırlarım inşl :))
eğer okunan yasinlerim fazla olursa canım ona göre dağılım yaparız ama beni okuyacaklar için 2 kişi say tatlım her hafta .
Şimdiden Rabbim dualarımızı kabul etsin inşlllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll .
kanatçım istersen sana başlayalım ilk önce senin transferin çok yakın anladığım kadarıyla bugün listeyi yapalım hayırlısıyla başlayalım sana
canım ilk sana mı okuyoruz :)) Hadi hayırlısı bakalım . İnşlllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll Rabbim dualarımızı kabul edecek .
ALLAH RAZI OLSUN...birzdan hazrlcm listeyi bugn mutlaka başlayacağız
Kızlar bu hafta okuyacaklarımız masal kanbar ve biri daha vardı kimdi
kanatçım ben bu akşam hayırlısıyla başlıyorum 5 yasine ama sadece senin adınamı okuyacağım diğer 2 arkadaşada okunacakmı? Diğer dualarımıda okurum yine sizin niyetinizeValla bende çok heyecanladım canım yaaa sanki hamile kalmışım gibi
kızlar bu hafta okuyacaklarımız masal kanbar ve biri daha vardı kimdi
kızlar yeterki siz hamişşşşşşşşşşşşşşşşş kalın ben haftada bir gece uyumadan 41 yasin okurummmmmmmmmmmmmmmmm . :))) Heyecan yaptım
kıslaaarrrr gunayyydınnnnn
ısımlerımızı mı verıozzz kıslarr desıfre olucaz bızde kımse bılmıo tedavıyı
ama başka yoklu yok sanırım herkese ozelden msjda atılmaz:)))))
canım günaydın bitanem hoşgeldin...
Bahçeci Fulya Erbil Beyin hastasıyız ikimiz de kader arkadaşım benim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?