• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

bende iyiyim kızlarr :9:
ayyyy utandım şimdi :)))))
Inşallahhhhhhhhh canım yaa bende dün çatlatma ignemi yaptım bu on bes gün nasıl geçecek bilmiyorum :(((
canım krizantem burda söylemişti. bebek tutunana kadar ayetel kürsi okumuş elini karnına koyarak
hayırlı akşamlar kızlar:3:
seyyancım önceden yazım unutmadan bu hafta izniniz olursa dularımı okuyamıcam kabul ederseniz hakkınızı helal edin kızlar:29:çevremdede okuycak kimse bulunmuyor yardım etmezler.
bi ara demiştim ya eşimin teyzsi bi doktor tavsiye etti bana dönüş yapıcak diye hatırlarmısınız bilmem.işte bugün konuştuk.herşeyi anlattım bi güzel .kistlere rağmen bi tedavi sunulmadığına çok şaşırdı.çarşamba günü ankaraya çağırdı.eşim salı günü için uçak bileti alıcak bana. tek gidicem çünkü.indiğimde eşimin teyzesi alıcak.duruma göre eşim izin alıp gelicek yanıma:38:
dün ve bugün full temızlık yaptım yarın annemler gelıyo bana oyuzden bugece okuyamıycam duaları.yarında mısafırım var.pazartesi günü alışverişe çıkıcam.çünkü doktor laparoskopiden söz etti. artık duruma göre bakarız dedi. eğerki ameliyat derse eşim gelicek ogünü yanıma:34:salı günü gidiyorum oyuzden ankarada dualarımı tamamlama imkanım olmayabılır .benden haberle böyle hayırlısı olsun artık:16::16::16:
ayyyyyyyyyyy bu güzel haber işte:)
,tedavin çoook güzel olsu inşaallah:):):
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

bende ikiz olsun istiyorummm kuzu yaa allahım gönlümüze göre versin inşallahhhhhh

sen bu ara sıkı çalışşş şekerimmm aman atlama doktorun verdiği günleriii yastığınıı ve ayaklarını havaya kaldırmayı ihmal etmeee:)))

haa birde ayakların havadayken ayak ayak üstüne atttt:34::34::34::34::34::34:
ayaklar havadayken bbcak bacak üstüne atmak hımmmm yeni duydum :)
Inşallahhh canım bende çok istiyorum ikiz olmasını ikiz kardeşlerim var zaten :)) evet ayıptır söylemesi bugün başlıyor zaten çalışmalar bir hafta sürecek :)) doktor iyice anlattı zaten ilişki şeklini senin söylediğin gibi yap dedi yarım saat öyle dur dedi

ne duruyosun daha burda:)
bugün başlıyo madem gittt daha durma:)
giyin süslen kahve yap :)

:))boşver cnmm adı üzerinde kayınvalidee karışmazsaa olmazz e

en güzeli saygıda kusur etmemek ama kendinide asla ezdirmemekk

asla saygısızlık etmem ki bana zamanında neler neler etti ama oğlunu hala dizinin dibine götüren benim
anne sonuçta saygım sonsuz ama kendimide asla ezdirmem susar susar öyle bir laf söylerimki o lafın altında ezilir.cevap bile veremez.ama inceden inceden şaka mı yapıom ciddimiyim çözemio:)

asla saygısızlık etmem ki bana zamanında neler neler etti ama oğlunu hala dizinin dibine götüren benim
anne sonuçta saygım sonsuz ama kendimide asla ezdirmem susar susar öyle bir laf söylerimki o lafın altında ezilir.cevap bile veremez.ama inceden inceden şaka mı yapıom ciddimiyim çözemio:)

:))))))he severim bu taktiğiii
bizimkiler uzakta oldugu için ben pek anlamıyorum kayınvalidem nasıl aslındaa
ama kayınbaba çok otoriterr uvvv çok çekiniyorum ondann bendee

evet evetttt :))))neden 5 ay sonraa canımcımm[/QUOT
45 gün önce düşük yaptım canım 6 ay korunmam gerekiomuş 1 buçuk ayı geçti yaz sonu başlıcam çalışmalara inşallah rabbimde nasip ederse tekrar

geçmiş olsun canımm rabbim birdaha yaşatmasın o düşük olayını bende tam bir sene önce düşük yaptımm gecensene bu zamanlar bebegim karnımdaydııııııı:43:
kaç haftalık kaybettin bebeginii

aman canım takma kafana o kayınvalidecikler karışırlar herşeye zaten hastayım beni sinirden daha çok hasta ediyoo.sus sus birgün patlıcam ama hadi hayırlısı:(

Canım bende tek kelime cevap vermiyorum ama sustukca üstüne üstüne geliyorlar insanın ben küçük yaşta gelin olduğum için hiç savunamadim kendimi onlar da öyle alıştı

canımcım khveden yarım saat sonra etkisini gösteriyormuşşş:emir_bebek::emir_bebek:

ona göre ayarla kendiniiii :))))))

:))))))he severim bu taktiğiii
bizimkiler uzakta oldugu için ben pek anlamıyorum kayınvalidem nasıl aslındaa
ama kayınbaba çok otoriterr uvvv çok çekiniyorum ondann bendee

benimki herşeye karışır dı bu aralar biraz duruldu.ama bıraksam gelcek yataktan beni atcak oğlunun yanına yatcak :) tek erkek evlat zor çok zor onuda anlıyorum ama o kadar saçma şeyler söylüoki allahım böyle bir kayınvalide olcaksam el kızını üzmiyim günahtır verme bana evlat diorum
ama evlenince oğlu daha kıymetli oldu bide

hanımlar başım felaket dönüyo:(((((
bi kahve yapıp içeyim diyorum,
seyyanla aynı anda girmişiz nete :)
bu arada ben unutmayım diye buraya yazım siz gerekirse seyyana hatırlatırsnız.
alev99 dualarını okumuş
seyyan hanım bi zahmet pasaklı posta kutunu temizler misin :p
hepinize iyi geceler mucuk mucuk aeo

Canım bende tek kelime cevap vermiyorum ama sustukca üstüne üstüne geliyorlar insanın ben küçük yaşta gelin olduğum için hiç savunamadim kendimi onlar da öyle alıştı

içine atma ama söyle güzellikle söyleee belki işe yarar

benimki herşeye karışır dı bu aralar biraz duruldu.ama bıraksam gelcek yataktan beni atcak oğlunun yanına yatcak :) tek erkek evlat zor çok zor onuda anlıyorum ama o kadar saçma şeyler söylüoki allahım böyle bir kayınvalide olcaksam el kızını üzmiyim günahtır verme bana evlat diorum
ama evlenince oğlu daha kıymetli oldu bide

cahilliklerine ver canım gül geccc aman kaynana iştee:))
:9: bende konyadayım :)

mevlananın diyarı haa
ben cok merak ederim konyayı çok şehir gezdimm bir konya ya gitmek nasip olmadıı hatta 2 defa rüyamda orayı gördüm ne hikmetsee eşimin sözü var bakalım gelecez inşş oralara

hanımlar başım felaket dönüyo:(((((
bi kahve yapıp içeyim diyorum,
seyyanla aynı anda girmişiz nete :)
bu arada ben unutmayım diye buraya yazım siz gerekirse seyyana hatırlatırsnız.
alev99 dualarını okumuş
seyyan hanım bi zahmet pasaklı posta kutunu temizler misin :p
hepinize iyi geceler mucuk mucuk aeo

gecmiş olsun cnm neden döndüki acaba tansiyonun felan olmasın dikkat et kendine

herşeyin bi ilki vardır:)
bebeğin olduktan sonra daha beter olur.
Malesef geç kaldım canım yarım saat bekleyemiyoruz iğneyi yaptığım saat geldi ben kaçtım hadi hepinize iyi geceler Allaha emanet olun
ne denir ki :)
inşaallah sperm yerine ulaşır :)

mevlananın diyarı haa
ben cok merak ederim konyayı çok şehir gezdimm bir konya ya gitmek nasip olmadıı hatta 2 defa rüyamda orayı gördüm ne hikmetsee eşimin sözü var bakalım gelecez inşş oralara

inşALLAH canım buyur gel gez bol bol

mevlananın diyarı haa

bilmiyorum ki canım :(
sadece hamişlik belirtisi olmadıgını biliyorum :)

kızlar burda o kadar çok suriyeli varkii sokaga cıktıgındaa heran onları görüosunnn bazılarının yaraları varr basıları dileniyorr ne acııı bir adam gördüm gecende hr yeriii yaraaa kanlııı hala aklımdaaa allahım yardım etsin inşşş

Back
X