- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
nescafe içiyo çok fazla yani en az 2 fincan günde işyeri alışkanlıpı işte türk kahvesini kırk yılda bir içio neyse ben 5 ay sonra ona bol türk kahvesi içiriim geceleri:)
evet evetttt :))))neden 5 ay sonraa canımcımm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nescafe içiyo çok fazla yani en az 2 fincan günde işyeri alışkanlıpı işte türk kahvesini kırk yılda bir içio neyse ben 5 ay sonra ona bol türk kahvesi içiriim geceleri:)
ayyyy utandım şimdi :)))))bende iyiyim kızlarr![]()
canım krizantem burda söylemişti. bebek tutunana kadar ayetel kürsi okumuş elini karnına koyarakInşallahhhhhhhhh canım yaa bende dün çatlatma ignemi yaptım bu on bes gün nasıl geçecek bilmiyorum((
ayyyyyyyyyyy bu güzel haber işte:)hayırlı akşamlar kızlar
seyyancım önceden yazım unutmadan bu hafta izniniz olursa dularımı okuyamıcam kabul ederseniz hakkınızı helal edin kızlarçevremdede okuycak kimse bulunmuyor yardım etmezler.
bi ara demiştim ya eşimin teyzsi bi doktor tavsiye etti bana dönüş yapıcak diye hatırlarmısınız bilmem.işte bugün konuştuk.herşeyi anlattım bi güzel .kistlere rağmen bi tedavi sunulmadığına çok şaşırdı.çarşamba günü ankaraya çağırdı.eşim salı günü için uçak bileti alıcak bana. tek gidicem çünkü.indiğimde eşimin teyzesi alıcak.duruma göre eşim izin alıp gelicek yanıma
dün ve bugün full temızlık yaptım yarın annemler gelıyo bana oyuzden bugece okuyamıycam duaları.yarında mısafırım var.pazartesi günü alışverişe çıkıcam.çünkü doktor laparoskopiden söz etti. artık duruma göre bakarız dedi. eğerki ameliyat derse eşim gelicek ogünü yanımasalı günü gidiyorum oyuzden ankarada dualarımı tamamlama imkanım olmayabılır .benden haberle böyle hayırlısı olsun artık
![]()
ayaklar havadayken bbcak bacak üstüne atmak hımmmm yeni duydum :)inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bende ikiz olsun istiyorummm kuzu yaa allahım gönlümüze göre versin inşallahhhhhh
sen bu ara sıkı çalışşş şekerimmm aman atlama doktorun verdiği günleriii yastığınıı ve ayaklarını havaya kaldırmayı ihmal etmeee:)))
haa birde ayakların havadayken ayak ayak üstüne atttt![]()
Inşallahhh canım bende çok istiyorum ikiz olmasını ikiz kardeşlerim var zaten :)) evet ayıptır söylemesi bugün başlıyor zaten çalışmalar bir hafta sürecek :)) doktor iyice anlattı zaten ilişki şeklini senin söylediğin gibi yap dedi yarım saat öyle dur dedi
:))boşver cnmm adı üzerinde kayınvalidee karışmazsaa olmazz e
en güzeli saygıda kusur etmemek ama kendinide asla ezdirmemekk
evet evetttt :))))neden 5 ay sonraa canımcımm[/QUOT
45 gün önce düşük yaptım canım 6 ay korunmam gerekiomuş 1 buçuk ayı geçti yaz sonu başlıcam çalışmalara inşallah rabbimde nasip ederse tekrar
asla saygısızlık etmem ki bana zamanında neler neler etti ama oğlunu hala dizinin dibine götüren benim
anne sonuçta saygım sonsuz ama kendimide asla ezdirmem susar susar öyle bir laf söylerimki o lafın altında ezilir.cevap bile veremez.ama inceden inceden şaka mı yapıom ciddimiyim çözemio:)
evet evetttt :))))neden 5 ay sonraa canımcımm[/QUOT
45 gün önce düşük yaptım canım 6 ay korunmam gerekiomuş 1 buçuk ayı geçti yaz sonu başlıcam çalışmalara inşallah rabbimde nasip ederse tekrar
geçmiş olsun canımm rabbim birdaha yaşatmasın o düşük olayını bende tam bir sene önce düşük yaptımm gecensene bu zamanlar bebegim karnımdaydııııııı
kaç haftalık kaybettin bebeginii
aman canım takma kafana o kayınvalidecikler karışırlar herşeye zaten hastayım beni sinirden daha çok hasta ediyoo.sus sus birgün patlıcam ama hadi hayırlısı![]()
:))))))he severim bu taktiğiii
bizimkiler uzakta oldugu için ben pek anlamıyorum kayınvalidem nasıl aslındaa
ama kayınbaba çok otoriterr uvvv çok çekiniyorum ondann bendee
yine kenarda köşede kaldım.unuttunuz beni![]()
oyyy oyyyyyyy :)))kızz olurmu öle şey cogu zaman bende kendimii öle hissediyorummm ama emin oll unutulmuyozz hayatımm
ee sende anlatt sen hangi şehirdeisnnn
canımcım khveden yarım saat sonra etkisini gösteriyormuşşş
ona göre ayarla kendiniiii :))))))
Canım bende tek kelime cevap vermiyorum ama sustukca üstüne üstüne geliyorlar insanın ben küçük yaşta gelin olduğum için hiç savunamadim kendimi onlar da öyle alıştı
benimki herşeye karışır dı bu aralar biraz duruldu.ama bıraksam gelcek yataktan beni atcak oğlunun yanına yatcak :) tek erkek evlat zor çok zor onuda anlıyorum ama o kadar saçma şeyler söylüoki allahım böyle bir kayınvalide olcaksam el kızını üzmiyim günahtır verme bana evlat diorum
ama evlenince oğlu daha kıymetli oldu bide
bende konyadayım :)
hanımlar başım felaket dönüyo((((
bi kahve yapıp içeyim diyorum,
seyyanla aynı anda girmişiz nete :)
bu arada ben unutmayım diye buraya yazım siz gerekirse seyyana hatırlatırsnız.
alev99 dualarını okumuş
seyyan hanım bi zahmet pasaklı posta kutunu temizler misin
hepinize iyi geceler mucuk mucuk aeo
Malesef geç kaldım canım yarım saat bekleyemiyoruz iğneyi yaptığım saat geldi ben kaçtım hadi hepinize iyi geceler Allaha emanet olun
herşeyin bi ilki vardır:)Canım bende tek kelime cevap vermiyorum ama sustukca üstüne üstüne geliyorlar insanın ben küçük yaşta gelin olduğum için hiç savunamadim kendimi onlar da öyle alıştı
ne denir ki :)Malesef geç kaldım canım yarım saat bekleyemiyoruz iğneyi yaptığım saat geldi ben kaçtım hadi hepinize iyi geceler Allaha emanet olun
içine atma ama söyle güzellikle söyleee belki işe yarar
cahilliklerine ver canım gül geccc aman kaynana iştee:))
mevlananın diyarı haa
ben cok merak ederim konyayı çok şehir gezdimm bir konya ya gitmek nasip olmadıı hatta 2 defa rüyamda orayı gördüm ne hikmetsee eşimin sözü var bakalım gelecez inşş oralara
gecmiş olsun cnm neden döndüki acaba tansiyonun felan olmasın dikkat et kendine
içine atma ama söyle güzellikle söyleee belki işe yarar
cahilliklerine ver canım gül geccc aman kaynana iştee:))
mevlananın diyarı haa
ben cok merak ederim konyayı çok şehir gezdimm bir konya ya gitmek nasip olmadıı hatta 2 defa rüyamda orayı gördüm ne hikmetsee eşimin sözü var bakalım gelecez inşş oralara
gecmiş olsun cnm neden döndüki acaba tansiyonun felan olmasın dikkat et kendine