• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

arkadaşlar bugün itibari ile tedavim başladı şimdilik herşey yolunda inş güzel gitmeye devam eder tedavim yarım kalmaz...

bilmiyorum ki canım :(
sadece hamişlik belirtisi olmadıgını biliyorum :)

muhattt sen daha calışmalara başlamadın mııı kızzz:)))

benim haftayaaa özelll günlerimmmmmmm hız vermek lazımmmm

inş o belirtiler yakında gelecek cnmm az kaldıı

kimse benle konuşmuyor gidiyom ben :1:
şaka şaka :) kocam gelecek şimdi ben çıkayım artık.yarın gelirim inşALLAH. ALLAHa emanet olun hayırlı geceler hepinizeeeee :16:

Selamlarrrrr:3:

Herkesler iyidir inşşş
Ayse den haber varmı evini taşımış mı acaba?

Seyyan ın son durumu nedir acaba? Sonuc ne zmana belli olcak? İnş hayırlı haberler verir bize.
Bu hafta ki liste açıklandı mı caba ?
Birde ema yo çok merak ettim o nasıl oldu kürtajdan sonra?
Haberi olan varsa yazarsa çooookkk sevinirim

Selamlarrrrr:3:

Herkesler iyidir inşşş
Ayse den haber varmı evini taşımış mı acaba?

Seyyan ın son durumu nedir acaba? Sonuc ne zmana belli olcak? İnş hayırlı haberler verir bize.
Bu hafta ki liste açıklandı mı caba ?
Birde ema yo çok merak ettim o nasıl oldu kürtajdan sonra?
Haberi olan varsa yazarsa çooookkk sevinirim

turkuaz canım hoşgeldinnnnnn....ayşeden haber yok inşallah yorulmadan evini taşımıştır...

listeyi seyyan yarın açıklayacak sanırım...misafiri var yada bu gece geç saatte girer inşallah...

seyyanın test günü 8 nisan az kaldı rabbim sağlıcakla hayırlısıyla hamiş haberini verdirsin bizlere..bayram yapalım çifte bayrammm..

emadan haberim yok kürtaj olduğundan da haberim yoktu geçmiş olsun inşallah iyidir....çok kötü bişey kürtaj olmak.....

sen nasılsın canım??

arkadaşlar bugün itibari ile tedavim başladı şimdilik herşey yolunda inş güzel gitmeye devam eder tedavim yarım kalmaz...

bahacım inşallah tedavin hayırlı olur canım..ama çok yeni evlisin bence...acele etmeseydin be tatlım....

normal denemeye devam etseydin başka sorun yoksaaa.............

kızlarrrrrrrrr nerdesiniz????seyyan muhat eslem süpriz.......kızlarrrrr gelinnnnn yaaaaaaaaaaaaa....

aşağıda 1 üye(yani ben) ve 7 misafir varrrrrrrrrrr kim bunlar gelinde konuşalım yawwwwww....

Canımmmm merhaba :))
İnş sende iyisindir
Bende bildiğin gibi cnm biraz iyi biraz orta şükür Halime. Ev olayı ilgili hiçç gelişme yok :(
Ema regli olamıyordu ya sonra kürtaj işlemi yaptılar.
Ayşe de inş kolayca taşınıp yerleşmiştir.
Bende en sonunda regli olabildim. Stresden mi nedir olamıyordum bir türlü
Böle işte

iyi geceler kizlar..
emayi bende cok merak ediyorum kurtaj tahlil sonucu hucre cogalmasi cikmisti ne oldugunu arastircakti..insallah onemli birsey deildir..

kimsecikler gelmiyooooooo:50::50::50::50:

bende gidiyorummmmmmmmmm :10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:

gelmiyosunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz....küstümmmmmmmmmmm :59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63:

Allah'a emanet olunnnnnnnnnnnnnnnnn.....:3::3::3::3::3::3::3::3::3::3:

:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

iyi geceler kizlar..
emayi bende cok merak ediyorum kurtaj tahlil sonucu hucre cogalmasi cikmisti ne oldugunu arastircakti..insallah onemli birsey deildir..

iyiyiz esmacim sen nasilsin?bende merak ettim nette arastirdim rahim duvarini kalinlastiriyormus galiba bu hucre cogalmasi bide baska bisey okudum ama o kesinlikle degil insallah

kimsecikler gelmiyooooooo:50::50::50::50:

bende gidiyorummmmmmmmmm :10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:

gelmiyosunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz....küstümmmmmmmmmmm :59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63:

Allah'a emanet olunnnnnnnnnnnnnnnnn.....:3::3::3::3::3::3::3::3::3::3:

:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

ben geldim sen gittin sonmezcim sende Allaha emanet ol

Canımmmm merhaba :))
İnş sende iyisindir
Bende bildiğin gibi cnm biraz iyi biraz orta şükür Halime. Ev olayı ilgili hiçç gelişme yok :(
Ema regli olamıyordu ya sonra kürtaj işlemi yaptılar.
Ayşe de inş kolayca taşınıp yerleşmiştir.
Bende en sonunda regli olabildim. Stresden mi nedir olamıyordum bir türlü
Böle işte

turkuazcim acaba fetih suresinimi okusan ev bulabilmek icin ben cok daralinca okuyorum Rabbimin izniyle cok faydasini gordum:16:

iyiyiz esmacim sen nasilsin?bende merak ettim nette arastirdim rahim duvarini kalinlastiriyormus galiba bu hucre cogalmasi bide baska bisey okudum ama o kesinlikle degil insallah

ben geldim sen gittin sonmezcim sende Allaha emanet ol

sukur cnm bizde iyiyiz..uzun zaman sonra havayi guzel.bulunca gezdik biraz esimle..bende biraz baktim netten cnm ins onemli deildir

hayırlı akşamlar kızlar:3:
seyyancım önceden yazım unutmadan bu hafta izniniz olursa dularımı okuyamıcam kabul ederseniz hakkınızı helal edin kızlar:29:çevremdede okuycak kimse bulunmuyor yardım etmezler.
bi ara demiştim ya eşimin teyzsi bi doktor tavsiye etti bana dönüş yapıcak diye hatırlarmısınız bilmem.işte bugün konuştuk.herşeyi anlattım bi güzel .kistlere rağmen bi tedavi sunulmadığına çok şaşırdı.çarşamba günü ankaraya çağırdı.eşim salı günü için uçak bileti alıcak bana. tek gidicem çünkü.indiğimde eşimin teyzesi alıcak.duruma göre eşim izin alıp gelicek yanıma:38:
dün ve bugün full temızlık yaptım yarın annemler gelıyo bana oyuzden bugece okuyamıycam duaları.yarında mısafırım var.pazartesi günü alışverişe çıkıcam.çünkü doktor laparoskopiden söz etti. artık duruma göre bakarız dedi. eğerki ameliyat derse eşim gelicek ogünü yanıma:34:salı günü gidiyorum oyuzden ankarada dualarımı tamamlama imkanım olmayabılır .benden haberle böyle hayırlısı olsun artık:16::16::16:
insallah guzel sonuclanir cnm Rabbim cok aratmasin
kızlar burda o kadar çok suriyeli varkii sokaga cıktıgındaa heran onları görüosunnn bazılarının yaraları varr basıları dileniyorr ne acııı bir adam gördüm gecende hr yeriii yaraaa kanlııı hala aklımdaaa allahım yardım etsin inşşş
bizde hala sukursuz bi halde yiz Rabbim bizleri affetsin,
insallah sonuna ladar hersey guzel olurda yuzunde gozunde guler
kimse benle konuşmuyor gidiyom ben :1:
şaka şaka :) kocam gelecek şimdi ben çıkayım artık.yarın gelirim inşALLAH. ALLAHa emanet olun hayırlı geceler hepinizeeeee :16:
niye kimse konusmuyo bu kizla...bidaha konusun emi...hah kizdim bak bidaha konusurlar kuzucuk

kizlaaar az once olanlari naklediyorum...balkonda yorgan vardi havalansin diye atmistim onu alirken kartopum balkona cikti,gel dedim gelmedi havalan biraz diye kapiyi kapattim,sonra zamazimi kildim picamalarimi giydim biraz mutfakta oyalandim,oturdum buraya bakiyordum balkondan ses geldi,neki bu diye dusunurken Allah dedim katopum...bi baktimki oda ne asagi dusmus..5.katta oturuyorum bu arada zaten birgun duser diyodu esim,bende dusmez ooo diyodum ve dustu...asagi baktimki bembeyaz orda duruyor.Allahtan cimenler var bisey olmamis sukurler olsun...asagi indim almak icin bi sokak kedisi karsisina gecmis benim kartopuma bakiyor,buda ev kedisi ne oldugunu anlamiyoraya beni gorunce bi rahatladikiiii....aldim geldim ama hala sokta garibim,iyi bir ders oldu ona ama daha kotu olabilirdi benim hatam cok dalginim bu aralar

kizlaaar az once olanlari naklediyorum...balkonda yorgan vardi havalansin diye atmistim onu alirken kartopum balkona cikti,gel dedim gelmedi havalan biraz diye kapiyi kapattim,sonra zamazimi kildim picamalarimi giydim biraz mutfakta oyalandim,oturdum buraya bakiyordum balkondan ses geldi,neki bu diye dusunurken Allah dedim katopum...bi baktimki oda ne asagi dusmus..5.katta oturuyorum bu arada zaten birgun duser diyodu esim,bende dusmez ooo diyodum ve dustu...asagi baktimki bembeyaz orda duruyor.Allahtan cimenler var bisey olmamis sukurler olsun...asagi indim almak icin bi sokak kedisi karsisina gecmis benim kartopuma bakiyor,buda ev kedisi ne oldugunu anlamiyoraya beni gorunce bi rahatladikiiii....aldim geldim ama hala sokta garibim,iyi bir ders oldu ona ama daha kotu olabilirdi benim hatam cok dalginim bu aralar
Ay kıyamam ben ona. Büyük geçmiş olsun. İyi ki çimene ve toprağa düşmüş. Neyse ucuz atlatmışsınız. Bu arada hepinize kısacık bir merhaba diyeyim. Geçmişi okumadığım için önemli gelişmeler varsa da bilemiyorum. Şimdi son ileti olarak yukarıyı görünce, dayanamadım. Bir ara geçmişi de okuyarak tekrar yazarım sizlere de. Hazır gelmişken, bu haftanın duaları tamamlandı mı acaba? Onu da sorayım bari. Hepinize sağlıklar ve güzellikler diliyorum. Sevgimle

Back
X