kızlarrrrrrrrr nerdesiniz????seyyan muhat eslem süpriz.......kızlarrrrr gelinnnnn yaaaaaaaaaaaaa....
aşağıda 1 üye(yani ben) ve 7 misafir varrrrrrrrrrr kim bunlar gelinde konuşalım yawwwwww....
Merhaba, yok ablacığım yok. Ben epeydir forumla pek ilgilenmemiştim. Genellikle birikiyor ve gün içinden ziyade böyle el ayak çekilince geç saatlerde zaman ayırabiliyorum anca, o yüzden böyle oluyor. Evet, aklımda Seyyan, ayrıca ajandama da kayıtlamıştım zaten ayın 8 ini, olur da dalgınlığıma gelip unutmayayım diye. İnşallah inşallah, her biriniz için canı gönülden tüm dualarım. Hepiniz için hayırlısıyla her şey en güzelinden en hayırlısından olsun inşallah. Tamam, olur ve ben de çok memnun olurum sizin gibi cici kardeşleri rüyamda görmekten. Memnuniyetle kabul ettim ve inşallah rüyamda çok çok güzel vaziyetlerde görürüm ve inşallah hayırlısıyla o güzelliklerin gerçekleştiği güzel güzel müjdeli haberlerinizi de alırım bir an evvel hem sizden hem diğer arkadaşlarınızdan kısmetse. Size ve herkese -iyi geceler, aydınlık sabahlar ve keyifli bir Pazar diliyorum. Minik pisinin fotoğrafı varsa görmeyi çok isterim. Benim de kızımın uyurken bir iki karesi var profilimde albüm başlığında. Sevmek isterseniz bakabilirsiniz. :) Sevgimlehosgeldin ablacim saat gec olmus senidemi uyku tutmadi ben gibi yoksa...dualar tamamlandimi?bende bilmiyorum,yeni listeyi seyyan yayinlayacak,ayrica yarin seyyanin test gunu ablacigim insallah dua edlimde Rabbim muradini nasip etsin ona...yazarken bile sanki ogretmenim var karsimda gibi oluyorum...yazarken bile bi heycan oldu bana.ben yatiyim en iyisi iyi geceler candan ablaaa...ruyanda beni gor
turkuazcim acaba fetih suresinimi okusan ev bulabilmek icin ben cok daralinca okuyorum Rabbimin izniyle cok faydasini gordum
Canım çok geçmiş olsun yazık kediciğe dikkat et:18:kizlaaar az once olanlari naklediyorum...balkonda yorgan vardi havalansin diye atmistim onu alirken kartopum balkona cikti,gel dedim gelmedi havalan biraz diye kapiyi kapattim,sonra zamazimi kildim picamalarimi giydim biraz mutfakta oyalandim,oturdum buraya bakiyordum balkondan ses geldi,neki bu diye dusunurken Allah dedim katopum...bi baktimki oda ne asagi dusmus..5.katta oturuyorum bu arada zaten birgun duser diyodu esim,bende dusmez ooo diyodum ve dustu...asagi baktimki bembeyaz orda duruyor.Allahtan cimenler var bisey olmamis sukurler olsun...asagi indim almak icin bi sokak kedisi karsisina gecmis benim kartopuma bakiyor,buda ev kedisi ne oldugunu anlamiyoraya beni gorunce bi rahatladikiiii....aldim geldim ama hala sokta garibim,iyi bir ders oldu ona ama daha kotu olabilirdi benim hatam cok dalginim bu aralar
Hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini alırızarkadaşlar bugün itibari ile tedavim başladı şimdilik herşey yolunda inş güzel gitmeye devam eder tedavim yarım kalmaz...
A.s teşekkürler sen nasılsın canım?Selamlarrrrr
Herkesler iyidir inşşş
Ayse den haber varmı evini taşımış mı acaba?
Seyyan ın son durumu nedir acaba? Sonuc ne zmana belli olcak? İnş hayırlı haberler verir bize.
Bu hafta ki liste açıklandı mı caba ?
Birde ema yo çok merak ettim o nasıl oldu kürtajdan sonra?
Haberi olan varsa yazarsa çooookkk sevinirim
Canım bu dediklerin artık çoğu yerde böyle Allah kimseye muhtaç etmesin,iyi insanlarla karşılaştırsınbende tam 4 senedir ayrıyımm canımmmm çok özlüyorummm onları birinden biri yanımda olsaydı diorummm bazen eşimin ailesi uzakk benim ailemde uzakkk bu şehirde yapayalnızımmm kimsem yokk başım sıkışsa bana gelebilecekk bir akraba bir dost yok malesef komsular desenn hepsi kendi halindee
ama canları sagolsun dioruzzz kaderr..
sen hang, şehirdesin mersinlimisin
Hoşgeldin canım aramıza bende Adana doğumluyum annemlerde mersindeÖyle canım ya benim kayinvalidem üst katimda oturuyo ama onunda uzak olmasını isterdim ben mersinliyim eşim adanalı . Adana ve mersin yakın ama pek gidip gelemiyorum malesef insanın annesi gibi yok yaa
Canım benden tavsiye sanmıyorum demekle olmaz.Bizde öyle dedik vaktimizi boşa geçirdik.İkinizde kontrollerinizi yaptırın içiniz rahat olsun hiç olmazsacanım ben bi sorun olduğunu sanmıyorum.daha yeni yeni düşünüyoruz bebişi.bi kaç ay daha geçsin bakalım da hamiş kalamazsam giderim kesinlikle
inşallah o günlerde gelir,dualarını eksik etmeevet canım çok gencimerken evlendim ama pişman değilim ben pek yaşım gibi değilim karakter bakımından yani daha olgunum düşünce bakımından olsun davranış,karakter olsun daha olgunum.bunu sadece ben değil yani etrafımdakilerde söylemiştir ben pek cicim ayı felan inanmam öyle şeylere.evlenmeden önce eşim nasılsa şimdi de öyle çok şükür.zaten yemin etti bana bu konuda.bundan sonra da böyle gidecek inşALLAH. bide ondan bi parçam olursa hayırlısıyla dünyanın en mutlusu ben olurum herhalde hayali bile güzel yaa..
İnşalllah düzelir pc,olmazsada sağlık olsun olunca gelirsin.Allah'a emanet ol kibkızlar bizim pc gidip geliyo eğer giremezsem merak etmeyin sanki kafayı yiyecek bu bilg. yapılamayacak gibi bişey olursa yenisinin gemesi uzn sürebilr eğer uzun süre giremezsem beni listede pasif hale getirebilirsinz ama kesin dğil gelrsem zaten gelmiş olurm bi gün aniden kaybaolup günlerce girmezsem bilinki bizim pc beni terketti.... tefriciye forumundada galiba sıra bende henüz çalııken bide oraya bakayım hepiniz aeo hepinizi seviyorum....
Allah rahmet eylesin,annede Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsunmuhat kullanıcısından alıntı
arkadaşlarım minik bi ricam olacak;
dün 19 yaşında bi kardeşimizi kaybettik,
bugün defnedilmiş, burayı okuyunca ona da dua eder misiniz??
kabir azabı çekmek çok kötüdür eminim ki azabını iğne ucu kadar hafifletsek ne mutlu ona......
Allah rahmet eylesin çok gençmiş.Allah ailesine sabırlar dayanma güçü versin.Benim de annemin bugün vefatinin 8. inci yılı oldu.
Merhaba canım sen nasılsın,yogunsun değilmi?Allah kolaylık versin kibkızlar merhabanasılsınız bi selam vereyim dedim ben daha işteyim :126::126:gözlerim karıştı valla bilg.bakmaktan
iki gönül bir olduktan sonra bu zamanda iyi aile çocuğu-kız bulmak zor...
hatırlat canım..birde üzerine göbek atarız....hepimiz dört gözle bekliyoruz... rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere...
iyi akşamlar canım...amin..rabbim hepimizin dualarını kabul etsin hayırlı cumalar...
iyi ol yeter bize hayatım...çevreyide sallaa...güzel haberlerini alıcaz inşallah..amin canım allah yardımcın olsun..hayırlı cumalar.....öpüldün...
iyi akşamlarr bizler iyi sen nasılsın...
bende sen gibi takılıyorum aslında....neyse hepimiz için herşey güzel olsun...
evet hayatım yazdığın gibii..hala öğrenmeye devam ediyoruz...önemsediklerimizinde hiçbir değeri olmadığını anlıyosun...anne bambaşka...koca asla yerini tutamaz...yinede allah başımızdan eksik etmesin...allahh hepimize huzur sağlık sıhhat versin...bebek hakkkımızda hayırlı ise rabbim nasip etsin...başka dertler başka sıkıntı kimse çekmesin...
burdayız ....denk gelsek onuda yaparız canım bir gün...kıb..
kır hayatım keşke o kabuktan bizde kurtulsak...yumurtalarda bizim gibi sorunlu...hatırlatmanız biraz uzun sürecek...
a.s. canım hoş geldin nasılsın...
a.s. sınavlar ne durumda...bizler iyi sen nasılsın..
kalbin temiz güzelim.....herşey gönlünce olsun...
inan zor beklemesi acabalarr insanı hep düşündürür..bu günlere gelebildiysen..senin çabaların ve rabbimin dualarını kabul etmesiyle olmuştur..belki ilerde sıkıntı yaratacaktı...onca emek boşuna mı gitsin...tedavinii ol inşallah...şifa bulursun...bebişlerine biran önce kavuşursun allahın izniyle.
hakkında hayırlısı canım istersen tabikide geç değil bende...yarım bıraktım...2 yıl okudum açıköğretime yazılıp devam etmeyenlerdenim..benimde içimde yara ama bir çabada sarfetmiyorum..sanki herşey zamanında güzel...
canım geçmiş olsun hiç duymadım...üzülme en azından adı konuldu...bundan sonra herşey iyi olur...bugün annemle konuştum...bi komşumuzun gelini vardı..hamileydi düşük yaptı..miyom mu polip mi neyse...o bebişi engelledi o daha çok mu büyormuş...sonrasında tedaviye başlamış..rahimde mikrop varmış..bebeği büyütmüyormuş...kadın aklında kaldığıyla söyledi..yani duymadığım şeyler..şimdi gülşenin şarkısı geldi aklıma...biz zannediyoruz ki..yatcat kalkcaz bebiş göbişte.....olmadı anacım....rabbim hepimize şifamızı versin...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...inşallah
amin.....her günümüz hayırlı olsun...
hayırlı cumalarr.....
allah rahmet eylesin canım...((
inşallahhh tedavin hayırla sonuçlanır...üzülme..300 ünite kullandım bende...sonra yarımları birleştiirp vuruluyorsun...
hayırlı cumalar...
hayırlı cumalar canım...amin....yüreğine sağlık...
hayırlı cumalarr....amin allah hepimizin dualarını kabul etsin...yüreğine sağlık...
hayırlı akşamlar hayırlı cumalaar...eskisi gibiii kimse takılmıyor..bir kaç kişi varr onlarda olmazsa.topikte neşe olmayacak..
Kizlarrr bugün catlatma iğnesi yaptım ilk defa yaptım tutma ihtimali kaç acaba doktor otuz altı saat sonra ilişki dedi ama bazı sitelerde ilk gün girin diyo yaptıranlar bana bilgi verebilir miiiiiiiii
kızlar ben bugün adet oldum yarın hastaneye gidicem tedavim başlıcak inş dua edin bana yumurtam oluşsun tedavim güzel sonuçlansın bebeğim gelsin..:)
Sende sağol canımCanım benimkinin adıda,folic plus,içeriğini okudum günde 3 defa yazıyo,akşamkini almayı unutmuşum içeyim hemen
Allah rahmet eylesin,Rabbim anneciğine rahmetiyle muamele eylesin,Cennette Cemalini nasip etsin
İnşaallah yumoşların büyür canım,Rabbim sağlık afiyet ve hayırlısı ile bebişlerimizi versin hepimizeee
Aminnnn ecmainn
Bilmem ki canı ilk defa aldım,bebişime feda olsun
Aminnn ecmainn
Evet canım aynen ondan,başladık bakalım hayırlısı inşaallah
Evet canım folic plus adı....Ay Allah razı olsun canım,akşamkini almayı unutmuşum şimdi içicem artık..Kilo yapmaz dimi
Ne derseniz uyarım
Kaç tane kaldı,bitmediyse bende alayımRabbim meleğini onlara bağışlasın,bütün sevinçler nasip etsin
Bilgim yok ama inşaallah meleğin sana tutunur ve hiç bırakmazz
İnşaallah eklenir hayırlısı ile tatlım
Canım silkeletmeyi dene kesinlikle,kesinlikle çıkmıyo dışarı,afedersiniz sonradan wc girince bile çıkmıyo
Ay Allah iyiliğini versin canımSen silkelet hele,bu yöntem çok işe yarayacak emin ol Hatta herkeste böyle mi oluyo bilmiyorum ama sonraki silkeletmeden olan ilişkilerde dahi sızma yapmıyo Farkettiğimde baya şaşırmıştım,şimdi anlatılmıyo herşey,sen dene anlayacaksın zaten farkı
Dualarımız seninle,inşaallah yumurtan oluşur,sonrada bebeğin sana süpriz yapar hayırlısı ve sağlıklı şekilde
Hayırlısı olsun inşallah güzel haberin belirtisidirBu 2 ziyaretçi kim,niyee gelmiyonuz,ben bile yorgun argın geliyom :84: :84: :84:
Hala regl olmadım kızlar
Kızlar bana duaalrda mesaj atmayan varsa bekliyom mesajlarını....Çok yorgunum şimdi çıkmam lazım...Hepinizi öpüyom hayırlı geceler tatlı rüyalar
Merhaba, yok ablacığım yok. Ben epeydir forumla pek ilgilenmemiştim. Genellikle birikiyor ve gün içinden ziyade böyle el ayak çekilince geç saatlerde zaman ayırabiliyorum anca, o yüzden böyle oluyor. Evet, aklımda Seyyan, ayrıca ajandama da kayıtlamıştım zaten ayın 8 ini, olur da dalgınlığıma gelip unutmayayım diye. İnşallah inşallah, her biriniz için canı gönülden tüm dualarım. Hepiniz için hayırlısıyla her şey en güzelinden en hayırlısından olsun inşallah. Tamam, olur ve ben de çok memnun olurum sizin gibi cici kardeşleri rüyamda görmekten. Memnuniyetle kabul ettim ve inşallah rüyamda çok çok güzel vaziyetlerde görürüm ve inşallah hayırlısıyla o güzelliklerin gerçekleştiği güzel güzel müjdeli haberlerinizi de alırım bir an evvel hem sizden hem diğer arkadaşlarınızdan kısmetse. Size ve herkese -iyi geceler, aydınlık sabahlar ve keyifli bir Pazar diliyorum. Minik pisinin fotoğrafı varsa görmeyi çok isterim. Benim de kızımın uyurken bir iki karesi var profilimde albüm başlığında. Sevmek isterseniz bakabilirsiniz. :) Sevgimle
bahacım inşallah tedavin hayırlı olur canım..ama çok yeni evlisin bence...acele etmeseydin be tatlım....
normal denemeye devam etseydin başka sorun yoksaaa.............
hadi hayırlısıolsun:)arkadaşlar bugün itibari ile tedavim başladı şimdilik herşey yolunda inş güzel gitmeye devam eder tedavim yarım kalmaz...
canım var biraz daha :)muhattt sen daha calışmalara başlamadın mııı kızzz:)))
benim haftayaaa özelll günlerimmmmmmm hız vermek lazımmmm
inş o belirtiler yakında gelecek cnmm az kaldıı
ema da hücre çogalması çıkmış,Selamlarrrrr
Herkesler iyidir inşşş
Ayse den haber varmı evini taşımış mı acaba?
Seyyan ın son durumu nedir acaba? Sonuc ne zmana belli olcak? İnş hayırlı haberler verir bize.
Bu hafta ki liste açıklandı mı caba ?
Birde ema yo çok merak ettim o nasıl oldu kürtajdan sonra?
Haberi olan varsa yazarsa çooookkk sevinirim
canım dün azcık girmiştimkimsecikler gelmiyooooooo
bende gidiyorummmmmmmmmm
gelmiyosunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz....küstümmmmmmmmmmm
Allah'a emanet olunnnnnnnnnnnnnnnnn.....
kizlaaar az once olanlari naklediyorum...balkonda yorgan vardi havalansin diye atmistim onu alirken kartopum balkona cikti,gel dedim gelmedi havalan biraz diye kapiyi kapattim,sonra zamazimi kildim picamalarimi giydim biraz mutfakta oyalandim,oturdum buraya bakiyordum balkondan ses geldi,neki bu diye dusunurken Allah dedim katopum...bi baktimki oda ne asagi dusmus..5.katta oturuyorum bu arada zaten birgun duser diyodu esim,bende dusmez ooo diyodum ve dustu...asagi baktimki bembeyaz orda duruyor.Allahtan cimenler var bisey olmamis sukurler olsun...asagi indim almak icin bi sokak kedisi karsisina gecmis benim kartopuma bakiyor,buda ev kedisi ne oldugunu anlamiyoraya beni gorunce bi rahatladikiiii....aldim geldim ama hala sokta garibim,iyi bir ders oldu ona ama daha kotu olabilirdi benim hatam cok dalginim bu aralar
inşaallah canım herzaman beklerim.gelceniz tabi teyze olmak kolaymı bakem..inşallah güzel haberler alıcaz senden canım benim...
ayyyy 9 ay sonra bursaya bebek görmeye gidioz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :) :) :)
inşallllllaaaaaahhhhhhhhh
canım ya biliyosun işleri bir süredir eşim yapıyo.posta kutusu kirliyse ondan ötürühanımlar başım felaket dönüyo((((
bi kahve yapıp içeyim diyorum,
seyyanla aynı anda girmişiz nete :)
bu arada ben unutmayım diye buraya yazım siz gerekirse seyyana hatırlatırsnız.
alev99 dualarını okumuş
seyyan hanım bi zahmet pasaklı posta kutunu temizler misin
hepinize iyi geceler mucuk mucuk aeo
canım tedavin hayırlı olsun.inşaallah herşey güzel gider güzelde biter.arkadaşlar bugün itibari ile tedavim başladı şimdilik herşey yolunda inş güzel gitmeye devam eder tedavim yarım kalmaz...
hadi hayırlısıolsun:)
güzelhaberler alacaksın Allahın izniyle
yumurtayı sıkıntı yapma seyyan 3 diye gitti 6 tane topladılar :)
canım var biraz daha :)
ema da hücre çogalması çıkmış,
Allahtan bebiş değildi, çok üzülürdüm
canım dün azcık girmiştim
kızzz kartopu savaşımı yapmış :)
inşaallah canım herzaman beklerim.gelceniz tabi teyze olmak kolaymı bakem..
canım ya biliyosun işleri bir süredir eşim yapıyo.posta kutusu kirliyse ondan ötürü
canım tedavin hayırlı olsun.inşaallah herşey güzel gider güzelde biter.dualarımız seninle.
saol canım inş hepimiz için güzel olur güzel sonuçlar alırız seninde yarın belli olcak dimi varmı bi belirti bi his..
canım hoşgeldin alev99 da okumuş onu da not et istersen:)
Selamlar herkese
Seyyan cım ben geçen hafta dan bu haftaki liste için okumuştum. Onu diğer listeye mi saydın bilemiyorum. Bayadır takip edemedim.
Ama bunhafta regliyim okuyamıcam cnm.
Allah dualarımızı kabul etsin inş. Senden de bu hafta hayırlı güzel haberler bekliyoruz inş cnm.
canısııııııııııı özledim kızzzzz....canım alevinkileri balahınkilerle değiştirdim ben.hallettim yani gördüm yazını merak etme sen kuzummmm.napıyon iyimisin.deneme sınavın nasıl geçti.
İNŞAALLAH CANIM yarın belli olacak.belirtiler yanıltabilir diye fazla üstünde durmuyorum.çünkü tüpbebek ilaçlarıda vücutta bazı değişiklikler yaptığı için yanıltabilir.ama aşırı yemek yiyorum tabi buda ilaçların etkisinden olabilir.
hayır canım geçen listeye fazladan olarak seninkileri eklemedim.yani defterimde turkuaz okudu diye not aldım canım.sen merak etmeyesin be ya...........
Tamam bee yaaaaa :))) maşallah sıkı takiptesin :)))
Kızlar ema dan hücre çoğqlması çıkmış ya. Ne demek hücre çopalması?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?