Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
offf demek istemiyorum ama
offfffffff
çok yoruldum gerçekten o kadar yorgunumki
ben hep inandım hayatta herşey güzel olacak diye allah büyük imtihanları gözterdikçe.
annemi kaybettim babam zaten hiç yoktu,kardeşlerime annelik yaptım ne zorluklarla
okudum okul bitirdim güya öğretmen oldum
hayatımın erkeğiyle tanıştım türlü imtihanlardan sonra evlendik
sonra evladım olucak diye ne mutlu oldum ama onuda kaybettim
bebeğim gitti maddi çıkmaza girdik oda yetmezmiş gibi benim sağlık sorunlarımmm
hayat ne kadar zor gerçekten neyi düşüneceğimi bilmiyorum neye saldıracağımı
ben evladım olsun diye çok istiyorum ama rabbim sen bu kadar evlat düşünüyosun al sana bir dert daha diyo sanki
hamd etmek şükür etmek
ondan gelene amenna ama gerçekten çok yoruldum
çokmu kötüyüm ben diyorum allahım yada çokmu seviyorsun
çok şey istemiyorum allahtan ama hani anlatamıyorum yorgunum yorgunum yorgun
hepimizin ne dertleri var rabbim tez zamanda çözüm versin inşallah
ama şuan patlama noktasındayım
allahım medet
ya medet
Selamün aleyküm kızlar,nasılsınız,özledim hepinizi![]()
Annemleri gündüz yolcu ettik,Efendimize(s.a.v) gittiler inşaallah,öyle duygusal anlar yaşadık ki,dualarla uğurladık.Çok ağladık
ÖZel mesajla Hatimlerini bildiren arkadaşlarım,hepinizin Hatimlerinizi isimlerinizle birlikte yazdım,daha bitireceğiniz Hatimler olursa mesaj atın,ben telle görüştüğümüzde söylerim anneme...Rabbim kabul etsin...Yağmur yağıyordu Onları götürürken,tefekkür yolculuğu yaptım yol boyunca,bereketle gittiler inşaallah bereketle dönerler,Rabbim duaları ve dualarımız kabul edilmiş şekilde sağ salim hayırla sağlıkla dönmelerini nasip etsin....Oraya gidenleri Rabbim bağışlıyormuş,günahlarını afediyormuş...Bizim istediğimiz Rabbimizin hazinesinden bir damla...İnşaallah tertemiz niyetlerle,tertemiz ağızlarla içten yapılan o dualar kabul olacak...Annemleri yolcu etmenin hissiyatıyla birlikte,o duaların inşaallah kabulünün heyecanı ve şimdiden şükrü beni çok farklı yerlere götürdü....Rabbim bizlere de nasip etsin...
Bundan sonra daha sık giricem inşaallah kızlar...Ama çok yorgunum,biraz yorgunluğumu atayım daha sık görüşürüz inşaallah...Var mı güzel hayırlı haberler,öyle merak ediyorum ki hepinizi...Bende değişik bişey yok,hala regl olmadım.Fazla yordum galiba kendimi,belim ve yanlarım çok ağrıyo,şimdi yatıp dinlenicem...Hepiniz Allaha emanet olun.Rabbim yeni güne dualarınız kabul olunmuş şekilde uyanmanızı nasip etsin....Rabbime emanetsiniz![]()
![]()
Selamün aleyküm kızlar,nasılsınız,özledim hepinizi![]()
Annemleri gündüz yolcu ettik,Efendimize(s.a.v) gittiler inşaallah,öyle duygusal anlar yaşadık ki,dualarla uğurladık.Çok ağladık
ÖZel mesajla Hatimlerini bildiren arkadaşlarım,hepinizin Hatimlerinizi isimlerinizle birlikte yazdım,daha bitireceğiniz Hatimler olursa mesaj atın,ben telle görüştüğümüzde söylerim anneme...Rabbim kabul etsin...Yağmur yağıyordu Onları götürürken,tefekkür yolculuğu yaptım yol boyunca,bereketle gittiler inşaallah bereketle dönerler,Rabbim duaları ve dualarımız kabul edilmiş şekilde sağ salim hayırla sağlıkla dönmelerini nasip etsin....Oraya gidenleri Rabbim bağışlıyormuş,günahlarını afediyormuş...Bizim istediğimiz Rabbimizin hazinesinden bir damla...İnşaallah tertemiz niyetlerle,tertemiz ağızlarla içten yapılan o dualar kabul olacak...Annemleri yolcu etmenin hissiyatıyla birlikte,o duaların inşaallah kabulünün heyecanı ve şimdiden şükrü beni çok farklı yerlere götürdü....Rabbim bizlere de nasip etsin...
Bundan sonra daha sık giricem inşaallah kızlar...Ama çok yorgunum,biraz yorgunluğumu atayım daha sık görüşürüz inşaallah...Var mı güzel hayırlı haberler,öyle merak ediyorum ki hepinizi...Bende değişik bişey yok,hala regl olmadım.Fazla yordum galiba kendimi,belim ve yanlarım çok ağrıyo,şimdi yatıp dinlenicem...Hepiniz Allaha emanet olun.Rabbim yeni güne dualarınız kabul olunmuş şekilde uyanmanızı nasip etsin....Rabbime emanetsiniz![]()
![]()
ay geçmiş olsun canım.ama keşki şu kısırlaştırma olayı olmasaydı.neyse sen daha iyi bilirsin.kartopun da sağlığına kavuşur inş.
evet cnm yaa bende aslinda kisirlastirmaya karsiyim kartopumun anne oldugunu gormek cok isterdim,ama yilda ikikez kizginlasiyormus...ve her severinde dogursa ben ne yaparim hepsini...yada kacsa kacabiliyormusda kizginlik doneminde..yarin ameliyati var...herkez bana kiziyor bi kedi icin bu kadar para verilirmi diye,yemin ederim,kendime bi kumbara yapmistim tup bebek icin onu acip goturdum doktora...onunda cani var nasil kiyarimki,gotur barinaga birak diyorlar,o olmadan mutlu olamamki,o benim herseyim oldu,gormessem evin icinde hemn onu ariyorum...neyse o benimle olene kadar gidecek insallah
kizlaaar bugun ameliyatimi oldum.histereskopi ymis adi...iki tane polip varmis aldilar,ve bana bu sekilde tup bebek tedavisi yapildi kizlar...hakkimi ariycam insallah,gerekirse mahmekemeye kadar goturecem...boyle isi en cahiller bile yapmaz hayirlisiinsallah
Rabbim sana ve kartopuna acil şifalar versin canım.Mucizen kendiliğinden gelir inşallah.Herkesin lafına da takılma kartopunu bırakma canım
kizlaar muhatin verdigi linki mutlaka kuyun..kizin rahmi yokmus ilk baslarda sonra cocugu olmus,28 yasinda adet olmus,gercekten bi mucize...nasil hala iman edmiyorlar bilemiyorum bunu yapan Allah tan baska olabilirmi..
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]amin cnm insallah..hepimizinki gelsin insallah,kartopumu birakmam insallah,artik esimede meydan okudum,evde tuyler geziyor diyor,kendisi biraz titizdirde sagolsun,bende dedimki evimiz temiz diyelim,kartopunuda verdim,tuyde yok diyelim,o zaman mutlu olucakmisin dedim,tamam vnm ne kiziyorsun ben bisey demedim diyo...
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
anaaaa hayırlı olsun canım haberim yoktu:)kizlaaar bugun ameliyatimi oldum.histereskopi ymis adi...iki tane polip varmis aldilar,ve bana bu sekilde tup bebek tedavisi yapildi kizlar...hakkimi ariycam insallah,gerekirse mahmekemeye kadar goturecem...boyle isi en cahiller bile yapmaz hayirlisiinsallah
kizlaar muhatin verdigi linki mutlaka kuyun..kizin rahmi yokmus ilk baslarda sonra cocugu olmus,28 yasinda adet olmus,gercekten bi mucize...nasil hala iman edmiyorlar bilemiyorum bunu yapan Allah tan baska olabilirmi..
seybilden haberler kötü arkdaşlar![]()
ah canım geçmiş olsun.daha önce anlatmıştım.benimde ilk tedavimde vardı polip.almadan başlamadılar tedaviye.hakkını ara canım.çünkü her doktor bilirki polip bebeğin tutunmasını engeller.ama başka yapılcak bişi yok .vardır bundada bir hayır diyebiliyorum sadece.belkide bebeğin kendiliğinden gelir canım.histeroskopi sonrası gebelik şansı artıyo ....inş.sürprizin gelir.....kizlaaar bugun ameliyatimi oldum.histereskopi ymis adi...iki tane polip varmis aldilar,ve bana bu sekilde tup bebek tedavisi yapildi kizlar...hakkimi ariycam insallah,gerekirse mahmekemeye kadar goturecem...boyle isi en cahiller bile yapmaz hayirlisiinsallah
canım evde değildim ki.amcamlara gittiydik annemle.eko biraz geç geldi anca girebildim topiğe.ama siz yoksunuzanaaaa hayırlı olsun canım haberim yoktu:)
ara tabi hakkını. bu tüpe para verdiniz mi peki??
canım veterinerden rica et şuan ameliyatı yapsınlar yavruları olduktan sonra kısırlaştır. onun hakkında karar verecek kişi sensin.
drler yaptıkları operasyon başına para alıyo devletten.
stemiyorum deee. hem 2 ameliyat zor olur ona da
hem de doğal yolla hamile kalmış.
hemdeeeee ikizmiş :)
seyyann yann yann yannn
eko yaptı bakalım gelecekmiş seyyanımız :)
seybilden haberler kötü arkdaşlar![]()