• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

İyigeceler nasılsınız geçmişi okumadan bir selam vereyip çıkayım dedim.Umarım kötü bir şey yoktur ve herkez iyidir.Beni soruyorsanız çok uykum var bu akşam dün gece doğru düzgün uyumadım yine:18::emir_bebek:Gündüzde uyuyamayınca gözlerim kapanıyor şuan:18:Mama hazırlıcam bizim prenses birazdan mesaiye başlar:1::10: o başlamadan ben tedbirimi alayım:1::18: Allah'a emanet olun,mevlüt telaşı gelen giden telaş olunca dualar kalıyor kusura bakmayın biraz toparlanayım başlayacağım dualara hakkınızı helal edin kusura bakmayın.Allah'a emanet olun görüşmek üzere iyigeceler:16::3:

muhaatt ağladım kzım ya hele bi ünv öğr yazısı çok dokundu
hangisunun yazısı canim.paylaşır misin BURDA. Hem üzüntülü hem sevinçli bi topik.

ah canım geçmiş olsun.daha önce anlatmıştım.benimde ilk tedavimde vardı polip.almadan başlamadılar tedaviye.hakkını ara canım.çünkü her doktor bilirki polip bebeğin tutunmasını engeller.ama başka yapılcak bişi yok .vardır bundada bir hayır diyebiliyorum sadece.belkide bebeğin kendiliğinden gelir canım.histeroskopi sonrası gebelik şansı artıyo ....inş.sürprizin gelir.....

canım evde değildim ki.amcamlara gittiydik annemle.eko biraz geç geldi anca girebildim topiğe.ama siz yoksunuz:14:

mübarek gerisini yazmamışsın endişelendim ve merak ettim şimdi.Rabbim yar ve yardımcısı olsun....

bebeğin kalp atışları yokmuş.4gün sonra gebelik sonlandirilacakmis:(

hangisunun yazısı canim.paylaşır misin BURDA. Hem üzüntülü hem sevinçli bi topik.

ayy çok üzüldüm ya..ne yazacağım onuda bilmiyorum.Rabbim yar ve yardımcısı olsun.

anaaaa hayırlı olsun canım haberim yoktu:)
ara tabi hakkını. bu tüpe para verdiniz mi peki??
canım veterinerden rica et şuan ameliyatı yapsınlar yavruları olduktan sonra kısırlaştır. onun hakkında karar verecek kişi sensin.
drler yaptıkları operasyon başına para alıyo devletten.
stemiyorum deee. hem 2 ameliyat zor olur ona da :(
hayir cnm tupe para vermedim,aslinda verdim soyle.sigortam odedi,3 kez oduyor 3 den sonrasini ben kendim odemeliyim,o yuzden bir sansim bosa gitti yani,ve burda tup coook pahali,kendimin gucu yetmez,zaten devlet desen kasikla verip kepceyle geri aliyor...kartopum icinde ciftlestirmek pahali,sonra yavrular velan derken,altindan kalkamam,zaten kartopuna bile karsi cevremdekiler,ama cocuk olmadigindan fazla ses edemiyorlar...zaten ameliyatina bi dolu para odemem lazim,ikisi bi arada olursa hem daha ucuz oluyo hemde iki kez anestezi almamis oluyor,sonra antibiyotik felan bikerelik oluyo yani biraz zorlanicak ama sagligi icin iyi olucakmis

hem de doğal yolla hamile kalmış.
hemdeeeee ikizmiş :)
seyyann yann yann yannn
eko yaptı bakalım gelecekmiş seyyanımız :)
eko dan bakacaklarmiki bebek varmi diye..insallah vardir

cok uzuldum yaa nasip iste imtihan Allah yine verir insallah

yok canım yanlış anlamışsın.muhat seyyan diye seslenmiş eko yapar belki duyar yazmış ya,bende ona eko geç geldi diye espiri yaptımdı.

:1::1::1:ayy nasi guldum kendimeeee...ne alemin ben yaaa cahil insan boyle oluyo iste idare edin kizlar....ayy valla daha guluyorum yaa....ama bi an icim ciz etti hani belki bebek vardir diye...

:1::1::1:ayy nasi guldum kendimeeee...ne alemin ben yaaa cahil insan boyle oluyo iste idare edin kizlar....ayy valla daha guluyorum yaa....ama bi an icim ciz etti hani belki bebek vardir diye...

alemsin yok canıım cahillik değil bazen oluyo işte yanlış anlaşmalar..:1:valla arkadaşım bebek olmadı ama nurtopu gibi kistim olmuş olabilir.hala hastalanmadım.sinir geldi artık.

alemsin yok canıım cahillik değil bazen oluyo işte yanlış anlaşmalar..:1:valla arkadaşım bebek olmadı ama nurtopu gibi kistim olmuş olabilir.hala hastalanmadım.sinir geldi artık.
haah senin kistinmi olabilir belki oda...ben bugun nur topu gibi ikitane polip dogurdum kiziiiiiimm ne haabeeer
gezenti kızım bu muhat.durduğu yerde duramıyo.şeyde şimdi adet olamayanlar linkini yayınlamış ya orda.takip ettim onu.:1:
iyi etmissin bos birakmamak lazim hadi bizde gidelimmi
heh sende gittin bi yerlere........:10:

geldddiiiiimm

muhat çıkmış bile.bi bakar gelir dedim.keşki bi seslenseydim.:24:

haah senin kistinmi olabilir belki oda...ben bugun nur topu gibi ikitane polip dogurdum kiziiiiiimm ne haabeeer

iyi etmissin bos birakmamak lazim hadi bizde gidelimmi

geldddiiiiimm

nolcak kız bizim bu halimiz kistler,polipler herşey var bi bebek yok.....:27:nasip işte.rABBİM DERMENSIZ DERT VERMESİNDE.....

nolcak kız bizim bu halimiz kistler,polipler herşey var bi bebek yok.....:27:nasip işte.rABBİM DERMENSIZ DERT VERMESİNDE.....

valla bilmem seyyan ne olur insallah siyirmayiz,baksana su halimize kendimizle dalga gecer hale geldik...gecen gun kayinvalidem kenid ne guzel dedi...guzel tabi babaannesi dedim,bi gulme gitti,ama olmaz demi koca kadini kedi babannesi yaptim,neyse cnm oda artik su yalan dunyada kedininde babaannesi oldum der atrik:1::1::1:

valla bilmem seyyan ne olur insallah siyirmayiz,baksana su halimize kendimizle dalga gecer hale geldik...gecen gun kayinvalidem kenid ne guzel dedi...guzel tabi babaannesi dedim,bi gulme gitti,ama olmaz demi koca kadini kedi babannesi yaptim,neyse cnm oda artik su yalan dunyada kedininde babaannesi oldum der atrik:1::1::1:

huni takar gezeriz tövbe tövbe:36:amaaaaan napalım Allahın izniyle olmaz bişi.olsun be arkadaşım insanın kendiyle dalga geçmeside güzel.kafa dağıtıyoz işte.kartopunun ameliyatı ne zaman.

cnm sen ne yaptin bi kartopuda sen ayarlasana kendine...benimki kendi cikti geldi artik nasil istemisim Allah bilir,nasil istedigimi bilebilsemde bide o sekilde bebek istesem ben yillardir isterdim kedi ama esim istemedigi icin alamadim...

huni takar gezeriz tövbe tövbe:36:amaaaaan napalım Allahın izniyle olmaz bişi.olsun be arkadaşım insanın kendiyle dalga geçmeside güzel.kafa dağıtıyoz işte.kartopunun ameliyatı ne zaman.

yarin saat 1 de cnm..simdi yemeyini kaldirdim karni ac olmaliymis,yarina kadar ac kalacak cnm...bi kediye boyle baglandim bir hayvan oldugu halde,hayret ediyorum yine nasil bir anne bebeyini cope koyabilirki,,bir hayvana bile yapamam bunu

cnm sen ne yaptin bi kartopuda sen ayarlasana kendine...benimki kendi cikti geldi artik nasil istemisim Allah bilir,nasil istedigimi bilebilsemde bide o sekilde bebek istesem ben yillardir isterdim kedi ama esim istemedigi icin alamadim...

kedi çok seviyorum ama evde bakmaya cesaret edemiyorum açıkçası.eşimde bahçeye köpek alalım diyo.bilmiyorum.kedin geldi,arkasında bebişin gelir bellimi olur.bak canım yazdım ama hatırlatayım histeroskopiden sonra gebelik şansı artarmış.ona göre:6::6::6::6:

Back
X