Kızlar merhaba ben bu hafta regl olduğum için eşime okuttum yasinleri. Sağolsun o da ancak bugüne okudu.allah dualarımızı kabul,gönlümüzdekini gerçek eder inşallah....
Kızlar bu kürlerle ilgili bir şeyler anlatmak istiyorum sizlere... Doğum sonrası sütüm geldiği için sütü kesici ilaçlar verildi bana. Aylaaaarca prolaktinim düşük olduğu halde birden prolaktinim fırladı ve ben bunu tesadüfen öğrendim. biliyorsunuz prolaktin yüksekliği gebeliğe engel. Ve gebeliği kolaylaştırmak için uygulanan
incir kürü aksine prolaktini daha da artırarak gebeliğe iyice engel oluyor!!
Ayrıca
soğan kürü de rahim duvarını inceltmektedir! Soğan kürünü sadece pko lulara ve iltihabı olanlara tavsiye ediyorlar. Ancak her rahim iltihaplıya da tavsiye edilmiyor. Nerden mi biliyorum kendimden!! ben rahim iltihabı olduğumda rahim kalınlığım 4 mm civarındaydı. Yani oldukça inceydi. Demekki bir de soğan kürünü uygulasam neredeyse delecektim rahmi...biliyorsunuz ki rahim duvarının inceliği de bebeğin tutunmasını zorlaştırarak gebeliği engellemekte..
Ayrıca şiddetli kanamayla hastaneye kaldırıldığımda kanamayı arttırdığı gerekçesiyle
havuç yemek yasaktı bana. Ben
hurma yiyerek ve ilaçlarda kestim kanamayı. Ancak çooook sağlam araştırarak uyguladım bunu da.
Bir de gebelikte de dr.
narı çok tüketmememi, düşüğe yol açtığını söylemişti..
Aman arkadaşlar Kaş yapalım derken göz çıkarmayalım. Unutmayalım ki ilaçlar da bitkilerden yapılıyor. Aman ne olacak doğal bitki dediğimiz şeyler vücudumuzu çok etkiliyor. Çok dikkatli araştırın, sağdan soldan duyduğunuz her şeyi yapmayın. Son gittiğim Dr. Um da kesinlikle kür uygulamayacaksın dedi. Hee ben asla uygulamaz mıyım? Elbette uygularım ama bir uzman eşliğinde..
Kusura bakmayın arkadaşlar bunları çok bilmişliğimden, ukalalığımdan değil, feleğin çemberinden geçmişliğimden bu şekilde yazıyorum...
En güzel ilaç dua ile tevekküldür. Hepiniz Allah'a emanet olun.