tabı canım yardım ederım seve seve:)
peki kaçtane okursun yarın ya da en geç pazara yetişmesi gerekiyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabı canım yardım ederım seve seve:)
peki kaçtane okursun yarın ya da en geç pazara yetişmesi gerekiyo
pazara kadar okuya bıldıgım kadar okurum kaç eksıgınız var
canım 30 tane eksik var bende yıkancam yarın okurum bende inş
canım o zman ben kaç ayetel kürsi kaç yasın okucam sen bana yaz bı şey kalmamış sende okucakmışın ikimiz paylaşalım biter hemen
canım 10 sen al 10 ben olur mu ayet el kurside 50 çek yeter
o zaman canım 10 yasın 50 ayetel kürsi okuyorum ben tamam mı :)
tamam canım yeni liste yi de pazar günü yayınlayacağı inş..allah sendeen razı olsun canım inş.en yakın zamanda bebeğine kavusursun
inş canım hepımız kavuşuruz bebgımızze pazar gününe kadar biter allahın izniyle :))
kızlar ilk defa duydum rahim duvarını incelttiğini
soğan için allah sanki soğanı kadının rahmi için yaratmıştır derler
Bahsettiğin ottan bulurum inş
canim valla ben hep büyüklerden öyle duydum benim yapmadığım şey kalmadı soğanın kiste iyi geldigini ama bebegin tutunmasını engellediğini ve incelttigini söyleyip bana kimse bırakmadı ben incir kurunun daha iyi olduğunu düşünüyorum mantıkla düşünsende sogan kuru hep zayıflatsın diye kullanılıyor zaten insanı zayıflatan bir kürden nasıl bebis olabilirki tabi bu benim düşüncem sizinle paylaşmak isdetim siz inanki hepinizin hamile kalmasını istiyorum ne olur güzel bı araştırın hepimizin hakkında hayırlısı canim
canim ben sana toplatirim bulamazsan hele bide hamamda yapsan onu sen bilirsin karabaglar çıkarken ali baba hamami ben ordayken bı gün orda çalışan bı bayan baskasında yapmıştı orda merak edip sormuştum kadın herkes geliyo buraya onlara yapıyorum dedi cok sifali bir ot demişti valla çevremde cok var öyle onu yapıya hamile kalan
allah yardımcın olsun tüp bebek tedavisi mi canım
saolasın canım evet tüp
olur canım eksikler haftasonu biter sanırım..bu arada ne iş yapıyorsun
canım ben soğan kürü yapmadım sadece incir ve havuç kürü yaparken hafta da 3 4 defa soğanı sumaklayıp yedim...şükür kilo problemim yok şimdilik ..bize dua et
ilk gebelıgım sogan kürü sayesinde gebe kaldım kullandıgım 2. ay kaldım hemde ama 1. ayda düşükle sonuclandı
pkodanmı soganın rahim duvarını inceltmesindenmı bilemem