canım iyi nolsun işte.annem bende.kociş maça bakıyo bende tabi bir yandan yazıyorum bir yandan bakıyorum.annecimde napsın maça bakmak zorunda kalıyo.sen telefondan mı giriyosun yine.Seyyan kardeşimin arkadaşının d.gunuymus. hem de eski öğrencim pasta yaptım:)sen napiyon kays hosgeldin:)
canım pasta istedi.........
Ben annemlerdeyim canim.BURDA kalcam bugün.babam şehir dışında.
Selam soyle annisine:)
Telle giriyorum
Kays BURAYA Gelme ihtimalin olursa yapayım:)Seyyan bu resim bi ara avatarindi demi
Kızlar benim Sarjim bitiyo
Seyyan buranin topu mermisi meşhur canim:)pasta olsun istediğiniz be
merhaba kizlar..nasilsiniz?
nekadarzor cnm gecmis olsun.
emacim hucrelerin temiz cikmasina cok sevindim cnm..ins yakinda bebisinde gelicek..
ayseden haber varmi kizlar pek gecmise bakamadim??
seyyancim yasinlarimi okudum cnm rabbim kabul etsin ins.
tamamlanan listelerimiz dualanmadığı için içim huzursuz.ayşenin de yoğunluğu var.zaten bir müddet giremeyeceğini yazdı.o gelene kadar duaları hamile arkadaşlarımızdan birisi yapsa yada ayşeye telden ulaşabilecek birileri varsa bu konuyu çözelim arkadaşlar.lütfen fikir verin.benim acizane fikrim budur.
seyyan duaları ayşe gelene kadar çok güzel duaların yapıldığı hepsinin KK talebesi olduğu bi yerde dualatabilirim bende dualayabilirim... hamile değilim ama ayşeye ulaşan olmazsa eğer...
Eki Görüntüle 683358 Eki Görüntüle 683359 bunlarEki Görüntüle 683361 bunlar yağlı boya resimlerimden,kızlar.
Eki Görüntüle 683362 Eki Görüntüle 683363 Eki Görüntüle 683364 Eki Görüntüle 683365 Eki Görüntüle 683366 ilk resim toz pastel,ikinci sulu boya,üçüncü toz pastel ve diğerleri karakalemlerimden bazıları.
ya eslem nerelerde inş.ters bişi yoktur.ema yok hiç bugün.ve nekadarzor da.kartopunun ameliyatı vardı.
slm kızlar nasılsınız....bakıyorum herkes burda ..seyyancım resimden bahsedildiğini görünce bi kaç sayfa okudum...ve sonunda resimlerini buldum gerçekten iyi yapıyorsun bırakma devam et...
slm kızlar nasılsınız....bakıyorum herkes burda ..seyyancım resimden bahsedildiğini görünce bi kaç sayfa okudum...ve sonunda resimlerini buldum gerçekten iyi yapıyorsun bırakma devam et...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?