Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ya eslem nerelerde inş.ters bişi yoktur.ema yok hiç bugün.ve nekadarzor da.kartopunun ameliyatı vardı.

Seyyan kardeşimin arkadaşının d.gunuymus. hem de eski öğrencim pasta yaptım:)
sen napiyon
kays hosgeldin:)

Seyyan kardeşimin arkadaşının d.gunuymus. hem de eski öğrencim pasta yaptım:)sen napiyon kays hosgeldin:)
canım iyi nolsun işte.annem bende.kociş maça bakıyo bende tabi bir yandan yazıyorum bir yandan bakıyorum.annecimde napsın maça bakmak zorunda kalıyo.sen telefondan mı giriyosun yine.

Ben annemlerdeyim canim.BURDA kalcam bugün.babam şehir dışında.
Selam soyle annisine:)
Telle giriyorum

Kays BURAYA Gelme ihtimalin olursa yapayım:)Seyyan bu resim bi ara avatarindi demi

sen kayaşa gelince habr ver buluşalım pastayı kardeşime yaptırırz o kadar yemek kursuna gitti:)))))))))))) demi hakkını versin:))9

Seyyan buranin topu mermisi meşhur canim:)pasta olsun istediğiniz be

Seyyan buranin topu mermisi meşhur canim:)pasta olsun istediğiniz be

anam topu mermisimi.ay sen gel bursaya gel.meşhur bişeyi bile yokmuş baksana.bu sabah ekmek almaya gittim.bizim burda mahallede yani meşhur bir restoran var.bi baktım büyükşehir belediye başkanı.arabaya biniyo.şöle gözgöze geldik.şuna bişiler diyeyim dedim.şu tüp bebek devlet yardımı hakkında.sonra dedim boşver.ne olacak ki sanki.

slm kızlar nasılsınız....bakıyorum herkes burda ..seyyancım resimden bahsedildiğini görünce bi kaç sayfa okudum...ve sonunda resimlerini buldum gerçekten iyi yapıyorsun bırakma devam et...

merhaba kizlar..nasilsiniz?
nekadarzor cnm gecmis olsun.
emacim hucrelerin temiz cikmasina cok sevindim cnm..ins yakinda bebisinde gelicek..
ayseden haber varmi kizlar pek gecmise bakamadim??
seyyancim yasinlarimi okudum cnm rabbim kabul etsin ins.

Allah razı olsun canım inşallah hepimiz bebişlere kavuşuruz

Bende knt yok ama annemden ararım ayşeyi zaten merak ediyorum

seyyan duaları ayşe gelene kadar çok güzel duaların yapıldığı hepsinin KK talebesi olduğu bi yerde dualatabilirim bende dualayabilirim... hamile değilim ama ayşeye ulaşan olmazsa eğer...

Çok güzel bir fikir canım

Ama bunlar muhteşem seyyanımmmmmmmm maşallah sana

ya eslem nerelerde inş.ters bişi yoktur.ema yok hiç bugün.ve nekadarzor da.kartopunun ameliyatı vardı.

Babaannem umreden geldi canım genelde ordayım çok olmadı eve geleli hemen geldim topiğe :)

slm kızlar nasılsınız....bakıyorum herkes burda ..seyyancım resimden bahsedildiğini görünce bi kaç sayfa okudum...ve sonunda resimlerini buldum gerçekten iyi yapıyorsun bırakma devam et...

Ben iyiyim hamdolsun canım sen nasılsın.Gerçekten çok güzel yapıyor bayıldım

iyiyiz canım sen nasılsın.uzun zamandır yapmıyorum.ama başlıcam bu yaz.malzemelerim eksik te.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…