Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

resim nasıl yükleniyo ya yükleyemedim hep hata oluştu diyo kuzuları göstercektim size.... nasıl sevimliler hele bi tane zeytin vardı ki göreniz kapkara nasıl güzel.... annesini emmek için nasıl koşuyordu:)))

resim nasıl yükleniyo ya yükleyemedim hep hata oluştu diyo kuzuları göstercektim size.... nasıl sevimliler hele bi tane zeytin vardı ki göreniz kapkara nasıl güzel.... annesini emmek için nasıl koşuyordu:)))

canım konuya cevap sayfasına girdiğinde istteki objeler varya.abc yazıyo onun solunda oklar var okların solunda eklentiler var oraya basıyosun.yüklemeler ordan oluyo.bilmem anlatabildimmi

canım geçmiş olsun..rabbim en kısa zamanda bebişlerine kavuştursun sizi....kartopu nasıl?o da ameliyat olmuş inşallah iyisinizdir.....

hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız???????????
iyiyim bitanem sen nasılsın????

seyyan nasılsın canımmmmmmm..bu tablolar bir harikaaaaaaaaaaaa.....sende öyleeeeeee

seyyan ne güzel yapmışsınnnn.... sömez sendehoşgeldin örtmenim:))) ama ben yükleyemiyorum resimleri yaaaaaaaaaaaaaaaa beceremedim seyyan dosyayı oraya kadar getiriyorum ordan sonra hata diyo hep....

ilk resim toz pastel,ikinci sulu boya,üçüncü toz pastel ve diğerleri karakalemlerimden bazıları.

kays_ nasılsın canım??? rabbim tez zamanda bebişlerine kavuştursun....dualarımız kabul olsun....

seyyan seyyan seyyan yan yan yan yannnnnnnnnnnn gel artık nerde geziyonnnnnnnnnnn

biriside 8 de geliyoduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu muhatttttttttttttttttttttttttttt....

seyyan ne güzel yapmışsınnnn.... sömez sendehoşgeldin örtmenim:))) ama ben yükleyemiyorum resimleri yaaaaaaaaaaaaaaaa beceremedim seyyan dosyayı oraya kadar getiriyorum ordan sonra hata diyo hep....
canım dosya seçisiyosun ya.resmi dosyadan alıyosun.ortada uploand mı ne yazıyo oraya basıp alıyosun.sonra işaretliyosun içeriğe ekle diyosun.

burdayım yım yım yım.......evet muhat birbuçuk saat rötar yaptı.benimde eşim namaza gitti şimdi gelir ve pc ye el koyar.ders çalışacakmış.saat onda fener maçı var ya onu beklicem artık girebilmek için.sen nasılsın canım.ben pek havamda değilim bu minnacık bedene yüreğim sığmıyo sanki.büyüdü büyüdü kocaman oldu yüreğim.

iyiyim minnacığımmmm.....sende iyi ol bitanemmm...noldu bişey olmadı değil mi?? sıkma canını rabbim sıkıntılarımızı gidersin inşallah...
zor günler geçiriyoruzzzz....kolay değil...ama sabırlı olmamız lazım....çok şükür halimize ki sağlığımız yerinde....Rabbim bizleri iyi insanlarla olaylarla kaşılaştırsınnnn.vicdanlı merhametli doktorlarla karşılaştırsınnnn......kuzummmmmmmmmmm sıkma canını ....
inşallah elbet bir gün bizlerde anne oluruzzzzzzzzzz rabbim nasip etsin inşallah....
minnacığımmmmmmmmmmmm benimmmmmmmmmmmmmmmm

bişey olmadı da.ben o ilk anda pek ağlayamadım.böyle olurum hep.babmı kaybettiğimde de böyle oldum.ağlayamayınca atamıyorum ve sürekli içim daralıyo.ne eve sığabiliyorum ne baaşka bir yere.amaaaaan boşver işte geçecekte şimdi ilk dalgalar daha büyük olur bilirsin sonra sonra dalgaların boyu küçülür.geçecek bu günler Allahın izniyle.

inşallah canımmmmmm...aslında doya doya ağlamak lazım atmak lazım içimizden ama yapamıyoruz bazen....
olmuyo....seni öyle iyi anlıyorumkiiiiii..........rabbim yardımcımız olsunnnn..ne diyeyim......

muhat hat hatttttt hatttttttttttttt holgeldinnn dinnn dinnnnnnnnnnnnnnnnnnn.......

çooook şükürrrr kürrr kürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....

kays canim bence super olur benimde aklimdan sen gecmistin ilk Allah razi olsunseyyancim resimlerim muthis gorunuyor ellerine yuregine saglik masallah sonmezcim hosgeldin canim

ben çıkıyorum kızlarrrrrrrrrrrrrr geç vakit gelebilirsem gelirimmmmmmmmmmmm

Allah'a emanet olunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn........

ben çıkıyorum kızlarrrrrrrrrrrrrr geç vakit gelebilirsem gelirimmmmmmmmmmmm

Allah'a emanet olunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn........

sanada iyi geceler canım.bende fenerbahçeli değilim ama tüm yüreğimle destekliyorum.

muhaaaaaaaaaat muhaaaaaaaaaaaaaat hoşgeldin.krizantem canım sende gelmişsin hoşgelmişsin.iyisindir inşaallah.

Sönmez gitmeee
Seyyan canim sen benim her iki alemde de dunurumsun.hemen bebegiz olsaydı ben sizi nerden bulurdum.
aslanlı resim cok güzel.hepsi guzel ama o masum göründü bana

Sönmez gitmeee
Seyyan canim sen benim her iki alemde de dunurumsun.hemen bebegiz olsaydı ben sizi nerden bulurdum.
aslanlı resim cok güzel.hepsi guzel ama o masum göründü bana
canım dünürüm benimnerdesin sen bakem nerde kaldın heeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…