Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seyyan benim dualar tamamdır yazdımmı yazmadımmı hatırlayamadım ki neyse yazdıysam ikici baskı olsun yazmadı isem unutkanlığıma ver olur mu
seyyancım eksik yasinler için 2 yasin okudum canımmm rabbim kabul etsinnnnnnn..
eslemcim canım hakkında hayırlısı..inşallah sağlıklı bebişlerin olurrrrrrrrrrrrrr......
seyyan inegölde misin??demek o yüzden kimsecikler gelmiyoooooooo..yeğenlerin nasıllar???
zaten beni de merak eden kimse olmamışşşşşşşşşşşşşşşş......
muhatcım sen napıyorsun???dersler nasıl gidiyor???
nekadarzor canım kartopu iyiymiş sevindimmmmmmm....geçmiş olsun bi daha düşmesin bir yerlerdennnnnnn.....
antisociallllllllllllll sessssssssssssss ver canım iyi misinnnnnnnnnnnn????
ayşecim güle güle otur yeni evindeeee......bebişin cinsiyetide belli olmamış dahaaaaa...hayırlısı...gönlüne göre olsun inşallah...
krizantem virüs temizlenmiş sevindim daha sık girebilirsin artık...senin bebişin cinsiyetide 23 nisanda mı belli olucakkkk...
reyyan gelmişşş ama yazmamış galibaaaaa pek dikkat etmedim nasılsın reyyancımmm...
süpriz06 sen nasılsın canım??
sümeyyab,antikdeniz,sibelkoçak,kays_,balah,piedra,duru,E M A,esmacvs,hayalot,asbelove,turkuaz ve hatırlayamadığım diğer kızlarrr nasılsınız???rabbim sağlık sıhhat huzur mutluluk ve bebiş versin hepimizeeeeeeeeeeeeeeee....![]()
ssaol canım sen nasılsın nasıl gidiyor spora devammı ufukta yeni bir tedavi varmı
selamınaleyküm nasılsınız arkadaşlar hamile veya tedavide olan varmı
sönmez bi sen varsın herhal nasılsın?
sağol canım iyiyim asıl sen nasılsın epeydir karşılaşamıyoruzzzzzz..
hamdolsun canım iyiyim
1 hafta evde değildim
annemlerdeydim
internette yoktu
ders falan çalışıyorum işte
sen neler yapıyodun
kpss canım
ve çok tembel biriyimcoğrafyayı bitirmek için çabalıyorum
eğitimde 80 e düşmüşiyimi kötümü bilemedim
sen öğretmenmisin
ne öğretmenisin![]()
evet canım öğretmenim tarih öğretmeniyim...rabbim zihin açıklığı versin sana....
ay ben ne çok sevdim şimdi seni
ben hiç anlamıyorum yaa
hep unuttum 6.üniteye geldim tarihten ama
en az 20 net çıkarmam lazım nasıl çalışcam ben tarihe![]()
sa arkadaşlar nasılsınz???? geçmişi okuyamadım herkesin hatrını sorar gözlerinden öperim:)))) eslem hamile mi? muhat neden dokuz doğuruyor hatta onuncuya başladı? seyyan adet oldumu? ne kadar zorun kedisinin mart ayını skin geçirmesi için operasyon yapıldımı? ayeşenin kızının cinsiyeti belli oldu mu? krizntem den hberler nasıl... tedaviye başlyanların tedavileri nasıl gidiyo? antisosial yine kayboldu sanki gece aklıma geldi haberiniz var mı? babam bukadar güzel pasta yapmyı nerden öğrndi:=))))))))))))))
canlarım uzun süredir giremiyorum dua eden herkeze çok teşekkür ederim sonunda hamileyim bundan sonra ne yapacağım bilmiyorum inş düşmez ne yapmam gerekiyor yazarsanz çok sevinirim bide cumaya kadfar 6 yasin okuyayım hepimize inş umutsuz olmayalım bakın ben çok umutsuzdum eşimde bende büssürü problem çıktı ama RABBİM ol deyince oluo
seyyancım eksik yasinler için 2 yasin okudum canımmm rabbim kabul etsinnnnnnn..
eslemcim canım hakkında hayırlısı..inşallah sağlıklı bebişlerin olurrrrrrrrrrrrrr......
seyyan inegölde misin??demek o yüzden kimsecikler gelmiyoooooooo..yeğenlerin nasıllar???
zaten beni de merak eden kimse olmamışşşşşşşşşşşşşşşş......
muhatcım sen napıyorsun???dersler nasıl gidiyor???
nekadarzor canım kartopu iyiymiş sevindimmmmmmm....geçmiş olsun bi daha düşmesin bir yerlerdennnnnnn.....
antisociallllllllllllll sessssssssssssss ver canım iyi misinnnnnnnnnnnn????
ayşecim güle güle otur yeni evindeeee......bebişin cinsiyetide belli olmamış dahaaaaa...hayırlısı...gönlüne göre olsun inşallah...
krizantem virüs temizlenmiş sevindim daha sık girebilirsin artık...senin bebişin cinsiyetide 23 nisanda mı belli olucakkkk...
reyyan gelmişşş ama yazmamış galibaaaaa pek dikkat etmedim nasılsın reyyancımmm...
süpriz06 sen nasılsın canım??
sümeyyab,antikdeniz,sibelkoçak,kays_,balah,piedra,duru,E M A,esmacvs,hayalot,asbelove,turkuaz ve hatırlayamadığım diğer kızlarrr nasılsınız???rabbim sağlık sıhhat huzur mutluluk ve bebiş versin hepimizeeeeeeeeeeeeeeee....![]()
krizantem83 hoşgeldin canım..nasılsın???
reyyanım ne zaman istersen yardımcı olurum canımmm.....Allah kolaylık versinnn..
ben çıkıyorummmm gariiiiiiiiiiiiiiii...kendinize iyi bakın...
iyiym canım...zaman öldürüyorum.....çıkacam çıkamıyorum yineeee....hasta değilsin değil mi?? kendine dikkat et...helede bebişine..hosbuldum canim bisey yaptigim yok bugun keyfimde yoktu aslinda kendimi felaket yorgun hissediyorum yani gunum gunume uymuyor londra havasi gibi:) sen nasilsin?
iyiym canım...zaman öldürüyorum.....çıkacam çıkamıyorum yineeee....hasta değilsin değil mi?? kendine dikkat et...helede bebişine..
23 nisan gelll gell gellll.....hayırlısı olsun canımmm..