• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

seyyan benim dualar tamamdır yazdımmı yazmadımmı hatırlayamadım ki neyse yazdıysam ikici baskı olsun yazmadı isem unutkanlığıma ver olur mu

seyyan benim dualar tamamdır yazdımmı yazmadımmı hatırlayamadım ki neyse yazdıysam ikici baskı olsun yazmadı isem unutkanlığıma ver olur mu

canım seyyan bu akşam gelmiyecek..inegöle yeğenlerini sevmeye gitmişşşşşşşşş......bence kimse gelmeyecek bu akşammmm..muhatta gelmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz....:50::50::50::50::50:

sönmez selam örtmenim nasılsın:) ben ikinci bi sayfa açtım yalalnlarım diye bi konu açmış kızı biri onu okuyordum geleni gideni görmedim ama kızın yadıklarında tutmayan bişeyler varda aklım ermedi çözemedim bi bak istersen belki sen çözersin:))))

seyyancım eksik yasinler için 2 yasin okudum canımmm rabbim kabul etsinnnnnnn..

eslemcim canım hakkında hayırlısı..inşallah sağlıklı bebişlerin olurrrrrrrrrrrrrr......

seyyan inegölde misin??demek o yüzden kimsecikler gelmiyoooooooo..yeğenlerin nasıllar???

zaten beni de merak eden kimse olmamışşşşşşşşşşşşşşşş......:50::50::50:

muhatcım sen napıyorsun???dersler nasıl gidiyor???

nekadarzor canım kartopu iyiymiş sevindimmmmmmm....geçmiş olsun bi daha düşmesin bir yerlerdennnnnnn.....

antisociallllllllllllll sessssssssssssss ver canım iyi misinnnnnnnnnnnn????

ayşecim güle güle otur yeni evindeeee......bebişin cinsiyetide belli olmamış dahaaaaa...hayırlısı...gönlüne göre olsun inşallah...

krizantem virüs temizlenmiş sevindim daha sık girebilirsin artık...senin bebişin cinsiyetide 23 nisanda mı belli olucakkkk...

reyyan gelmişşş ama yazmamış galibaaaaa pek dikkat etmedim nasılsın reyyancımmm...

süpriz06 sen nasılsın canım??

sümeyyab,antikdeniz,sibelkoçak,kays_,balah,piedra,duru,E M A,esmacvs,hayalot,asbelove,turkuaz ve hatırlayamadığım diğer kızlarrr nasılsınız???rabbim sağlık sıhhat huzur mutluluk ve bebiş versin hepimizeeeeeeeeeeeeeeee....:49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ssaol canım sen nasılsın nasıl gidiyor spora devammı ufukta yeni bir tedavi varmı

kpss canım

ve çok tembel biriyim :( coğrafyayı bitirmek için çabalıyorum

eğitimde 80 e düşmüş :( iyimi kötümü bilemedim

sen öğretmenmisin :16:

ne öğretmenisin :34::21:

ay ben ne çok sevdim şimdi seni :16::16::51::51:

ben hiç anlamıyorum yaa:43::43::43:

hep unuttum 6.üniteye geldim tarihten ama

en az 20 net çıkarmam lazım nasıl çalışcam ben tarihe :51:

canım tarihi ezbelersen kaybedersinnnn...
tarihe çalışırken önce konuya çalışacaksın..sonra boooooool boooooool soru çözeceksin..
ve kontrol ettiğinde hangi soruları yapamadığına bakacak ve o konulara tekrar dönüp çalışıp boooooool boooooool soru çözerek konuları aklına yerleştireceksinnnn..başka türlü olmaz..ezberlersen unutursunnnn...sürekli tekrar ederek soru çözerek canımmmm....
:17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17:

krizantem83 hoşgeldin canım..nasılsın???

reyyanım ne zaman istersen yardımcı olurum canımmm.....Allah kolaylık versinnn..

ben çıkıyorummmm gariiiiiiiiiiiiiiii...kendinize iyi bakın...

sa arkadaşlar nasılsınz???? geçmişi okuyamadım herkesin hatrını sorar gözlerinden öperim:)))) eslem hamile mi? muhat neden dokuz doğuruyor hatta onuncuya başladı? seyyan adet oldumu? ne kadar zorun kedisinin mart ayını skin geçirmesi için operasyon yapıldımı? ayeşenin kızının cinsiyeti belli oldu mu? krizntem den hberler nasıl... tedaviye başlyanların tedavileri nasıl gidiyo? antisosial yine kayboldu sanki gece aklıma geldi haberiniz var mı? babam bukadar güzel pasta yapmyı nerden öğrndi:=))))))))))))))

canim malesef seyyan kirmizilari gordu nekadarzorun kedisinin ameliyati oldu ve basarili gecmis kendiside iyiymis aysenin kizinin henuz cinsiyeti belli degil ama 16sinda belli olacak muhat eslemliva test yapmadigi icin (kan testi) dokuz doguruyor benden haberler ayni tatlim ama dun ilk defa tekmesini hissettim:)

canlarım uzun süredir giremiyorum dua eden herkeze çok teşekkür ederim sonunda hamileyim bundan sonra ne yapacağım bilmiyorum inş düşmez ne yapmam gerekiyor yazarsanz çok sevinirim bide cumaya kadfar 6 yasin okuyayım hepimize inş umutsuz olmayalım bakın ben çok umutsuzdum eşimde bende büssürü problem çıktı ama RABBİM ol deyince oluo

tebrik ederim canim Rabbim kucaginada almayi nasip etsin stres yapmazsan hicbirsey olmaz Rabbimin izniyle yediklerine ictiklerine dikkat etmelisin artik gunde 2 bardak sut peynir yogurt hergun kati pismis yumurta ve 2 kilo su icmelisin 2 yada 3 tane ceviz ye omega 3 acisindan agir kaldirma uzanma raflarada benim tavsiyem 12 haftalik olana kadar ev temizliggini kocana birak supurge gibi tekardan tebrikler canim:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

seyyancım eksik yasinler için 2 yasin okudum canımmm rabbim kabul etsinnnnnnn..

eslemcim canım hakkında hayırlısı..inşallah sağlıklı bebişlerin olurrrrrrrrrrrrrr......

seyyan inegölde misin??demek o yüzden kimsecikler gelmiyoooooooo..yeğenlerin nasıllar???

zaten beni de merak eden kimse olmamışşşşşşşşşşşşşşşş......:50::50::50:

muhatcım sen napıyorsun???dersler nasıl gidiyor???

nekadarzor canım kartopu iyiymiş sevindimmmmmmm....geçmiş olsun bi daha düşmesin bir yerlerdennnnnnn.....

antisociallllllllllllll sessssssssssssss ver canım iyi misinnnnnnnnnnnn????

ayşecim güle güle otur yeni evindeeee......bebişin cinsiyetide belli olmamış dahaaaaa...hayırlısı...gönlüne göre olsun inşallah...

krizantem virüs temizlenmiş sevindim daha sık girebilirsin artık...senin bebişin cinsiyetide 23 nisanda mı belli olucakkkk...

reyyan gelmişşş ama yazmamış galibaaaaa pek dikkat etmedim nasılsın reyyancımmm...

süpriz06 sen nasılsın canım??

sümeyyab,antikdeniz,sibelkoçak,kays_,balah,piedra,duru,E M A,esmacvs,hayalot,asbelove,turkuaz ve hatırlayamadığım diğer kızlarrr nasılsınız???rabbim sağlık sıhhat huzur mutluluk ve bebiş versin hepimizeeeeeeeeeeeeeeee....:49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

evet canim Rabbim kismet ederse 23 nisanda belli olacak :52::52:

krizantem83 hoşgeldin canım..nasılsın???

reyyanım ne zaman istersen yardımcı olurum canımmm.....Allah kolaylık versinnn..

ben çıkıyorummmm gariiiiiiiiiiiiiiii...kendinize iyi bakın...

hosbuldum canim bisey yaptigim yok bugun keyfimde yoktu aslinda kendimi felaket yorgun hissediyorum yani gunum gunume uymuyor londra havasi gibi:) sen nasilsin?

hosbuldum canim bisey yaptigim yok bugun keyfimde yoktu aslinda kendimi felaket yorgun hissediyorum yani gunum gunume uymuyor londra havasi gibi:) sen nasilsin?
iyiym canım...zaman öldürüyorum.....çıkacam çıkamıyorum yineeee....hasta değilsin değil mi?? kendine dikkat et...helede bebişine..
23 nisan gelll gell gellll.....hayırlısı olsun canımmm..

iyiym canım...zaman öldürüyorum.....çıkacam çıkamıyorum yineeee....hasta değilsin değil mi?? kendine dikkat et...helede bebişine..
23 nisan gelll gell gellll.....hayırlısı olsun canımmm..

yok canim cok sukur hasta degilim ama biraz yoruldum galiba dun bugunde devam ediyor yorgunlugu bende cikacagim tatlim uzanayim azicik sende tatilinin tadini cikar ogretmenim:):16:

Back
X