Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayolotum nasılsın aldım haberini tüp bebekdemiş doktorun olsun canım hiç üzülme inş tüp bebekle
gelir bebişin...
sizin sorun neydi canım:26::26:
valla muhatçım anlıyabılıyorum zamanında bi bilsen beni nasıl soyduklarınıakıllandım gerçi ama çokkkkkkkk geç oldu sanırım
şimdi valla eşimede karışmıyorum üstüne bide ver diyorum gülerek
artık ne vercekse versin çünkü bişeyi kalmadıki
ay sinirden gülüyorum valla
eşim 3 tl için ağladı karşımda şimdi hepsi kapımın önünde allahın sopası yok tabi
emin ol zamanı geldiğinde rahata erersin canım rabbım kımseyı sıkıntıya dara sokmasın inşallah
senınde yardımcın olsun inşallah
inşallah sizin paranıza gerek duymadan başka biri çıkarda verir paranızda yerinde durur
![]()
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzz::::)
ayyy çogaldık:)
pkolu olupta tüp bebekte ikizleri olan çok arkadaşım var şükret ki eşinde bişey yok canım..sağol melekim çok şükür iyiyim sen nasılsın
yok kuzum hiç üzülmedim valla aksine nekadar mutluyum bi bilsen
ben pkoluyum canım eşimde bi sorun yok çok şükürtek sorun benim hayırlısı artık
![]()
canım para bulamazlarsa kredi çekeceklermiş eşim kefil olacakmış.
eşim de onu istemiyo tabi ben de istemiyorum.
çok kıl bi durum canım yani.
eşime de darıldım, konuşmuyorum.
ben konuşmayınca da kötü oluyo :)
3 4 gün konuşmadıgımı bilirim :)
kötü ama etkili bi yol :)
iyiyim canımsen nasılsın canım
pkolu olupta tüp bebekte ikizleri olan çok arkadaşım var şükret ki eşinde bişey yok canım..
çünkü pkolular tüp bebkte ençok hamile kalan gruptan..
rabbim hayırlısını versin tabi ....
erkek sorunu en zor aşılan sorunmuş
hiç bilmezdik başımıza gelmeden![]()
kefil omaz zaten canımoff sakın kredi kefill muhat engel ol:26:
en zor durumda ver parayı kurtul.hayır eşin neden bukadar büyütmüş valla yazık .allah bi çıkış kapısı gosterır ınsalllah
ben konuşmadan yapamıyorum en uzun 15 dakkadır herhalde ondada eşim mutlaka peşimde yani küs kalmam için bi imkan yok benim![]()
sen nasılsın canım
pkolu olupta tüp bebekte ikizleri olan çok arkadaşım var şükret ki eşinde bişey yok canım..
çünkü pkolular tüp bebkte ençok hamile kalan gruptan..
rabbim hayırlısını versin tabi ....
erkek sorunu en zor aşılan sorunmuş
hiç bilmezdik başımıza gelmeden![]()
iyi sabrediyosun ben çatlarım konuşmazsamcanım para bulamazlarsa kredi çekeceklermiş eşim kefil olacakmış.
eşim de onu istemiyo tabi ben de istemiyorum.
çok kıl bi durum canım yani.
eşime de darıldım, konuşmuyorum.
ben konuşmayınca da kötü oluyo :)
3 4 gün konuşmadıgımı bilirim :)
kötü ama etkili bi yol :)
buralardayım canımiyiyim canım
epeydir yoksun:)
kefil omaz zaten canım
kıramayacagı bi arkadaş oldugu için istiyo.
arkadaşıın annesi hacca gidecekmiş. kadın parasını damadına vermiş. şimdi damadının da parası yokmuş.
kadın ölmüş kocasının maaşını alıyo yani kredi çekebilir.
4 oğlu var onlarda çekmiyo kredi. krediyi başka bi arkadaşı çekecek kocam ona kefil olacak.
kendileri de kefil olmuyo.
bu kurcaladu benim aklımı.
hem faizli parayla hac olmuyo diye biliyorum.
iyiyim canım
epeydir yoksun:)
kefil omaz zaten canım
kıramayacagı bi arkadaş oldugu için istiyo.
arkadaşıın annesi hacca gidecekmiş. kadın parasını damadına vermiş. şimdi damadının da parası yokmuş.
kadın ölmüş kocasının maaşını alıyo yani kredi çekebilir.
4 oğlu var onlarda çekmiyo kredi. krediyi başka bi arkadaşı çekecek kocam ona kefil olacak.
kendileri de kefil olmuyo.
bu kurcaladu benim aklımı.
hem faizli parayla hac olmuyo diye biliyorum.
çok şükür melekim herifimde bi sorun yok.bende umudumdan öğrendim erkekte fazla bi tedavi imkanı yokmuş sanırsam:26:
ama ankaradaki gittiğim doktor eşimin sonucuna maşallah dedi çok güzel değeri 0 olanlar var dedi onların bile çocuğu oluyo dedi sizin şansınız çok yüksek diyerek örnek verdi..
rabbım kımsenin yüreğine evlat hasreti koymasın.. zor.. ben daha yolun başındayım oysaki.... rabbım hepimize nasıp etsın inşallah
ben de bunca zaman kendimizi toparlayalım borçlar bitsin evlik otursun derken bebek düşünmedik hemen olcak sandık hatta eşim bikere istemeden kaçırdım dediydide adama tokat atmıştım sinirdenahhh ben bileydim hiç o duşun altına girermiydim adama tokatı yapıştırırmıydım
![]()
evet canım erkekte oldumu zor oluyoçok şükür melekim herifimde bi sorun yok.bende umudumdan öğrendim erkekte fazla bi tedavi imkanı yokmuş sanırsam:26:
ama ankaradaki gittiğim doktor eşimin sonucuna maşallah dedi çok güzel değeri 0 olanlar var dedi onların bile çocuğu oluyo dedi sizin şansınız çok yüksek diyerek örnek verdi..
rabbım kımsenin yüreğine evlat hasreti koymasın.. zor.. ben daha yolun başındayım oysaki.... rabbım hepimize nasıp etsın inşallah
ben de bunca zaman kendimizi toparlayalım borçlar bitsin evlik otursun derken bebek düşünmedik hemen olcak sandık hatta eşim bikere istemeden kaçırdım dediydide adama tokat atmıştım sinirdenahhh ben bileydim hiç o duşun altına girermiydim adama tokatı yapıştırırmıydım
![]()
o zaman eczacılık okuyacaktın :)ders çalışmaktan nefret ediyorummmmmmmmmmmm
ya şöyle diplomayo alsalar bana ylık 1000 lira verip sigortamı yatırsalar
bende üçüz doğursam onları büyütsem ne güzel olurdu
etabi mesleğim güzel ama ben ders çalışmayı sev-mi-yo-rummmmmmmm![]()
aman iyi olmasın..
kendıleı kefıl olsun töbe yaay soldan soldan geliyolar nerde oturuyor bu adamlar bi uçasım geldı onlara
muhatım olurmu olmazmı bılmıyorumki bende:26:
yinede allah kabul etsın ınsallah nedıyım sanada sabır verır bolcana enişteyede akıl versın benım kocamda dahil ınsallah![]()
o zaman eczacılık okuyacaktın :)
pegem tarih soru bankası al..
ayyyyyyy ben ders çalışmayı çok seviyorummm yaaaa:)
:)
evet canım erkekte oldumu zor oluyoçook ..umudum ile ikimiz iyi biliriz bunu allahım düşmanımıza bile vermesin....
sen de az değilsinheee ne olacak olsa onu veren allahım rızkınıda verir zaten hiç gördün mü açlıktan ölen bebek ...
ne fakirlerin çocuğu dolu...
biz hiç korunmadık ilk 1 yıl olur dedik ama olmadı sonra test yaptık meğerse eşimin sayıları düşükmüş![]()
aynen katılıyorum canım bende sevmiyorum hiç ...ders çalışmaktan nefret ediyorummmmmmmmmmmm
ya şöyle diplomayo alsalar bana ylık 1000 lira verip sigortamı yatırsalar
bende üçüz doğursam onları büyütsem ne güzel olurdu
etabi mesleğim güzel ama ben ders çalışmayı sev-mi-yo-rummmmmmmm![]()
o zaman eczacılık okuyacaktın :)
pegem tarih soru bankası al..
ayyyyyyy ben ders çalışmayı çok seviyorummm yaaaa:)
gel bacım gel ankara civarındayım :)