Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

günde 3litre su iç bak nasıl veriyorsun tuvalete gidip gelirken spor yaparak

doğrubide ben hiç su içmiyorum desem yeridir kendimi suya alıştırmalıyım böbreklerim tehlikede allah korusun:26:
bizim evde çok küçük mesafede kısa ,nasıl spor yapıcam ben ya

merhaba kizlar..
seyhancim ben 6 tane yasin okudum cnm.Allah kabul etsin ins.

bu mesaj da benim adım geçmiyor ama yine de oy kullandım :)
canım kusuruma bakma....seninle tanışamadıktaaaaa...hoşgeldin...teşekkür ederim oy için....nasılsın???nasıl gidiyor hayat?çalışıyor musun?evlat sahibi olmak için bir aradayız ama ramızda öyle bşir bağ oluştuki burdaki kızlarla....girmeyince özlüyo insan...

hosgeldin canim sen nasilsin? biz iyiyiz 23 nisani bekliyoruz Rabbimin izniyle benim gobus one dogru buyudu icimede erkek doguyor teyzesi tabi Rabbimin ne verecegi belli olmaz saglikli olsunda kiz erkek farketmez bu arada dikkat et kendine
sağol canım bugün daha iyiyim....bu hafta istanbula gidecektim iptal ettim..sporada ara verdim..zorlamayayım bari bir süre....canım rabbim gönlüne göre versin inşallah....kız erkek fark etmez sağlıklı ve hayırlı olsun inşallah ..:)
canım çok geçmiş olsun ne kedini ne seni bilmiyordum kusuruma bakma nolurrrrrr

sağol canımmmm biz iyiyiz çok şükür seni de iyi gördüm çok şükürrrr
sağolasın bitanem...bende seni gördüğüme sevindim...tedavi var mı??

canım bende 66 kgyum....transfer sırasında 70lere kadar çıkmıştım..annem bana bişey dememiş ama korkmuş kadın böyle gidersen naparız diye...gerçi benimki ilaçların verdiği şişlikti.....şimdi daha rahatım ama bende su içmeyi beceremiyom yaaaa...içsem ne güzel olacak....benim hedefimde 59kg.inşallah olurum...

amin canım ALLAH hepimize sağlık sıhhat huzur mutluluk versin inşALLAH. bende iyiyim elhamdülillah.sen nasılsın canım
bende iyiyim sibelim...okuldan geldim yoruldummm...birazcık dinlenip kalkacam bir bakayım kızlara dedim ve burdayımmmmmm.....

iyi yaptın şekerim hoşgeldin

kızlar yasinlerde eksik var mı haberiniz var mı???ben okuyayım eksik olur herhaldeeee.....kızlar ben çıkıyorummm sonra yine gelirim inşallah görüşmek üzere....Allah'a emanet olun inşallah....

hayırlısı olsun canım hakkınızdaaaa....
iyiyim ben bitanem yorgunum sadece....okul yoruyor artık...
başkada bir sıkıntımız yok çok şükür rabbime....
rabbim emeklerinizin karşılığını bebişlerle versin inşallahhhh....
c.tesi günü hayırlı haberlerle dönersin inşallah canım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…