Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

bu mesaj da benim adım geçmiyor ama yine de oy kullandım :)

iyi akşamlar kızlar nasılsınız
ben cumartesi gününe randevu aldım.bakalım bu doktor direk tüpmü dicek nedicek bilmiyorum hayırlısı artık
sizler nasılsınız
hayırlısı olsun canım bizi haberdar et...
hangi merkezden aldınız randevuyu

hosgeldin canim sen nasilsin? biz iyiyiz 23 nisani bekliyoruz Rabbimin izniyle benim gobus one dogru buyudu icimede erkek doguyor teyzesi tabi Rabbimin ne verecegi belli olmaz saglikli olsunda kiz erkek farketmez bu arada dikkat et kendine

canım çok geçmiş olsun ne kedini ne seni bilmiyordum kusuruma bakma nolurrrrrr

sağol canımmmm biz iyiyiz çok şükür seni de iyi gördüm çok şükürrrr

evet canım et var içinde bildiğin bohçalanmış köfte
hmm onuda bi ara denemek lazım
evet tatlımmm çok güzel gözüktü
Afiyet bal şeker olsun canım rejimdeyim ben
Huzurunuz hiç bozulmasın inşallah
amin canım kaç kg sun ne rejimi
zaten herşeyi elime yüzüme bulaştırdım dün sakarlık devrimi yaptım

ben gidince soracağım canım eczaneye
eşim unutmuş almayı

he bide pasta almış
yazı vardı üstünde bide

Son düzenleme:

Canım benimmmm 63 kiloya düştüm şimdilik 66 dan ama hedef 57 hayatımda hiç 66kilo olmadım ben kociş dalga geçince bacakların benimki kadar diye bende rejime girmeye ve spor yapmaya karar verdim hayırlısıyla çözerim bunu da
hadi yaaa benim eşimi geçemezsin canım bi makarnayı süzerken mutfağı birbirine katar o

sendedemi var mutfak canavari bende bazan menemen yaptiriyorum kocise pazar sabahlari sonra mutfaktan haber alamiyorum dunde sadece dondurma istemistim sagolsun her taraf dondurma suslemiste azcik

olmayım kız zaten o kadar

benimde hedef 57 biliymusun ama olurmu bilmem
sendedemi var mutfak canavari bende bazan menemen yaptiriyorum kocise pazar sabahlari sonra mutfaktan haber alamiyorum dunde sadece dondurma istemistim sagolsun her taraf dondurma suslemiste azcik

benim kocişte pek güzel yapar ama sağolsun ortalığı pek dağıtmaz

bazen diyorum acaba benim kocis bana bidaha yaptirmasinmi diye boyle yapiyor ama yoooook genetik benim sevgili kocisimin babacigida ayni yilda 1 kere gidiyorum babacigim siz mutfaga girmeyin ben herseyi yaparim diyorum yoksa is buyuk ama oda asci harika yemek yapar

Selam kızlar.benim kocam çok güzel yapar ama canı isteyince istemeyerek yaptığında hem mutfak batar hemde yemek güzel olmaz.

bende 66 kiloyum...bende rejim yapmak istiyorum ama yemek yemeyi çok seviyorum.bide göbek ve basen aldı başını gidiyor tey tey.

ay hiç sorma geçen çay demledi yerler tezgah her tarafı çay yapmış napalım bizimkilerde böyle canım

hadi yaaaaa şimdi kaç kilosun tatlım valla bu sefer fena taktım olcam 1sene öncesine kadar 57diydim ben zaten ama eve geç gelmeler hazır gıdalar döyle olduk işte
benim tek derdim basen ve bacaklarım zaten üstte bişey yok kiiiii boyum da 1,70 aslında ama şu alt tarafı da çözersem sorun kalmayacak

canim sen bi dur hamis olacaksin daha sonra verirsin kilolari takma kafana

canim turk kadin baseni o malesef boyunda iyiymis vermissin zaten insallah 57ye dusersin bende simdi hamislikten 61 kilo oldum 6 kilo almis oldum geriye 4 ay kaldi dikkat etmem lazim ama dayanamiyorum cikolatadan ilk aylar nefret etmistim simdi basladim yemeye dayanamiyorum o orda durdukca bakalim ne yapacagiz

ohhhh yarasınnnn canımmmm bende bir ara öyleydim her sabah başlayıp öğlen bırakıyordum ama şimdi değerlerimizde iyi çıkınca tostoparlak bi hamiş olmak istemediğimden hemen rejime girdim ve bu sefer nedense istikrarlıyım bu bebişler bize daha gelmeden neler yaptırıyor yaaaa

Canım sen mazeretlisin ayda 1 kilo çok fazla değil sanırım takma bebişini kucağına aldıktan sonra verirsin ona koşturmaktan

PORTAKALLI PIRASA VE ŞEHRİYELİ TAVUK SALATA yemeği.....[/QUOTE]
kullandım sönmezimmama aklım sarmalarda kaldı yavalla limon kokusu bile burnuma geldi acaba hamilemiyim
sönmezim çok şükür iyiyim.çok sağol duaların için.rabbıme emanetsin çok yorma kendini.allaha emanet ol
rabbım tek nefeste sağlıklı şekilde doğurup kucağına almayı nasip etsin inşalahgerçi ben dua edene kadar şuan doğum yapmışta olabilir
allah uzun sağlıklı güzel ömür nasip etsin inşallah
hayırlısı olsun canım bizi haberdar et...
hangi merkezden aldınız randevuyu

sağol melekim yazarım tabi yazmammı?ama hiç uğramıyosun artık topiğe:26:
umut tüp bebekten aldık.eşim tutturdu illaki orası olcak diye genelde bayanlar seçer bizdede herifim seçti
bakalım rabbım buyuktur hayırlısı neyse o olsun hakkımızda inşallah
sen nezaman başlıcan melekim

6 yasinive diğerlerinide tamamladım canım
Allah kabul eder inşallahhh
eksikler için yarın sabahtan okumaya çalışacam okuyunca haber veririmmm

Bu arada Eslemmmm canımmm anneler nasılmış?geçmişi okuyamadığımdan soruyum dedimmm :)

amin canım ALLAH hepimize sağlık sıhhat huzur mutluluk versin inşALLAH. bende iyiyim elhamdülillah.sen nasılsın canım

canım kardeşim 707 ya varisi okudu.bende bugün tamamlayacam inşALLAH.okudu yazabilirsin beni canım.bide ben yarından sonra uzun bi süre bilgisayar olmadığı için topiğe pek gelemem de senle haberleşmem açısından no verir misin canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…