- 6 Aralık 2012
- 923
- 5
- 118
ay canım fazla sorgulamamak lazım...nasip olmayınca olmuyor...inşallah bizimde yüzümüz güler bu konudada ...bir sebeplemi gelicek kendiliğinden mi insan bilemiyor...hakkımızda hayırlısı olsun....bende yeni tedaviye başlacaktık..ama nedense aksilik çıkınca üzülmüyorum artık tam tersi korkuyorum...gerçekten 6 ay olayı doğrumu kii ...5. ayın içersindeyim...gelirmiki...inşallah hepimizin kendiliğinden gelsin...tedaviye başlamadan...rabbim hepimziin şifasını versin...canım bu ara maddi yönden kıpırdayacak durmumuz yok.dr a gittim.herşey güzel gidiyodu dedi.herşeyi sordum onu yaptınızmıydı,bu böylemiydi,falan falan işte .herşey iyiydi dedi.ben çok gezindim yatmadım dedim.iyi yapmışsın dedi.yatmak daha çok strese sokar dedi.bi hastası 13 saatlik yola gitmiş transferden sonra üçüz tutunmuş.bizde hareketle yerleşti heralde dedik dedi.bize gelince karar mekanizması devreye giriyo dedi.yani Allah ol demedi demek istedi.onlar pek böyle şeyler demez ya.daha entel söylerler.yani kısaca hiç bir sorun yoktu canım.bir hastası 43 yaşında 1 emriyosu olmuş.ve seninki çok daha kaliteliydi dedi.ama onunki tutmuş.Rabbülalemin ol demedi işte.hayırlısı böyleymiş demekki canım.ne diyeyimki,doktorda bişi diyemedi.6 ay bekleyin kendiliğinden gebelik şansı artar tedaviden sonra dedi.olmazsa gelin dedi.dedi dedi.......yazdığımıda okumadım saçmalamış olabilirim