• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kızlar annem kanser hastası.tedavisini oldu.bitmişti önceden.2-3 hafta önce testleri iyi çıkmamış.hastalık.devam ediyormuş.tedaviye tekrar başladılar.herhalde ilaçlar ağır gelmiş bugün temizlik yaparken sürekli düşmüş gözü kararmış.hastaneye götürmüşler.ağrı kesici filan varmişler.ama hala ağrısı var.özellikle boynuna kramp giriyor.

canım benim Allah anneciğine acil şifalar versin.varmı bi isteğin bizden.

kızlar annem kanser hastası.tedavisini oldu.bitmişti önceden.2-3 hafta önce testleri iyi çıkmamış.hastalık.devam ediyormuş.tedaviye tekrar başladılar.herhalde ilaçlar ağır gelmiş bugün temizlik yaparken sürekli düşmüş gözü kararmış.hastaneye götürmüşler.ağrı kesici filan varmişler.ama hala ağrısı var.özellikle boynuna kramp giriyor.
canım çoküzüldüm.
hastalar üzerine vakıa suresi okunması tavsiye edilmiş canım.
biz de burda elimizden geldiğince ederiz tabi.
canım benim gönlünden gönlüme olan o bağı ta yüreğimde hissediyorum.yanımdasın sen benim,herzaman.bende sizi seviyorum ya hemde çok.

canım yok bi sorun da öle bigeldiler bana bugün.canım çok sıkkın,içim daraldı bugün biraz ya...amin canım hepimize ferahlık versin Rabbim.

canım sana ne anlattım ben.kadının bir embriyosu olmuş ve kalitesi düşük.ama Rabbim ol demiş.takılma bu sayıya falan.ama tabi tedbirinide al.keçiboynuzuna devam.tedbir kuldan takdir Allahtan.olacak inş.merak etme.ta yüreğimden inanıyorum.

canım birgün değilki bayadır yok eşin.yanlız kalmaman iyi bence.hem evde canın daha çok sıkılır.takarsın kafana.annene selamlar.

geçmiş olsun canım.Rabbim tez zamanda şifa versin.

:):)
sev tabiiii:)
canım ben şırıngayı kafaya taktım yaaw :)
bana kasıgın düşük diyolar zatî :)
şırıngayı denemeye değer mi diye araştırıyorum :)

emacım bizden sonra 2 arkadaşı evlendi bebeleri oldu sırf onlara yetişelim diye :)
ilk bebegim olursa hemen 2. için çalışcam :)
rabbbim büyük, hayırlısını versin rabbim.
eşim bizim çocugumuz oldugunda çok iyi olacak biliyo musun dedi geçen gün.
peygamberimizin sevecegi biri olacak dedi.
hayır mı dedim (olur ya erenlere karışır dedim :)
öyle hissediyorum diyo:)
bugüne kadar hizaya getiremediğim hiçbir çocuk olmadı. sanırım benimki ürkek biraz :):)

Belki de 2.için çalışmana gerek kalmaz bir taşla iki kuş.Onlara yetişelim derken bir bakmışsın geride kalmış arkadaşlar.O zaman bir taşla 3 kuş.

Rabbime layık kul peygamberimize layık ümmet sana ve babasına layık bir evlat nasip etsin Allah'ım inşallah.

Rabbim annene ve tüm hastalara şafi isminin hürmetine şifa versin inşallah canım :(

emacım bizden sonra 2 arkadaşı evlendi bebeleri oldu sırf onlara yetişelim diye :)
ilk bebegim olursa hemen 2. için çalışcam :)
rabbbim büyük, hayırlısını versin rabbim.
eşim bizim çocugumuz oldugunda çok iyi olacak biliyo musun dedi geçen gün.
peygamberimizin sevecegi biri olacak dedi.
hayır mı dedim (olur ya erenlere karışır dedim :)
öyle hissediyorum diyo:)
bugüne kadar hizaya getiremediğim hiçbir çocuk olmadı. sanırım benimki ürkek biraz :):)

seninki ürekek benim kide keçi gibi inatçı.bana mı çekmiş ne bende de vardır inatta bu kadar değil ki anam.gelecekler gelecekler merak etme.Rabbim ol diyecek en kısa zamanda kavuşacağız bebişlere.peygamberimize güzel ümmetler getireceğiz dünyaya inşaallah canım

dua canım tek istediğim dua.
etmezmiyiz merak etme canım.dualarımız seninle...ve annenle tabi
canım çoküzüldüm.

ay nerden biliyosun ya kasığının düşük olduğunu sende.takılma ona.sen yap şu şırıngayı.bence değer......

ben çıkayım kızlar.annem bu haldeyken fazla kalmayım.kusura bakmayın.dualarınızdanda sizlerden de ALLAH razı olsun.hayırlı geceler

canım benim gönlünden gönlüme olan o bağı ta yüreğimde hissediyorum.yanımdasın sen benim,herzaman.bende sizi seviyorum ya hemde çok.

canım yok bi sorun da öle bigeldiler bana bugün.canım çok sıkkın,içim daraldı bugün biraz ya...amin canım hepimize ferahlık versin Rabbim.

canım sana ne anlattım ben.kadının bir embriyosu olmuş ve kalitesi düşük.ama Rabbim ol demiş.takılma bu sayıya falan.ama tabi tedbirinide al.keçiboynuzuna devam.tedbir kuldan takdir Allahtan.olacak inş.merak etme.ta yüreğimden inanıyorum.

canım birgün değilki bayadır yok eşin.yanlız kalmaman iyi bence.hem evde canın daha çok sıkılır.takarsın kafana.annene selamlar.

geçmiş olsun canım.Rabbim tez zamanda şifa versin.

Enişte okudu mu yasin rahatladın mı biraz canım.
1 ay olacak nerdeyse nasıl dayanıyorum bilmiyorum ama Rabbim dayanma gücü veriyor hamdolsun ama öyle çok özledim ki anlatamam canım

canım çoküzüldüm.

Silkelemeyi deneyemedim ben daha şırınga + silkeleme nasıl olur acaba :)

Belki de 2.için çalışmana gerek kalmaz bir taşla iki kuş.Onlara yetişelim derken bir bakmışsın geride kalmış arkadaşlar.O zaman bir taşla 3 kuş.

Rabbime layık kul peygamberimize layık ümmet sana ve babasına layık bir evlat nasip etsin Allah'ım inşallah.

Rabbim annene ve tüm hastalara şafi isminin hürmetine şifa versin inşallah canım :(
amin canım:)
şöyle mini mini dudaklarıyla dua okusa çocugum diye içimden çok geçiriyorum :)
seninki ürekek benim kide keçi gibi inatçı.bana mı çekmiş ne bende de vardır inatta bu kadar değil ki anam.gelecekler gelecekler merak etme.Rabbim ol diyecek en kısa zamanda kavuşacağız bebişlere.peygamberimize güzel ümmetler getireceğiz dünyaya inşaallah canım

hihiiihiiiii ben de çok cesurumdur.
bi gün eve hırsız girdi hırsızı kovaladım:) o kadar yani.
aldım çaldıklarını, yani korkudan attı gitti:)
okurkende giriş kattaydı evimiz serili kıyafetleri çaldılar. arkadaşlarım hırsızın verilmiş sadekası varmış demişlerdi :)
korkulur benden :):)

1 ay olacak nerdeyse nasıl dayanıyorum bilmiyorum ama Rabbim dayanma gücü veriyor hamdolsun ama öyle çok özledim ki anlatamam canım

evet canım rahatladım biraz.ama uyusam iyi olacak.bugün geçsin istiyorum.emacım bu şırınga +silkeleme süper fikir bence:1:

okurkende giriş kattaydı evimiz serili kıyafetleri çaldılar. arkadaşlarım hırsızın verilmiş sadekası varmış demişlerdi :)

ey mübarek sen beni bu halde bile güldürdün ya ne diyeyim sana.Rabbim sana boy boy bebişler versin inşaallah emi

ben çıkayım kızlar.annem bu haldeyken fazla kalmayım.kusura bakmayın.dualarınızdanda sizlerden de ALLAH razı olsun.hayırlı geceler
:( aklım sende kalacak..
etmezmiyiz merak etme canım.dualarımız seninle...ve annenle tabi

ay nerden biliyosun ya kasığının düşük olduğunu sende.takılma ona.sen yap şu şırıngayı.bence değer......
şırıngayı deniycem zararı olmayacaktır çünkü tüplerde alakasız yaışıklık oluyomuş onu açıyo:)

şırınga yapınca belki silkelemeye gerek kalmaz.
ben çatlardım :)
15 ay zor bekledim zaten :S

hatunlarrrrrrrr benim yarın dersim var. benim artık bi zahmet uyumam lazım :)
aeo güzel haberlerle gelin.
eslem artık kafanı kırarım çatladım yaaaaaaaaaa çatladımmmmm.
nekadarzor ve antikdeniz bu ara yoklar.

Ne sevimli olurlar dua okurken bizimde düşüncemiz küçük yaşta hafızlık kursuna gönderecez Rabbim nasip ederse eşimin teyzesinin kursu var.
Gelmeden hayaller kuruldu paşamızı bekliyoruz.Biz daha çok bekleriz galiba eşim ayrı yerde ben ayrı :)
Bu arada hırsızlara oh olsun :)

canım dostlarım ben çıkıyorum.sizleri Allahıma emanet ediyorum.ve sizi çooooooooooooooooook seviyorum.muahatım canım ,emacım sizi kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaan öpüyorum.sibel senide canım.en güzel yarınlar sizin olsun inşaallah.

evet canım rahatladım biraz.ama uyusam iyi olacak.bugün geçsin istiyorum.emacım bu şırınga +silkeleme süper fikir bence:1:

ey mübarek sen beni bu halde bile güldürdün ya ne diyeyim sana.Rabbim sana boy boy bebişler versin inşaallah emi
:) bak ayagını denk al :)
depresyona girersen seni de kovalarım :)
Ne sevimli olurlar dua okurken bizimde düşüncemiz küçük yaşta hafızlık kursuna gönderecez Rabbim nasip ederse eşimin teyzesinin kursu var.
Gelmeden hayaller kuruldu paşamızı bekliyoruz.Biz daha çok bekleriz galiba eşim ayrı yerde ben ayrı :)
Bu arada hırsızlara oh olsun :)

küçük kızıma yemeni baglıycam teyzesi:)
koca yanaklaı sarka sarka okusun :)
çıkıyom ben yawww

Hadi uyu o zaman canım dinlen kendine gel Rabbim sıkıntılarını gidersin inşallah.Siz şimdiden deneyin şırıngayı bende yetişecem size inşallah hayırlı geceler canım :16:

:( aklım sende kalacak..

şırıngayı deniycem zararı olmayacaktır çünkü tüplerde alakasız yaışıklık oluyomuş onu açıyo:)

şırınga yapınca belki silkelemeye gerek kalmaz.
ben çatlardım :)
15 ay zor bekledim zaten :S

hatunlarrrrrrrr benim yarın dersim var. benim artık bi zahmet uyumam lazım :)
aeo güzel haberlerle gelin.
eslem artık kafanı kırarım çatladım yaaaaaaaaaa çatladımmmmm.
nekadarzor ve antikdeniz bu ara yoklar.

Rabbim bundan sonra ayrılık göstermesin inşallah canım.
Eslemin güzel haberlerini alırız inşallah.
Hayırlı geceler canım

:16:

:) bak ayagını denk al :)
depresyona girersen seni de kovalarım :)

küçük kızıma yemeni baglıycam teyzesi:)
koca yanaklaı sarka sarka okusun :)
çıkıyom ben yawww

Ayyyy bayılırım yemenili miniklere teyzeleri sevsin inşallah :)
Hadi çık canım öpt Aeo

hanımlar iyi akşamlar,
nasılsınız bakem :):)
ben iyiyiim peşin peşin söyleyim. yegenim gelmiş doya doya oyun oynadık sıpayla :)
diyze diyo hihiiihiiii
kutlu doğum haftasında dualarımız kabul olur inşaallah ,
biz de peygamberimizin sevecegi ümmeti doğuracak analar oluruz :):):)

Amin demeden geçemeyeceğim şekerim:52:Benim yeğenimde şeeşe (teyze) der:16::16::16:

Back
X