- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım bu okuduğunu yeni listeye mi yoksa eksik olan listemize mi yazayım...
allah razı olsun
bu bayram ailelerimize şeker almayınn bi şeker geliyo diyebilsekk keşkee yada bebeğimizii giydirsek kuşandırsak öle gitsekkk ...Allah ımmmm duyuyordurr sesimizziii inşallaaa rabbim tezz zamanlarda yaşatır hepimize bu duyguyuuuuuuu
perlanore==3 tane okuyacak
blowhole==3 tane okuyacak
ozne hayat==3tan okuyacak
redhairredgırl==2 tane okuyacak
aruna==3 tane okuyacak
bahar27==3tane okuyacak
antikdeniz==3tane okuyacak
topeguk==3tane okuyacak
tondora==3tane okuyacak
sardunya==3 tane okuyacak
antisocial==3 tane okuyacak
seminay84==3 tane okuyacak
sebiilem==3tane okuyacak
orlic==3tane okuyacak
burcu81==3 tane okuyacak
ynzo6==3tane okuyacak
ozay37barış==3 tane okuyacak
şaşkınanne==3tane okuyacak
yaseminseza==3 tane okuyacak
cnm ben okudum Allah kabul etsin
ayse mrb canım sen klomen mi kullanıyorsun bende bu ay kullandım günde bir tanee bi tanee oluştu ama mm sölemedi ya bana ben 14 gün gitmiştimm iğne felan da vurulmadım yani gerek görmedi
Canim benim büyür umutsuz olma bu ay olucak bak görürsün bana öyle geliyor iyi olduguna sevindim sen ilaca cok dayanma canim sen maydonuzu yarın mutlaka yap bana İnan canim cok iyi olacak Bide ananas al hergün bir dilim ye canim ac karnına
ayşe geçen haftanınkine yanı ben ile antisosial e 1 yasin daha okudum da yeni liste çıkmış okunacak kalmadı mı
ayşecim çok geçmiş olsun canım.
sen biilirsin canım nasıl derseniz.. Allah sizden de razı olsun![]()
Arkadaşlar ben de katılmak istiyorum. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı vicdanlı evlatlar nasip etsin. AMinnnnn
canım çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum sana yumurtan konusunda da sıkma canını dr.güven olumlu düşün ki büyüsün inşallah ama önce sağlığın sen iyi olmalısın ki bebişi rahat rahat büyütesin
Bu ay tedaviye basliyamadim olmadi bazi sebeplerden dolayi.herseye tam tesekkullu hazirlanmis olmama ragmen.
canım inş. okuruz ayarlarız arkadaşlarla belki sıran gelir ..
allah yar ve yardımcın olsun
Ayşecim ben geçen haftanın listesindeki 3 Yasini okudum canım
kızlar günaydın
ayşecim ben bu haftaki 3 yasinimi okumuştum.kusura bakma haber veremedim.hastane işlerim falan oldu.işdede yoğunluk vardı.tekrar özür dilerim.
aysecimm ben okudum yasinlerimi 3 tane bu hafta için 1 tanede gecen hafta için kalmıştı bitti oda Allah kabul etsin inşallaahh.50 tanede ayetel kürsü ekle tatlımm bu hafta anca 50 okuyabilecemmm ..inşş bayramı ailemin yanında gecirecem evde değilimm yanii bu hafta:)
bu bayram ailelerimize şeker almayınn bi şeker geliyo diyebilsekk keşkee yada bebeğimizii giydirsek kuşandırsak öle gitsekkk ...Allah ımmmm duyuyordurr sesimizziii inşallaaa rabbim tezz zamanlarda yaşatır hepimize bu duyguyuuuuuuu
önemli değil canım benim..
peki nasılsın tedavi naasıl gidiyo
canım tüp bebeğe karar verdik.salı günü iğnelerime başlıyorum.hayırlısı inşallah:)