İnşallah Aysecim
Boya sacı beslemez canim aktarcidan badem yağı yılan yağı al sambuanin icine karıştır ve onla yıka iyi gelecektir
bu yaglar bende mevcut normal kullandığım sampuanıma mı karıstırayım canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah Aysecim
Boya sacı beslemez canim aktarcidan badem yağı yılan yağı al sambuanin icine karıştır ve onla yıka iyi gelecektir
aklına kötü şey getirme kıs. geldik geldik bu kadara... valla ben senden müjdeli haber bekliyom. tüm haftasonu hep aklımdaydın kıs valla. çok dua ediyorum ama hepinize aklıma burdaki ismi gelenlere de tek tek söylüyorum. Ben inanıyorum hayırlsı ile alacaksın Yüce Rabbim in izniyle.
ben herkesin seneye bayramam bebişleri ile girmeleri için dua ettim. seneye herkese bebeişini kucağına almış olsun inşAllah Kurban olduğum Rabbim in izniyle...
Burdan hopppp 2013 anneleri topiğine :))))
bu yaglar bende mevcut normal kullandığım sampuanıma mı karıstırayım canım
Evet canim Ayşe çalışıyor musun kac yaşındasin merak ettim kendinden bashedermsin
ayşe cim boya bana yaramadı. saçım kuruydu iyice kuru oldu. taş gibi oluyor banyoda. ama benim beyaz dolu boyasız gezilecek gibi değil yane. mecburen boyuyorum.
bende şunu uygulamıştım bir zamnalar. badem yağının icine. bepanthene, bemiks ampül kır. saçının diplerine sür. beklet bekletebildiğin kadar. sonra yıka. ne dökülme ne bişey kalmıyor. saçı çok besliyor. ama sabırla yapmak lazım.
bu arada valla yatarken hep dua ederim. uykuya dalmadan evvelde insanın böyle beynini boşaltmaya çalıştığı bir an gibi olur ya. aha işte o ana içimden bu geçti valla.
ben biraz yapı olarak böyle tanıyım tanimiyim birinin derdini kendim gibi dert eder takarım dua ederim. oturup ağlarım. biraz tuhafım ama napem tabiatım bu. üzülüyom işte. ondan da böyle durunca aklıma geliyor hep.dışardan bu kadar merhametli görünmem ama içten çok merhametliyim.
canım 23 yasındayım 1sene 1 aylık evliyiz evet çalısıyorum vee eşimin sekreteriyimm
yani eşimle birlikte çalısıyoruz..
canım tekrardan tahlil yaptırdınmı
Canim benim ben seni daha büyük sanmıştım.ne işle ugrasiyonuz işyerinde karabaglardami belki ziyaretine gelirim
evet cnm yaptırdım aıle hekımıne yarın bellı olcak sonuc.duaalarınızı eksık etmeyın ne olur.
aile ekımı oncekı kan tahlılıne gore hamılesın dedı.cok erken yaptırdıgından dusuk cıkmıstır dedı. hayırlısı artık yarın belı olcak cnm
ayşe cim boya bana yaramadı. saçım kuruydu iyice kuru oldu. taş gibi oluyor banyoda. ama benim beyaz dolu boyasız gezilecek gibi değil yane. mecburen boyuyorum.
bende şunu uygulamıştım bir zamnalar. badem yağının icine. bepanthene, bemiks ampül kır. saçının diplerine sür. beklet bekletebildiğin kadar. sonra yıka. ne dökülme ne bişey kalmıyor. saçı çok besliyor. ama sabırla yapmak lazım.
bu arada valla yatarken hep dua ederim. uykuya dalmadan evvelde insanın böyle beynini boşaltmaya çalıştığı bir an gibi olur ya. aha işte o ana içimden bu geçti valla.
ben biraz yapı olarak böyle tanıyım tanimiyim birinin derdini kendim gibi dert eder takarım dua ederim. oturup ağlarım. biraz tuhafım ama napem tabiatım bu. üzülüyom işte. ondan da böyle durunca aklıma geliyor hep.dışardan bu kadar merhametli görünmem ama içten çok merhametliyim.
canım inş..sonuç katlanmıs olarak çıkacakk buna inanıyorum...
evet cnm artı olarak bıde evıkap amp. kat e vıtamını cok ii gelcek
evet turkuazda öyle dedi o da daha büyük sanmış beni..
eşim mali müsavir evlendiğimizden beri bana işleri yanında çalısıyorum inş.bu sene ünv.düşünüyorum rabbim hayırlısını nasip etsin tabii.
yerimiiz uzak canım 1.sanayideyiz çok istersim gelmeni
canım bugün evdeyim temizlik için ama daha baslayamadım sizden ayrılamıyorum
Himm güzel meslektaş iz bende muhasebeciyim esimin yanında esim müteahhit bı de showrom var bende ordayim tabi suan evdeyim gıtmıyorum 1 sanayi uzak optimumda görüşürüz bir gün ortak nokta orası diye düşünüyorum
Kisss gel kahve icelim yakınsın bana[/QUO
ne güzel olurdu ama ben tek basıma daha otobüse hiç binmedim ve yalnız bi yerlere gitmedim etrafı tanımıyorum ama güzel olurdu birlikte vakit geçirirdik