kızlar benim sonuç negatif. işlallah sonucu güzel çıkan arkadaşlar vardır.
bende sendenim canım sonuç koca bir hüsrannn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar benim sonuç negatif. işlallah sonucu güzel çıkan arkadaşlar vardır.
canım benim çok üzüldüm...hayırlısı olsun...kızlar benim sonuç negatif. işlallah sonucu güzel çıkan arkadaşlar vardır.
günaydın kızlar inşallah diğer arkadaşlardan güzel haberler alırız da moralim yerine gelir![]()
canımmmm kuzuuuummmm.çok çok üzüldümmmm..hayırlısı olsun...canım üzülme ne olur...
bende sendenim canım sonuç koca bir hüsrannn![]()
dün kendimizi o kadar havaya soktuk ki tabi bugün üzüntü peşimizi bırakmaz.
çatlatma iğnemin olduğu gün dr. Odasından çıkarken sen bu değerlerle hamile kalamazsan kimse kalamaz dedi daha o gün ben havaya girmiştim zatennnnn
Bu ay o kadar umutluydum ki 3tane kocaman yumurtam vardı ama hepsi çöpe gittiii![]()
kız bak ne diycem. Benim kuzenim var onun regl tarihinden tam 1 hafta geçmişti evde idrar testi yaptı ve çıkmadı. Kan testinde çıktı. Sen yinede kendine dikkat et.
karnım ağrıyor kuzum yaaa hastalancam büyük ihtimalll....
yine göremedik
canım istanbuldaymışsın.bursaya gel yakın yani.bursaya gel bursaya gel bursaya gel bursaya gel bursaya gel.........................................................................................................................................................
olsun canım cıkmadık candan umut kesilmez. sen yinede dikkat et. akşam dualarımdaydın.
günaydınlar HAYIRLI CUMALAR RABBİM CUMA HÜRMETİNE HER ŞEY GÖNLÜMÜZDEN GEÇEN GİBİ OLSUN
AĞLAMA NEOLUR HERŞEYDE BİR HAYIR VAR...olacak bebeğin sonunda..bak bizde çocuklarımız hakkında konuşacağız biraz daha zamanı varmış belki..şu an işyerindeyim ve ağlamamak için kendimi zor tutuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çok yoruldum piedra çokkkkkkkk
cnım öyle kendinizi suçlamayın neolur....dün kendimizi o kadar havaya soktuk ki tabi bugün üzüntü peşimizi bırakmaz.
bişey olmaz birdahaki ay tekrar yumurtluyorsun Allah bunu bizden eksik etmesin...onlar bebek olmaya adaydı ama demekki Allah IN BİR BİLDİĞİ VAR...çatlatma iğnemin olduğu gün dr. odasından çıkarken sen bu değerlerle hamile kalamazsan kimse kalamaz dedi daha o gün ben havaya girmiştim zatennnnn
bu ay o kadar umutluydum ki 3tane kocaman yumurtam vardı ama hepsi çöpe gittiii![]()
canım benim çok üzüldüm...hayırlısı olsun...
günaydınlar HAYIRLI CUMALAR RABBİM CUMA HÜRMETİNE HER ŞEY GÖNLÜMÜZDEN GEÇEN GİBİ OLSUN