• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

geldin mi kız geçmişi okuyorsun demi çoooooook konuştuk ki biz akşama kadar bitiremezsin

heee öyle yaparımmm:52::52::52::52::1::1::1::1::1:

evet yaa bir ara benimki de sen benimle ilgilenmiyorsun kk da ki arkadaşlarınla ilgilendiğin kadar diye sitem ediyordu:1::1:

ama onlarla bu kadar geyik yapmaya kalksak bu kadın milleti hep mi böyle geveze kardeşim deyip kaçıveriyorlar:53:

canım benim asıl ben iyiki seni tanımışım hep gül inşallah..Naparsın be piedram patron dediğin işyerinden ırak ofis içinde pek sevilmiyor işte...:41: hatta koçişin bile olsa :52:
hep beraber inşallah canımcım..evet aynen..
canım bizde de öle bende de endometriozis var iki taraflı sorun yani canım biz kaan hocadan çok memnunuz süper bi doktor ve sadece bir defa gittik para verdik sonrası hep mail yoluyla haberleştik çok babacan bi adam
canım dna sonuçlarından sonra kaan hoca biraz daha kendiniz deneyin dediki çok kötü olsa böle demezdi galiba ve çok çocuksarsanız nasıl bi kelimeyse o ozaman aşılama yapalım dedi bizde kasım ayında çok çocuksadık ve aşılama yaptırdık sonuç olumsuz oldu tabi bu arada eşime proxesd plus verdi sadece 3 ay kullandı sonra içmedi :50: öle işte bizdeki durum bu aşılamadan sonra yani 6 aydır ne ben doktora gittim nede eşim boşverdik galiba bu ay hastalığımda tekrar aşılama kararı almıştık ama görümcemin rahatsızlığı ortaya çıktı ve ertelemek zorunda kaldık :(
Rabbim tez zaman da sizinde gönlünüze göre verir inşallah
canım inşallah bebeklerimize kavuşuruz..çikolata kisti için birşey yaptın mı canım...kaç cm senin kistler..
ama burda bizi çeken birileriiiii varrrrrrrrrrrr:52::52:
bu sabah ben dokunsan ağlayacak moddaydım ama şu anda gülücükler saçıyorum etrafa farklı bir enerji bu kızlaarrr:52::52:
canım aşkolsun biz bize destek vermeyecez de kim vereck. ben sizler sayesinde kendimi çabuk toparladım valla...
heee öyle yaparımmm:52::52::52::52::1::1::1::1::1:

evet yaa bir ara benimki de sen benimle ilgilenmiyorsun kk da ki arkadaşlarınla ilgilendiğin kadar diye sitem ediyordu:1::1:
he he benim ki de öyle diyor...
aaa sensiz olmaz tabiki as belova,piedra ikinizi de çok seviyorum canlar bitanesiniz :16::16::16::16:
sende gülüm cansın...

Canlarım bende çıkıyorum,hepinizi öpüyorum fıstıklar :54: :54:

Hacet Namazını kılmayı unutmayalım inşaallah.Dualarımdasınız dualarınızda olmak dileğiyle :16: :16:

Hayırlı Kandiller :69: :69:
canım hacet namazı nasıl kılınıyo?

canım inşallah bebeklerimize kavuşuruz..çikolata kisti için birşey yaptın mı canım...kaç cm senin kistler..

canım aşkolsun biz bize destek vermeyecez de kim vereck. ben sizler sayesinde kendimi çabuk toparladım valla...

sende gülüm cansın...

canım 6 aydır doktora gitmiyorum şuan ne durumda bilmiyorummm:50:

sende gülüm cansın...

:16::16::16::16::16::16::16::16:

geldin mi kız geçmişi okuyorsun demi çoooooook konuştuk ki biz akşama kadar bitiremezsin
ne zaman geldi nereye kaçtı yaaaa

ayyy aşkolsun ne kaprisi hem olsan nolur yeri geldiğinde insan arkideşinin kaprisini de çekcek demi:16::16::16::16: cansın can
canım benimmmmmm:78::69::69::69:

ama onlarla bu kadar geyik yapmaya kalksak bu kadın milleti hep mi böyle geveze kardeşim deyip kaçıveriyorlar:53:
amannn eşimle böyle konuşsam kafayı mı yedin der döner yatar vallaa:1::1::1:

sende gülüm cansın...
canım benimmmmmmmm:69::69::69::69::118:

merhaba hepinize,

herkese hayırlı kandiller. bugün inş tüm dularımız hayırlısı ile tez zamanda kabul olsun inş.
hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar diliyorum. olsun inş,

merhaba hepinize,

herkese hayırlı kandiller. bugün inş tüm dularımız hayırlısı ile tez zamanda kabul olsun inş.
hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar diliyorum. olsun inş,

merhaba canım hoş geldin nasılsın hayırlı kandiller sanada...allah hepimizin dualarını kabul eyler inşallah...rabbim sanada huzurlu bir yuva nasip etsin....

kızlar bugün tamda 4 yılım doldu aşkısıyla evleneli...... dile kolay inişli çıkışlı , kah mutlu kah mutsuz kah sıkıntılı kah çocuksuz...rabbim herkesin yuvasına neşe versin...bekarlarada hayırlı kısmetler hayırlı yuva nasip etsin...inşallah..allah sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin..sevdiklerimizle bizi sınamasın..hepimizin duaları kabul olsun...:21:

kızlar bugün tamda 4 yılım doldu aşkısıyla evleneli...... dile kolay inişli çıkışlı , kah mutlu kah mutsuz kah sıkıntılı kah çocuksuz...rabbim herkesin yuvasına neşe versin...bekarlarada hayırlı kısmetler hayırlı yuva nasip etsin...inşallah..allah sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin..sevdiklerimizle bizi sınamasın..hepimizin duaları kabul olsun...:21:

canım Allah nice 4 yıllar nasip etsin..40 .yılınızı da sevgiyle çocukla torunla kutlarsınız inşallah...

bir sessizlik oldu galiba .bir kız çocuğu dünyaya geldi...:52::52::52::52:2:2:
ay hadi inşallah bizimkiler de doğarrrr

maaşallah subhanallah Rabbim uzun hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin inşallahhhh:16::16:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:16:
geldi ama bir cee dedi kaçtı

ivit yaaa kaçmış hemencecikkk:34:

tebrikler nice mutlu mesut yıllara çoğalarak girin inşallar

Back
X