Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım 23 mayıs daha gelmedi ama belirtiler var gelmek üzere bu durumdan nefret ediyorum.okadar çalıştık demek olmuyor..heyecanlı ana saatler kaldı hayırlısıyla
bat ne zamandı canım aa dafni evi buldu mu ev mi taşıyor bunu konuştuk ta ben mi hatırlamıyorum yoksa ay kötü hissettim kendimii
canım geçikme yok tam da bugün ama gelmedi gelsede rahatlasam acayip şişim çikolata kisti geciktiriyor benceiyiyim canım çok yorğunum elk.doğalgaz su abonelikleri için koşuşturmaktan canım çıktı.Deprem sigortası bile isteniyor abonelik içinpara yetiştiremiyorum ne zormuş yahuuu...eşyaları dün yeni eve attık çok şükür salon mutfağı yerleştirdik ablamla diğerleri öyle duruyor
akşma iş çıkışı devam etcem eşim gece 11 de geliyor ondan bana hayır yok tek başıma uğraşıyorum..Dr dan haber bekliyorum kuzum daha aramamış..gecikme mi var yoksa daha zamanı mı gelmedi...
canım ne güzel anlatmışsın çok duygulandım valla...ama yok üzülme.....dediğin gibi hayırlısı değilmiş bu ay daha gençsin canımcım bizim gibi değilsin ya hem bak bir kere hamile kaldın imkansız dediklerinde bir daha olacak inanki hem bu sefer kucağına alacaksın.Şuan da yaşadığın üzüntü çocuğuna anlatacağın bir hatıra olacak onun senin için ne kadar kıymetli olduğunu ona kavuşmak için nelere katlandığını anlatacaksın kuzuna..İçinin nasıl acıdığını tamin ediyorum canım... aynı şeyleri bir ay önce piedra için hissettik sende anlıyorsun şimdi senin için canımız yanıyor elmizden gelen birşey olsa da yapsak keşke..
hayırlısı inşallah bence de geç döllen me olmuştur..Asbelive naptin canum. Var mi bebis.
Ben hasta olmadım dünden beri.dün test yaptım dikkatle bakınca 2 cizgi var gibi gordum.
Sabah sağlık ocağına gittim cihaz bozukmus idrar testi yapti.
Ama ovulasyon testiydi lh yaziyordu ama çıkar dedi kadın.onda bisi cikmadi.
günaydın canım benim....Günaydın canlarımmmmm![]()
uyuz adam resmen uyuzluk yapmış çimleri bahane etmiş bence eşinden dolayı...Napim canım ya baktım eşya taşıyan çocuklar devasa olayın harareti artıyor bir temiz döverler bizim yöneticiyi diye olayı kapattım mecburen..söz ağızdan çıktı bi kere ya çimi almak kolayda onu bahçeye yerleştirmek mesele ben alayımda bir zahmet kendisi yerleştirsin.Hem bu arada ayrık otu ile çim arasındaki farkı da tamaşa eder muhterem
resmen gelene hoşgeldin diyeceklerine yaptıklarına bak.insanoğlu işte hertürlüsü var..pek sanmıyorum be kuzummmm o adamdan bir cacık olmaz bence tabi ki eşinden de
salaklar yaa 2avuçluk ayrık otu için yaptıkları olaya bak![]()
canlarım nasılsınız?? bugün gittik doktorumuza , benim hsg sonuçları temiz, eşimin sonuçları için kötü dedi. vakit kaybetmeyin tüp bebek yapcaz dedi. şartlar konuşuldu rapor için bişeyler anlattı. bizde başka çaremiz yok diye tüp bebeğe karar verdik. ama eşim sigorta durumunu bi kontrol etcek. biz de bu arada keçiboynuzu pekmezi ve proxeed plus içircez (doktor pek fark etmeyecek dedi ama) inşallah...
eve geldik aile büyükleriyle de konuşup öyle karar vercez inşallah... ya bide 2 ya da daha fazla yerleştirmiyorlarmış tek olacakmış. var mı böyle bişey?
canım 23 mayıs daha gelmedi ama belirtiler var gelmek üzere bu durumdan nefret ediyorum.okadar çalıştık demek olmuyor..
canım geçikme yok tam da bugün ama gelmedi gelsede rahatlasam acayip şişim çikolata kisti geciktiriyor bence
canım ne güzel anlatmışsın çok duygulandım valla...
hayırlısı inşallah bence de geç döllen me olmuştur..
günaydın canım benim....
hayırlısı tatlımmm inşallah nasip edecek Rabbim bir şekildeee ama bu ay ama bir daha ki ay olacak inşallahhhh![]()
uyuz adam resmen uyuzluk yapmış çimleri bahane etmiş bence eşinden dolayı...
resmen gelene hoşgeldin diyeceklerine yaptıklarına bak.insanoğlu işte hertürlüsü var..
canım iyice düşünün yaşın kaç bilmiyorum ama iyi arştırın,tüp bebekte sperm değerleri çok kötüyse sonuç kötü olabilir biraz takviye yapın eşine değerleri yükselsin öyle tüp bebek yapın..kolay değil ne paralar dökülüyor bu uğurda..sonuçlar pozitif olsa amenna...o yüzden panik olmadan sakin düşünüp karar verin bence...
inşallah kuzum inşallah..sen nasılsın biraz daha toparlandın mı..Allah kalanlara uzun sağlıklı ömürler versin ..
amin inşallah...hayırlısı tatlımmm inşallah nasip edecek Rabbim bir şekildeee ama bu ay ama bir daha ki ay olacak inşallahhhh![]()
evet ya herşeyi yapmalısın çalışmalısın ev işi yemek bende dün arkadaş geldi öğlen onunla oturduk...aret kamar diye biri varmış çok iyiymiş bide ona git diyor...maalesef canım böyle insanlarrrr
ay akşam yoruldum yaaa halama gittim bütün bayanlar oturdu sanki ben evden gelmişim gibi tüm hizmete ben kalktım gocunmuyorum ama bende işten geldim dimi ama yaaa![]()
daha iyiyim tatlımm Rabbim bana iyi bir ders verdi bu ay Rabbime dua etmekten başka çaremiz olmadığını gösterdi
Eniştem için yasin bile okuyamıyorum şu anda ona üzülüyorummmm![]()
amin inşallah...
evet ya herşeyi yapmalısın çalışmalısın ev işi yemek bende dün arkadaş geldi öğlen onunla oturduk...aret kamar diye biri varmış çok iyiymiş bide ona git diyor...
canım benim.yıkanınca okursun...
günaydın kızlarkeyifler nasıl
![]()
canım skandalı duymadım ben bir araştırayım bakayım...ya canım çok iyi olduğunu bende duydum ama bir de denizli devlet hastanesinde adı karışmış bir skandal mevcut o yüzden benim içime şüphe girdi ve gidemedim dün bizde eşimle konuştuk hani ilaçlara mı devam etsek yoksa tedaviye tüpe aşılamaya falan mı başlasak diye eşim diyor sana kalsa hazır regliyken yarın başlarsın tüpe diyo ay ne güldüm nasıl tanio kociş beni yaaaa![]()
[COLOR="#FF0000]ya kızlar dun ovulasyn testı yaptı yine çift çizgi aklm çok karışk test alıp yapmak ıstemıyrm hayal krklgna ugramak ıstemyrm nedn boyle çıkıokı ya offfffffff offf[/COLOR]
canım skandalı duymadım ben bir araştırayım bakayım...
canım sen bence kan testi yaptır...
hadi hayırlısı inşallah seçimin senin için en hayırlı olan yer olur canım benimmmcanım skandalı duymadım ben bir araştırayım bakayım...
canım sen bence kan testi yaptır...
tamam işte canım benim niye bu kadar panik yapıyorsun sakin ol lütfennnn bebiş varsa tutunmasını bile engellersin biliyorsun dimi bu stresleyarın dr. gtcem cnm bakalım(
43:
![]()
evet canım tamam stres yapmıyorum :)hadi hayırlısı inşallah seçimin senin için en hayırlı olan yer olur canım benimmm
tamam işte canım benim niye bu kadar panik yapıyorsun sakin ol lütfennnn bebiş varsa tutunmasını bile engellersin biliyorsun dimi bu stresle![]()
canım gecmıs olsun dıkkat et kendıne allahım sıfa versın ınsselamun aleykum kizlar ben dondum turkiyeden cok sukurki evimdeyim ama yatiyorum hem yol yorgunlugu hemde hastalik sanirim beni mahvetti idrar yollarimda enfeksiyon varmis kac gundur afedersiniz hem kusuyorum hem isalim ne yesem icerde durmuyor bugunde sabah zorla kahvalti yaptim ama midem yine cok fena topikte hersey yolundami?guzel haberlerimiz varmi?benim icin dua edin arada bir kalkabilirsem bakacagim dualarimiz degistimi yoksa ayni dualarimi okuyoruz haber verirseniz cok sevinirim....
bende hastahanemı degıstırıcem cunku tasındıgımız ıcın çok uzak bıze yakınımda özel hastahane var memnun kalan çok nasıpse bugun randevumu alacagım..ıns bj sancıda gelır bebısınamin cnm ins. hayirlisiyla aliriz bebeklerimizi kucaklarimiza.. evet ben ozel hastaneye gidiyorum cnm bu bolgenin en buyuk dogum hastanesi hastanedende memnundum doktorumdanda ama doktorum gitti cok uzuluyorum..sindi netten arastirdim ayni hastanede farkli doktora gidecegim netten baktim gidenler memnun kalmislar..ins bende kalirim zaten bir ayim kaldi hakkimizda hayirlisi olsun
hamdolsun ben ıyıyım canım benım tuple pek bılgım yok ama hakkınızda hayırlısı ıns fazla ugrasmadan gelısr bebısınızcanlarım nasılsınız?? bugün gittik doktorumuza , benim hsg sonuçları temiz, eşimin sonuçları için kötü dedi. vakit kaybetmeyin tüp bebek yapcaz dedi. şartlar konuşuldu rapor için bişeyler anlattı. bizde başka çaremiz yok diye tüp bebeğe karar verdik. ama eşim sigorta durumunu bi kontrol etcek. biz de bu arada keçiboynuzu pekmezi ve proxeed plus içircez (doktor pek fark etmeyecek dedi ama) inşallah...
eve geldik aile büyükleriyle de konuşup öyle karar vercez inşallah... ya bide 2 ya da daha fazla yerleştirmiyorlarmış tek olacakmış. var mı böyle bişey?
Selamün aleyküm kızlar,nasılsınız?Kusura bakmayın alıntı yapamadım,destek olan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.Vaktim yok fazla duramıcam,hazırlanıp sohbete gidicem,hemen yazıp çıkayım durumu...
Sinirlerim çok bozuktu kaç gündür,artık düşün düşün içim daraldı iyice..Dün kan testine gidecektik,aksilikten gidemedik.Bugün bi cesaret gittik,acilden girelim dedik,geçen sene oluyodu,bu sene kalkmış öyle bişey,başka binaya yönlendirdiler,ordakilerde sağolsun çok ilgilendiler,ama işte nasip olmayacak ya,kabul edilmedik.....Bizde telle randevu aldık,ayın taa 31ine verdiler...
Hastaneden çıktım yine üzüntüden duramadım,yoksa bile keşke çıksaydı....Ona göre üzülür toplardım.Eşimse vardır bir hayır,bir hafta daha umut ışığı olacak,daha çok dua edeceksin diyo..Bende haftaya negatifi alırsak ozaman daha kötü olcam ama dedim..Hayırlısı artık ya ne diyim,inşaallah en hayırlısı haklarımızda....
Sonra kermese uğradık,gece midye böreği yapmıştım onu teslim ettim,hepinize dua etmiştim yaptıktan sonra,Rabbim niyetlerimizi kabul etsin...Rabbim artık bekletmeden nasip etsin hayırlısı ile,hayırlı sağlıklı salihlerden evlatlar...
Benden böyle canlarım,dualarımdasınız;dualarınızda olmak dileğiyle...Rabbim yarimiz yardımcımız olsun.....