Çok yumurta bekar için evlenmeye, evli kimseler için çocuğa;![]()
hadi hayırlısııııı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dua edin elbette ancak birde ilişkiden sonra bacaklarınızı duvara dayama yöntemini deneyin.
Komik biliyorum ama bu yöntemle 1'de 1 yaptım, siz de deneyin :)
Yatakta uzanırken duvara yükseğe dayıyorsunuz bacaklarınızı.
Gülmeyin okurken :) işe yarıyor ciddiyim :)
eşlemim sıkma o tatlı canını.Bundada vardır bi hayır inşalalhSelamün aleyküm kızlar,nasılsınız?Kusura bakmayın alıntı yapamadım,destek olan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.Vaktim yok fazla duramıcam,hazırlanıp sohbete gidicem,hemen yazıp çıkayım durumu...
Sinirlerim çok bozuktu kaç gündür,artık düşün düşün içim daraldı iyice..Dün kan testine gidecektik,aksilikten gidemedik.Bugün bi cesaret gittik,acilden girelim dedik,geçen sene oluyodu,bu sene kalkmış öyle bişey,başka binaya yönlendirdiler,ordakilerde sağolsun çok ilgilendiler,ama işte nasip olmayacak ya,kabul edilmedik.....Bizde telle randevu aldık,ayın taa 31ine verdiler...
Hastaneden çıktım yine üzüntüden duramadım,yoksa bile keşke çıksaydı....Ona göre üzülür toplardım.Eşimse vardır bir hayır,bir hafta daha umut ışığı olacak,daha çok dua edeceksin diyo..Bende haftaya negatifi alırsak ozaman daha kötü olcam ama dedim..Hayırlısı artık ya ne diyim,inşaallah en hayırlısı haklarımızda....
Sonra kermese uğradık,gece midye böreği yapmıştım onu teslim ettim,hepinize dua etmiştim yaptıktan sonra,Rabbim niyetlerimizi kabul etsin...Rabbim artık bekletmeden nasip etsin hayırlısı ile,hayırlı sağlıklı salihlerden evlatlar...
Benden böyle canlarım,dualarımdasınız;dualarınızda olmak dileğiyle...Rabbim yarimiz yardımcımız olsun.....
ahh ahhh amuda kalkmadığımız kaldı tatlım bir keşke işe yarasa da biz de güzel haberler verebilsek buralardan![]()
sperm sayısı 3 milyon. 5 ay önce 1 milyondu. keçiboynuzu kürüyle biraz arttı... trabzonda en iyi dediler. Süleyman Güven. özele gidiyoruz ama tüpbebek tedavisini fakültede yapıyor. evet ya keşke 2 olabilseydi..Tatlım değerlerini yazabilir misin eşinin bu dr.uda çok merak ettim çünkü eşinin değerlerinde toparlanma olması gerek o ilaçları içmesi gerekiyor kesinlikle çünkü tüp yaparkende bütün spermlerin içinden ayıklama yapmıyorlar
bi kısmını alıp 100tane civarı onun içinden en iyilerini seçiyorlar bu dr.lar ne kadar çabuk son diyorlar ya karşısındakinin insan olduğunun farkında değil. Evet canım maalesef tek embriyo naklediyorlar ama eşinin durumu bu kadar kötüyse 2embriyo transferi yapan merkezlerde var eğer özelde yaptıracaksan ben araştır derim raporu çıkartma sürecinde hangi ildesin bu arada?
![]()
uyuz adam resmen uyuzluk yapmış çimleri bahane etmiş bence eşinden dolayı...
resmen gelene hoşgeldin diyeceklerine yaptıklarına bak.insanoğlu işte hertürlüsü var..
canım iyice düşünün yaşın kaç bilmiyorum ama iyi arştırın,tüp bebekte sperm değerleri çok kötüyse sonuç kötü olabilir biraz takviye yapın eşine değerleri yükselsin öyle tüp bebek yapın..kolay değil ne paralar dökülüyor bu uğurda..sonuçlar pozitif olsa amenna...o yüzden panik olmadan sakin düşünüp karar verin bence...
hamdolsun ben ıyıyım canım benım tuple pek bılgım yok ama hakkınızda hayırlısı ıns fazla ugrasmadan gelısr bebısınız
![]()
Dua edin elbette ancak birde ilişkiden sonra bacaklarınızı duvara dayama yöntemini deneyin.
Allah daha da iyi etsin canım. inşallah ya çok uğraşmayız. bakalım hayırlısı olsun...
sevil ilk tüp beby tedavin mi olacak raporlumu özelmi
malesef ümid tüccarı doktor çok
spermlerin tüp değerlerine bakıldımı morfoloji dna vb.
mesela dna hasarı olduğu zaman embriyo kalitesi düşük oluyormuş ve tuma olasılığıda düşük oluyormuş
ki biz yatırdık sene önce
tüpü olmadı
ekim ayında dnamızda hasar olduğunu öğrendik bize bugüne kadar hep olur eşinin değerlerile dendi ama dna sorunluymuş
morfoloji sorunluymuş
aydır ila. kür vb.kullanıyor eşim
sayı dahada arrtı morfoloji %4 oldu
hareketlilikte de var bişeyler
bizde tüp için görüştük doktorla
karyotip için kan aldılar
hem onun sonucunu hemde tekrar dna nın snucunu bekliyoruz
ALLAH cc yar ve yardımcın olsun inşallah ve tez zamanda doğal yollardan göndersin bebişini
ve bizlerede göndersin bu topikteki tüm arkadaşlarıma ve isteyen herkese inşallah hayırlı sağlıklı sıhhatli
şu an ezan okunuyor fırsatı kaçırmayım dedim![]()
tatlım bekledim seni ama sen çıkmış gözüküyodun bende çıktım.naptın bidaha test yaptınmı bak rüyada görmüşsün inş güzel haberi verirsinseyyan dün sen topikteydin ben o yazıyı yazdıgımda geri hemen çıkmışsın![]()
güzelim yazdığına gülmedimde bunu burda yıllardır uğraşan ,denemediği şey kalmayan insanlara söylemen biraz tuhaf oldu.bizler öle birde bir olanlardan değiliz ne yazıkki şükret ki ne kadar şanslısın.Allah herşeyi gönlüne göre versin.Dua edin elbette ancak birde ilişkiden sonra bacaklarınızı duvara dayama yöntemini deneyin.
arkadaşlar ben bu hafta dualarımı okuyamıcam kanamam var banyo yapamıyorum abdest alamıyorum oturamıyorum sürekli yatıyorum ağrımda var..bugün kontrole gittik bebeğimde yaşamıyo galiba 6+6 haftalık olmuş kese çok güzel görünüyo ama kalp atışı duyulmadı 1 hafta daha beklicez yine duyulmazsa...ben belki haftayada okuyamayabilirim okuyamazsam listeden çıkartırsınız kendimi toparlayınca tekrar katılırım inş.
canım nasılsın daha iyimisin.yeniden ameliyat olabileceğini yazmışsın.noldu canım merak ettim.
daha iyiim cnm sukurler olsun,evet bi ameliyat daha olucam tupumu alicaklar..sali gunu randevu var ne zaman olur bilmiyorum daha sen nasilsin cnm...dualar nasil gidiyor uzun zamandir okuyamadim gaflata kapildim Rabbim beni affetsin..ama yine okuycam insallah su an musait deyilim ama en yakin zamanda donucem sahalara insallah
canım çok geçmiş olsun ya.keşki elimden bişi gelse ,yanında olabilsem.ama bunuda atlatıcaksın hayırlısıyla.tek tüpünü mü alıcaklar canım.dualara gelince meryem suresine geçtik.ama 2 hafta oldu hala 38 eksik ver.sen bak kendine canım sonra iyi hissttiğinde devam edersin.
Alla razi olsun gulum benim bana en buyuk destek zaten sizsiniz..cok yoruldum buaralar araba dersi trafik ise basladim ameliyatlar agrilar maddi sikinti hepsi cok yordu beni Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah..tek tupumu alicaklar tikali olani,bi ameliyat daha hayorlisi bakalim insallah