evet canım banada en az 3 gebelik kaybı olması gerekiyor dediler yoksa sgk karşılamıyormuş zaten hamile kalmak için tüp yaptırıyoruz 3 tane tüp denemesi 18.000TL insaf yahu o da hepsi tutarsa.Bende kendi imkanlarımla yaptırdım 500tl falan iyiki de yaptırmışım yoksa es kaza hamile kalsam düşecekmiş.Canım birde kan sulandırıcı iğnenin tanesi 10TL benim kullandığım doz öyleydi en azından doğuma kadar yaklaşık 270 iğne kullansan 2700TL yapıyor ve ne yazık ki tekrarlayan düşüğün yoksa bu iğneler için raporda çıkmayabilirmiş sağlık ocağı öyle dedi..Şu şartlarda doğurgan olmamanın bedeli çok ağır
...
sinir ediyorlar insanı yaa kendimiz hamile kalabilsek sorun yok zaten ortada benim tüp yapacağım dr. önermişti canım ama 2ay bekle ondan sonra yaptır demişti. Valla hepsi ağır maliyet zaten şu ilaçlardı düşüktü bayağı zorladı bizi bi de o çıkarsa yandık yani.
Yalnız benim dr. coraspin içirdi bana geçen ay bilün nü pıhtılaşma varsa düşüğü engellesin diye ama o da etkilemiyor mu tutunmasını anlamadım gitti