• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

selam arkadaşlar
uzun suredir yoktum, ani bir kararla memlekete gittim, koyde tel. zor çekiyor, nete giremedim, yeni döndum ama uzun sure yine giremeyecegim, taşinacağim, birkaç hafta daha giremem, dua listesi ne durumda bakamadim, beni listeden çikarabilirsiniz, hakkinizi helal edin lütfen, benden yana helal olsun, arada yine bakarim ama sürekli değil, Allaha emanet olun.
canım inşaallah moralin ve hayatın iyidir.
bu ara güzel şeyler duyuyoruz, hamişlerimiz maşaallah artıyor annelerimiz :)
herkes taşınıyor yaww.
meryem suresine başladık canım ama 2 haftadır listeyi tamamlayamadık.
hasta olanımız da çok eksiklrimiz tamamlayamıyoruz.

selam arkadaşlar
uzun suredir yoktum, ani bir kararla memlekete gittim, koyde tel. zor çekiyor, nete giremedim, yeni döndum ama uzun sure yine giremeyecegim, taşinacağim, birkaç hafta daha giremem, dua listesi ne durumda bakamadim, beni listeden çikarabilirsiniz, hakkinizi helal edin lütfen, benden yana helal olsun, arada yine bakarim ama sürekli değil, Allaha emanet olun.
canım sen iyi ol da toparlayınca ve işlerini bitirince dönersin yine aramızaaaa Allaha emanet ollll
aminnn inşaallah canım:)
geçen ay hiç keçi boynuzu da kullanmadık :)
sen düşün artık :):52::52:
hadi yaa iyiymiş maaşallah subhanallahhhh
hemen yapmalıyımmmmmmm hiç kaçarı yok yandı kociş yandııı ki ne yandı:1::1:

canım sen iyi ol da toparlayınca ve işlerini bitirince dönersin yine aramızaaaa Allaha emanet ollll

hadi yaa iyiymiş maaşallah subhanallahhhh
hemen yapmalıyımmmmmmm hiç kaçarı yok yandı kociş yandııı ki ne yandı:1::1:
:D canım valla sen de bi dene. eger sizde de aynı işe yararsa burda paylaşalım :):16::16::16::16::16:

hanımlar müsadenizle ben çıkıyorum.
kardeşim geldi yazılıya çalıştırmam gerek.
umarım işinize yarar mucuuuukkkk aeo

kızlar ne gönderiosunuz bakalım özelden birbirinize her neyse bende istiyorum ona göreee:))))bizimde sorunumuz süpermenler nede olsa:)))

muhatcımm ne yaptın merak ettim seni bir kaç sayfa gereiye bakabildimm ama göremedim bişee noldu

eslem de gidecekti sanırım bugün doktora o ne yaptıı acabaa

muhat müsadenle yazıyorum el yapımı cezerye kızlar bol fındık fıstıklı.....havuçu ve suyunu yeyip içmeyenlere pasta yerine tatlı yerine ..... kakalayalım kocalara çaktırmadan:)))))

asbe yazdım ben canım cezerye diye.....:)) tarifi nette var bisküvili falanda yapılıyo farklu farklı..... tavşanların neden çok doğurduğunu anladım......

muhat müsadenle yazıyorum el yapımı cezerye kızlar bol fındık fıstıklı.....havuçu ve suyunu yeyip içmeyenlere pasta yerine tatlı yerine ..... kakalayalım kocalara çaktırmadan:)))))

o ne şirin bir dildir öyleee yerim ben onu yerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:52:

Back
X