• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım 4500 ml gerçekten yüksek doz kullanmışlar neden böyle söyledi mi doktorun..bu dozla kaç yumurta toplandı tatlım
ilkinde 3500 çivarıydı canım ilkinde 17 yumurtayla başladım 5 tane toplandı onunda 2 tanesi döllendi tek taransferim oldu 2.cisinde arasında çok olmadığı için 1 ay falan vardı işte vücudum ilaçlara vevap vermedi 2sinde 16 ymurtayla başladım 10 tanesi büyüyordu son e2 düşmeye başladı tedavim iptal olacaktı 4 tane toplandı onunda 2 tanesi döllendi
hatunlar liste ennnnnnnnn baştan düzenlendiiiiiiiiiiii
5 yasinnnnnnnnnn, 100 enbiyaaaaaaaaaa, 122 enbiyaaaaaaaaaa
arkdaşlar bi duyurumm varrrrrrrrrr
meryem sureleri bitedi,
eger hakkınızı helal ederseniz 2 arkadaşa bunları devredelim dedik :)
arkadaşlarımız kalanları kendi okuyacaklar,
isimleri gizli tutalım dedik :)

bu dua okumayı nasıl organize ediyosunuz bana yardım edin lütfen

Allah razı olsun asbelovem dualarınıza ve desteğinize çok ama çok ihtiyacım var :16::16::16::16::16::16::16::16::16:ayın 8 inde muayanem var 12 haziran gibide bebişlerim çözünürse transferim yapılacak gibi görünüyor.inşallah ben o aşamalara da gelebilirim.sizlerede dua edicem ve ayağımı süriycem arkamdan hepiniz gelin diye:49::49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
birgüb bu şekilde yazacağım aklıma bile gelmezdi şükürler olsun Rabbim sana kapalı kapılarımı açtığın bana bu güzel duyguları yaşattığın için

herkese hayırlı ve güzel birgün diliyorum
aminnnnnnnnnn:16:
Allah razı olsun asbelovem dualarınıza ve desteğinize çok ama çok ihtiyacım var :16::16::16::16::16::16::16::16::16:ayın 8 inde muayanem var 12 haziran gibide bebişlerim çözünürse transferim yapılacak gibi görünüyor.inşallah ben o aşamalara da gelebilirim.sizlerede dua edicem ve ayağımı süriycem arkamdan hepiniz gelin diye:49::49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
birgüb bu şekilde yazacağım aklıma bile gelmezdi şükürler olsun Rabbim sana kapalı kapılarımı açtığın bana bu güzel duyguları yaşattığın için
canım benimmmm daha kalp atışlarını, cinsiyetlerini paylaşacaksın bizlerle Allahımın izniyle o günleri de göreceğiz:34:
bebişlerin sağlıkla çözünüp sağlıkla transfer edilecek ve tutunacaklar annelerine sen hiç mi hiç merak etmeee:16:
cumartesi de tüm kalbim ve dualarım seninle olacak Allahımın izniyle çok az kalı çokkkkk:49::49:

hayırlı olur inşallah arkadaşım dularımız senin ve hepimiz için

canlarrr görümcem aşılama olacaktı ya bilirsiniz gitti sanırım bu ay başlanacak şimdi dr.u bekliyor dua edin nolurr:16:

kızlar bugün dr a gittim bebek sağlıklıymış 1.05 cm olmuş.7 hafta 1 günlük müş bebeğe göre.gelince görüşürüz artık.hayırlı akşamlar. :16: :3:

kızlar bugün dr a gittim bebek sağlıklıymış 1.05 cm olmuş.7 hafta 1 günlük müş bebeğe göre.gelince görüşürüz artık.hayırlı akşamlar. :16: :3:

Masallah canim Rabbim tamamina erdirsin sahlikla ve hayirli bir sekilde kucagina almayi ve büyümeyi nasip etsin ben bayadir girmiyorum kkya girsemde bir sayfa okuyup cikiyorum senin hamile oldugunu yeni öğrendim :))) vee cooooook sevindim birinin hamile oldugunu duymak bana moral ve umut oluyooo darisi benim gibi bebisini sabirsizlikla bekleyenlerin basina olsun insallahhhhhhhh

aminnnnnnnnnn:16:

canım benimmmm daha kalp atışlarını, cinsiyetlerini paylaşacaksın bizlerle Allahımın izniyle o günleri de göreceğiz:34:
bebişlerin sağlıkla çözünüp sağlıkla transfer edilecek ve tutunacaklar annelerine sen hiç mi hiç merak etmeee:16:
cumartesi de tüm kalbim ve dualarım seninle olacak Allahımın izniyle çok az kalı çokkkkk:49::49:
inşallah canım Rabbim bana o günleride gösterir.Allah razı olsun Rabbim sanada biran evvel anneliği yaşamayı nasip etsin inşallah
hayırlı olur inşallah arkadaşım dularımız senin ve hepimiz için
amin canım Allah razı olsun Rabbim her isteyene hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah en yakın zamanda

Merhaba güzel anne adayları.

Öncelikle iyi dileklerimi sunuyorum herkese.

Ne kadar olduğunu bilemiyorum ve -hepinizin gönlünden geçen, beklediğiniz müjdeli haber için- uzun zamandır sizlerle birlikte dualarınıza katılmaktayım.

Başlangıçta amacım tamamen -sadece bir iki solukluk duayla- naçizane katkı koymak ve muaradlarınız için yürekten dua etmek olmasına rağmen, sağ olun eksik olmayın "sizler aynı zamanda, okunacak kişiler arasına da aldınız ve sıram geldiğinde benim için de okudunuz."

Hepinizden Allah razı olsun diyor, bu sebeple de çok teşekkür ediyorum ayrıca.

Bazı nedenlerden ötürü -sizin listenizin dışında kalmamın- daha uygun olacağı kanaatindeyim.

Bununla birlikte, ben zaten her daim -tüm insanlar ve tüm canlılar için olduğu kadar sizler için de duacıyım ve her zaman da bu böyle olacak, inşallah.

Mümkünse, rica etsem şimdilik beni listeden çıkarabilir misiniz ? lütfen...

Hali hazırda bebek bekleyenlerinizin ve inşallah aynı şekilde bir an evvel bu güzel haberi alacak olanlarınızın, hayırlısıyla sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza almanızı ve yine aynı şekilde sağlıkla büyütmenizi canı gönülden diliyor ve duacıyım...

Yüce Mevlam her şeyi en güzelinden taktir kılmıştır hiç şüphesiz...

Bizlere de -üstesinden gelmekte zorluk çekmeyeceğimiz- algılar, idrakler ve gönül rızasıyla "O'ndan gelene rızaen hamdedebileceğimiz" haller ve güzellikler versin inşallah.

Başta -en önemli şey sağlık- olmak üzere, daima iyilikle, doğrulukla ve gönlünüzce güzelliklerle olmanız dileklerimle, gözlerinizden ve güzel yanaklarınızdan öpüyorum.

Kandilinizi de şimdiden kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Sevgimle

Son düzenleme:
inşallah canım Rabbim bana o günleride gösterir.Allah razı olsun Rabbim sanada biran evvel anneliği yaşamayı nasip etsin inşallah

amin canım Allah razı olsun Rabbim her isteyene hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah en yakın zamanda
amin canım aminnn hepimize tattırsın inşallah Rabbim sağlıkla hayırla:16:
Merhaba güzel anne adayları.

Öncelikle iyi dileklerimi sunuyorum herkese.

Ne kadar olduğunu bilemiyorum ve -hepinizin gönlünden geçen, beklediğiniz müjdeli haber için- uzun zamandır sizlerle birlikte dualarınıza katılmaktayım.

Başlangıçta amacım tamamen -sadece bir iki solukluk duayla- naçizane katkı koymak ve muaradlarınız için yürekten dua etmek olmasına rağmen, sağ olun eksik olmayın "sizler aynı zamanda, okunacak kişiler arasına da aldınız ve sıram geldiğinde benim için de okudunuz."

Hepinizden Allah razı olsun diyor, bu sebeple de çok teşekkür ediyorum ayrıca.

Bazı nedenlerden ötürü -sizin listenizin dışında kalmamın- daha uygun olacağı kanaatindeyim.

Bununla birlikte, ben zaten her daim -tüm insanlar ve tüm canlılar için olduğu kadar sizler için de duacıyım ve her zaman da bu böyle olacak, inşallah.

Mümkünse, rica etsem şimdilik beni listeden çıkarabilir misiniz ? lütfen...

Hali hazırda bebek bekleyenlerinizin ve inşallah aynı şekilde bir an evvel bu güzel haberi alacak olanlarınızın, hayırlısıyla sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza almanızı ve yine aynı şekilde sağlıkla büyütmenizi canı gönülden diliyor ve duacıyım...

Yüce Mevlam her şeyi en güzelinden taktir kılmıştır hiç şüphesiz...

Bizlere de -üstesinden gelmekte zorluk çekmeyeceğimiz- algılar, idrakler ve gönül rızasıyla "O'ndan gelene rızaen hamdedebileceğimiz" haller ve güzellikler versin inşallah.

Başta -en önemli şey sağlık- olmak üzere, daima iyilikle, doğrulukla ve gönlünüzce güzelliklerle olmanız dileklerimle, gözlerinizden ve güzel yanaklarınızdan öpüyorum.

Kandilinizi de şimdiden kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Sevgimle

Allah razı olsunnnn:16:

Back
X