Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ya Rabbim ebeden razi olsun,çok teşekkür ederim.Ben hep pkodan şüphelendim çünkü hep belirtileri vardı.Peki benim adetlerim niye düzensiz sonuçlar güzel olduğu halde.Canım bide şöyle bi sorun var,mailde doktorada sordum bunu,sanada sorayım...Bu testler adetin tam 3.günü yapılamadı çünkü öğledensonra test yapılmıyomuş,bu bi sorun mu,değişiklik gösterir mi..Yine regl zamanında oldu,ama gün farkı var...
Ben eşime bu ay bol bol keçiboynuzu yedireyim.Diğer ay o test versin,bende diğer aydaki reglimde tekrar değerlerime baktırayım bakalım canım..
Allah razi olsun canım benim,benim dualarımda seninle,çok sağolasın...Kaysın cezası 2 gündür heralde,çünkü geçen seferde almıştı ceza,ne kadar ceza aldıysa okadar gün uzaklaşıyo...
Günaydın şekerlerrr kandilimiz mübarek olsunnnn![]()
Günaydın kuzum seninde hayırlı kandillerin olsun..Dün yoktum şöööle bir geçmişe bakayım dedim bir değişiklik yokmuş
günaydın canımcım kimsecikler yoktu ki dünnn yapayalnız kaldımmmm![]()
hadi inşallah canımcımmmmcanııım bugün burdayım acısını çıkarırız![]()
katılıyorum canım güzel ahlaklı sağlıklı evlatlar inşallahhhh"Dua ettiğinizde çok isteyiniz zira vereceği hiçbir şey Allah'a ağır gelmez."
Hz.Muhammed Sallallahü aleyhi ve aleyh
Kızlar 1 değil hayırlısından 2-3-4 tane evlat isteyin güzel bir ahlak ile yetişmiş gençlere çok ihtiyacımız var...En iyi yatırım![]()
aminnnnnnnnnnnnnnn inşallah canımmm bu gece bol bol dua edelimcanım arkadaşlarım rabbi bu gecede ettiğimiz dualerın hepsini kabul etsin işallah. dularımızda birbirimide anmayı unutmayalım.
canım arkadaşlarım rabbi bu gecede ettiğimiz dualerın hepsini kabul etsin işallah. dularımızda birbirimide anmayı unutmayalım.
hadi inşallah canımcımmmm
katılıyorum canım güzel ahlaklı sağlıklı evlatlar inşallahhhh
aminnnnnnnnnnnnnnn inşallah canımmm bu gece bol bol dua edelim![]()
insanların birbiri için dilediği güzel duyların daha çabuk olduğu kanaatindeyim. o yüzden bu akşamı bol bol duayla pekiştirelim.
sabah bir piedra gördüm sanki ama..gelse de kaynatsak hep beraber
aynen öyledir sedacım..Günahsız tertermiz bir ağızdan çıkmış gibidir başkası için edilen dua.
Kızlar Kandilinizi kutluyorum.
Allah çoçuğu olmayana,hayırlı çoçuk versin.
eşi olmayana Hayırlı eş versin.
işi olmayan helal iş ve aş versin.
Allah sizleri ve bizleri mesut bahtiyar etsin.
Allah Milletimize yardım etsin.
Rabbim dualarımızı kabul eylesin
bu ara çok yoğunmuş tatlım ama inşallah gelir de özlem gideririz valla çok ihtiyacım var bugün![]()
gitmeyeceğim dedim dr.a ama bu cem beyi önerince arkadaş ısrarla biraz önce de aradı randevu aldın mı falan diye acaba dedim onlarda bizim gibi erkek infertilitesi yaşamışlar şimdi evlatları var çok şükür ve herşey normal olmuş muhakkak git bir görüş dedi o cesaretle aradım bilgi almak amaçlı 340tl dediler muayene ücretine eşim gitmez zaten imkanı yok o rakama ikna edemem dr.u araştırıyorum ama hep tüple ilgili konularda mevcut dr. için bir yoruma bir türlü denk gelemedim maalesefaminnn kuzum...dr cem konusunu iyice araştır cnım yaaa
sabah bankaya sinirlendim canım sonra da bu dr. işi stres yaptırdı bana iyice offff bırak diyorum kenara ama muhakkak bişey çıkıyor bu arkadaş açmasaydı bu konuyu ne güzel iyiydim yaaa içime şüphe girdi iyi mivarya içime doğdu desem inanırmısın tam yazacaktım durgunsun diye...hayırdır kuzum neyin var